Medstifter af Sitata udpeget til Ebola Incident Manager for Latinamerika

Skrevet af Adam

oktober 30, 2014

Virksomhed

Medstifter af Sitata udpeget til Ebola Incident Manager for Latinamerika

Vi er glade for at kunne meddele, at vores medstifter, Dr. Ronald St. John, vil yde støtte til Den Panamerikanske Sundhedsorganisation, der fungerer som Ebola Incident Manager for de latinamerikanske lande.

Der er en voksende global bekymring for, at ebola vil sprede sig fra Vestafrika til andre dele af verden. Hurtige, verdensomspændende flyrejser udsætter befolkningerne i andre lande for potentielle tilfælde af ebola, som måske uforvarende rejser i løbet af sygdommens lange inkubationstid.

Landene har gennemført foranstaltninger for at sikre, at deres sundhedssystemer er forberedt på at håndtere et uventet tilfælde af denne alvorlige sygdom. Rons erfaring med beredskab og indsats i nødsituationer i sundhedssektoren vil være et stort aktiv i dette initiativ.

Som tidligere generaldirektør for Federal Centre for Emergency Preparedness and Response i det canadiske sundhedsagentur har Ron håndteret en række forskellige kriser i løbet af sin tid. I flere år ledede Ron den canadiske indsats i forbindelse med 9/11-angreb, miltbrandangrebene i 2001, SARS-epidemien i 2002, og beredskabsplanen for den H1N1-epidemien i 2009.

Selv om det er usandsynligt, at der vil dukke ebola-tilfælde op i mange lande, er det vigtigt, at sundhedssystemerne, herunder hospitalspersonalet, uddannes og beskyttes for en sikkerheds skyld.

Den lange inkubationstid for ebola gør det næsten umuligt at forhindre alle, der bærer sygdommen, i at komme ind i et land. Ron understreger, at den vigtigste screeningsproces finder sted på hospitalets skadestue hvor alle skal udspørges om ikke blot deres rejsehistorie, men også om deres families rejsehistorie.

Selv om Ron vil arbejde aktivt på strategier og politikker for de latinamerikanske lande, vil vores rejsekonsulentteam og dets tjenester ikke blive forstyrret.

Følg og synes godt om os:

Relaterede artikler

Israel, Palæstina og din forsikringsdækning

Israel, Palæstina og din forsikringsdækning

På nuværende tidspunkt har Sitata identificeret og kommunikeret med alle rejsende, der er berørt af de begivenheder, der finder sted. Hvis du planlægger at rejse til Israel eller de palæstinensiske områder i den nærmeste fremtid, bedes du være opmærksom på følgende. Vores underwriter, United...

Nedsat seismisk aktivitet, men stadig advarsler om vulkanudbrud - Island

Nedsat seismisk aktivitet, men stadig advarsler om vulkanudbrud - Island

En sværm af jordskælv Siden midnat den 25. oktober har der været en intens sværm af jordskælv nær Svartsengi, nord for Grindavík, med over 1000 registrerede jordskælv med den største registrerede styrke på 4,5. I løbet af de følgende dage fortsatte den seismiske aktivitet...

Vær ikke en kalkun i denne højtid!

Vær ikke en kalkun i denne højtid!

Feriesæsonen er en tid, hvor man spreder glæde, forkæler sig selv med lækkerier og skaber minder, der vil vare hele livet. Men midt i den festlige stemning og de funklende lys er der også den uundgåelige stress med at navigere i overfyldte lufthavne, håndtere...