Hvorfor termisk screening ved grænserne ikke er effektiv

Skrevet af Madeline Sharpe

oktober 11, 2014

Sundhed | Teknologi | Rejser

Hvorfor termisk screening ved grænserne ikke er effektiv

Hvis du ikke har læst vores seneste blogindlæg, hvor vi nævner hvorfor de foranstaltninger til screening af passagerer for smitsomme sygdomme, der anvendes ved grænsen, ikke er så effektiveanbefaler vi, at du gør det nu. For nylig blev en af vores medstiftere, Dr. Ron St. John, tidligere direktør for beredskab i Canada, interviewet af CBC Radio om sine erfaringer under SARS-epidemien i 2003.

Lyt nedenfor og lad os vide, hvad du synes!

Følg og synes godt om os:

Relaterede artikler

Israel, Palæstina og din forsikringsdækning

Israel, Palæstina og din forsikringsdækning

På nuværende tidspunkt har Sitata identificeret og kommunikeret med alle rejsende, der er berørt af de begivenheder, der finder sted. Hvis du planlægger at rejse til Israel eller de palæstinensiske områder i den nærmeste fremtid, bedes du være opmærksom på følgende. Vores underwriter, United...

Nedsat seismisk aktivitet, men stadig advarsler om vulkanudbrud - Island

Nedsat seismisk aktivitet, men stadig advarsler om vulkanudbrud - Island

En sværm af jordskælv Siden midnat den 25. oktober har der været en intens sværm af jordskælv nær Svartsengi, nord for Grindavík, med over 1000 registrerede jordskælv med den største registrerede styrke på 4,5. I løbet af de følgende dage fortsatte den seismiske aktivitet...

Vær ikke en kalkun i denne højtid!

Vær ikke en kalkun i denne højtid!

Feriesæsonen er en tid, hvor man spreder glæde, forkæler sig selv med lækkerier og skaber minder, der vil vare hele livet. Men midt i den festlige stemning og de funklende lys er der også den uundgåelige stress med at navigere i overfyldte lufthavne, håndtere...