Medstifter af Sitata udpeget til Ebola Incident Manager for Latinamerika

Skrevet af Adam

oktober 30, 2014

Virksomhed

Medstifter af Sitata udpeget til Ebola Incident Manager for Latinamerika

Vi er glade for at kunne meddele, at vores medstifter, Dr. Ronald St. John, vil yde støtte til Den Panamerikanske Sundhedsorganisation, der fungerer som Ebola Incident Manager for de latinamerikanske lande.

Der er en voksende global bekymring for, at ebola vil sprede sig fra Vestafrika til andre dele af verden. Hurtige, verdensomspændende flyrejser udsætter befolkningerne i andre lande for potentielle tilfælde af ebola, som måske uforvarende rejser i løbet af sygdommens lange inkubationstid.

Landene har gennemført foranstaltninger for at sikre, at deres sundhedssystemer er forberedt på at håndtere et uventet tilfælde af denne alvorlige sygdom. Rons erfaring med beredskab og indsats i nødsituationer i sundhedssektoren vil være et stort aktiv i dette initiativ.

Som tidligere generaldirektør for Federal Centre for Emergency Preparedness and Response i det canadiske sundhedsagentur har Ron håndteret en række forskellige kriser i løbet af sin tid. I flere år ledede Ron den canadiske indsats i forbindelse med 9/11-angreb, miltbrandangrebene i 2001, SARS-epidemien i 2002, og beredskabsplanen for den H1N1-epidemien i 2009.

Selv om det er usandsynligt, at der vil dukke ebola-tilfælde op i mange lande, er det vigtigt, at sundhedssystemerne, herunder hospitalspersonalet, uddannes og beskyttes for en sikkerheds skyld.

Den lange inkubationstid for ebola gør det næsten umuligt at forhindre alle, der bærer sygdommen, i at komme ind i et land. Ron understreger, at den vigtigste screeningsproces finder sted på hospitalets skadestue hvor alle skal udspørges om ikke blot deres rejsehistorie, men også om deres families rejsehistorie.

Selv om Ron vil arbejde aktivt på strategier og politikker for de latinamerikanske lande, vil vores rejsekonsulentteam og dets tjenester ikke blive forstyrret.

Følg og synes godt om os:

Relaterede artikler

Togtragedie i Odisha

Togtragedie i Odisha

Den 2. juni blev der rapporteret om en tredobbelt togulykke på Bahanaga Bazar Railway Station i Balasore, Odisha. Ulykken involverede et godstog og to passagertog, Shalimar-Chennai Coromandel Express og Bengaluru-Howrah Express. Den dødeligste ulykke i to årtier...

AI og rejser: Revolutionerer den måde, vi udforsker på

AI og rejser: Revolutionerer den måde, vi udforsker på

Rejsebranchen omfavner revolutioner for at levere enestående oplevelser og tjenester. I takt med at FinTech blomstrer, gennemgår rejser og turisme betydelige forandringer. Personalisering er nu et økonomisk "ønske". I erkendelse af, at ikke to rejser er ens,...

Voldsomme skovbrande i flere canadiske provinser

Voldsomme skovbrande i flere canadiske provinser

I april forårsagede en isstorm alvorlige ødelæggelser i Ontario og Quebec, hvilket resulterede i dødsfald og omfattende afbrydelser af strømforsyningen. Da maj måned satte ind, blev temperaturerne varmere, og utæmmelige skovbrande ramte flere canadiske provinser, herunder...