Deling er omsorg

Skrevet af Adam

november 29, 2013

Virksomhed

Deling er omsorg

Vi er glade for at kunne annoncere nogle fantastiske opdateringer til Sitata (nogle af dem har du måske allerede bemærket). Det mest spændende er, at vi er begyndt at åbne vores API, så vi kan dele flere af vores data med dig!

Vores kort er dine kort

Tidligere kunne vi kun have et enkelt kort for hver sygdom, men det var dumt. Nu kan vi lave flere kort. Dette giver dig mulighed for at se, hvad WHO anbefaler i forhold til CDC og hurtigt skifte mellem de to! Hvor fedt er det ikke?!? Selvfølgelig præsenterer vi stadig Sitata-anbefalingerne, som mere eller mindre er et accepteret gennemsnit fra autoritative kilder.

Vi deler vores kort til brug på dit websted!

Vi har fået masser af komplimenter for kortlægningsfunktionerne i Sitata-platformen. Så meget, at mange virksomheder, både store og små, har bedt om at bruge dem på deres eget websted. Det syntes vi var en rigtig god idé!

Vi er stolte over at kunne meddele, at du kan nu placere vores sygdoms- og varslingskort direkte på dit eget websted! Det vil helt sikkert tilføje en lille flash og vise dine kunder, at du har de mest opdaterede rejseoplysninger.

Hvis du vil vide, hvordan du gør det, skal du blot besøg vores dokumentsektion for webudviklere. Hvis du eller din webudvikler har brug for hjælp til opsætningen, hjælper vi dig gerne. Du skal bare kontakte os, så hjælper vi dig i gang.

Dette er en del af en større indsats for at åbne vores platform og dele vores data med verden på en meningsfuld måde. Hold dig opdateret for at se, hvad vi finder på næste gang.

Sitata Está Ahora en Español

Som vi tidligere har antydet, var der en stor efterspørgsel fra rejsende og flere internationale virksomheder efter at levere vores tjenester på et andet sprog end engelsk. Vi er glade for at kunne meddele, at vi endelig er i stand til at gøre det.

Vi startede med spansk på grund af efterspørgslen, og det er faktisk et sprog, som vi er mest fortrolige med. Bare rolig! For de fleste vil du ikke bemærke ændringen, og det vil ikke påvirke din nuværende arbejdsgang på Sitata-platformen. Det forventes ikke, at du skal tale spansk, men nu gør vi det!

Andre lande

Desværre har vi brugt så mange kræfter på vores oversættelser, at vi har været nødt til at sætte en pause med at tilføje nye lande til vores system. Hvilke lande vil du gerne have med som de næste? Du skal ikke være bange for at skrive til os og sige din mening.

Nyt kontaktnummer

Vi har for nylig tilføjet et nyt gratisnummer til vores kontorer. Du er velkommen til at få en snak med os på +1 (877) 571-1089. Nummeret er anført i bunden af vores websted, hvis du skulle miste det, og vores online supportsystem er altid tilgængeligt.

Hvad gør vi nu?

Bestilling af aftaler

Vi arbejder stadig på vores tidsbestillingssystem, men jeg garanterer dig, at det vil være ventetiden værd. Vi er ikke helt færdige endnu, og derfor hvis du har ideer eller ønsker om specifikke funktioner, så lad os endelig vide det!

Interessepunkter

Se frem til, at vi tilføjer forskellige interessepunkter, som vil være nyttige for en rejsende at have lige ved hånden. Den første type, som vi planlægger at tilføje, er hospitalssteder, men der er mange flere! Skriv til os, hvis du har noget andet i tankerne.

Det er alt for nu. Tak fordi du tog dig tid til at læse dette indlæg, og du er velkommen til at kontakte os for at fortælle os, hvordan vi har det!

Følg og synes godt om os:

Relaterede artikler

Togtragedie i Odisha

Togtragedie i Odisha

Den 2. juni blev der rapporteret om en tredobbelt togulykke på Bahanaga Bazar Railway Station i Balasore, Odisha. Ulykken involverede et godstog og to passagertog, Shalimar-Chennai Coromandel Express og Bengaluru-Howrah Express. Den dødeligste ulykke i to årtier...

AI og rejser: Revolutionerer den måde, vi udforsker på

AI og rejser: Revolutionerer den måde, vi udforsker på

Rejsebranchen omfavner revolutioner for at levere enestående oplevelser og tjenester. I takt med at FinTech blomstrer, gennemgår rejser og turisme betydelige forandringer. Personalisering er nu et økonomisk "ønske". I erkendelse af, at ikke to rejser er ens,...

Voldsomme skovbrande i flere canadiske provinser

Voldsomme skovbrande i flere canadiske provinser

I april forårsagede en isstorm alvorlige ødelæggelser i Ontario og Quebec, hvilket resulterede i dødsfald og omfattende afbrydelser af strømforsyningen. Da maj måned satte ind, blev temperaturerne varmere, og utæmmelige skovbrande ramte flere canadiske provinser, herunder...