Hvorfor termisk screening ved grænserne ikke er effektiv

Skrevet af Madeline Sharpe

oktober 11, 2014

Sundhed | Teknologi | Rejser

Hvorfor termisk screening ved grænserne ikke er effektiv

Hvis du ikke har læst vores seneste blogindlæg, hvor vi nævner hvorfor de foranstaltninger til screening af passagerer for smitsomme sygdomme, der anvendes ved grænsen, ikke er så effektiveanbefaler vi, at du gør det nu. For nylig blev en af vores medstiftere, Dr. Ron St. John, tidligere direktør for beredskab i Canada, interviewet af CBC Radio om sine erfaringer under SARS-epidemien i 2003.

Lyt nedenfor og lad os vide, hvad du synes!

Følg og synes godt om os:

Relaterede artikler

Planlæg en sommerrejse til Italien med vores guide

Planlæg en sommerrejse til Italien med vores guide

Har du også bemærket en hvirvelvind af vandrere, der er på vej til Italien? Er du ikke blevet nysgerrig? Det må være højsæson, men kan der være mere i historien? Dette er dit tegn til at pakke dine tasker og dykke ned i en verden af strande,...

Haiti - på kanten

Haiti - på kanten

Den 15. maj 2023 bad FN's generalsekretær António Guterres det internationale samfund om at gribe ind og advarede om, at Haitis tragiske situation bringer sikkerheden i Caribien og andre steder i verden i fare.Guterres opfordrede det internationale samfund til at gribe ind...