Sitata har udsendt sin 10.000. sundheds- og sikkerhedsadvarsel til rejsende

Skrevet af Adam

1. april 2015

Assistance | Forretning | Sundhed | Sikkerhed | Teknologi | Rejser

Sitata har udsendt sin 10.000. sundheds- og sikkerhedsadvarsel til rejsende

Den 1. marts 2015, Sitata udsendte sin 10 000. sundheds- og sikkerhedsadvarsel til rejsende. Siden oprettelsen i 2012 har Sitata dagligt udsendt elektroniske sundheds- og sikkerhedsadvarsler om alle rejsende, der registrerer deres rejseplan hos Sitata. Rejsende kan få adgang til disse advarsler, uanset hvor og hvornår de rejser hvor som helst i verden. Sundhedsalarmer identificerer de nøjagtige steder, hvor der forekommer udbrud af smitsomme sygdomme som denguefeber, chikungunya, mæslinger, malaria, mund- og klovsyge og andre smitsomme sygdomme, der kan påvirke de rejsendes helbred. Sitata's sikkerhedsvarsler omfatter civile protester eller forstyrrelser, vold mod turister og andre usikre situationer.

Med de rette oplysninger kan alle rejsende tage enkle forholdsregler for at holde sig sikre og sunde på deres rejser.

Dr. Ronald St. John, medstifter af Sitata, bemærkede: "Med de rigtige oplysninger kan enhver rejsende tage enkle forholdsregler, som f.eks. at undgå myggestik eller følge enkle forholdsregler for mad og vand, for at holde sig sund under rejsen." En rejsende, der undgår at blive smittet, vil ikke bringe sygdommen med tilbage til sit hjemland, hvor den kan sprede sig. Desuden fortæller Sitata den rejsende, hvilke områder i byen eller landet han eller hun skal undgå af hensyn til sin egen sikkerhed. Med mange områder med borgerlige uroligheder og terrorangreb på rejsemål som Egypten, Nigeria, Libanon m.fl. udpeger Sitata de steder, hvor der finder demonstrationer sted, så rejsende kan undgå at blive indblandet i en voldelig protest.

Hvis du er rejsende, kan Sitata hjælpe dig med at holde dig sikker med realtidsinformation om rejseforstyrrende begivenheder. Vi kan fortælle dig om det seneste sygdomsudbrud, eller om en lokal strejke kan forstyrre dine rejseplaner. Tjek os ud på App Store eller eller Google Play Store. Det er 100% gratis og den bedste måde at være sikker og problemfri på, når du rejser.

Følg og synes godt om os:

Relaterede artikler

Tips til at rejse med forskellige evner

Tips til at rejse med forskellige evner

FN's konvention om rettigheder for personer med handicap fastslår, at regeringer, turistråd og andre interessenter i hotel- og turistbranchen skal træffe foranstaltninger for at gøre turisme og fritidsaktiviteter lettere for...

Planlæg en sommerrejse til Italien med vores guide

Planlæg en sommerrejse til Italien med vores guide

Har du også bemærket en hvirvelvind af vandrere, der er på vej til Italien? Er du ikke blevet nysgerrig? Det må være højsæson, men kan der være mere i historien? Dette er dit tegn til at pakke dine tasker og dykke ned i en verden af strande,...