Evaluering af API-landskabet for rejsesikkerhed

Skrevet af Kelsey Drummond

27. august, 2020

Business | Teknologi | Rejser

Nu hvor rejserne igen er åbnet efter de pludselige lukninger forårsaget af COVID-19, søger flyselskaber, virksomheder og rejsebureauer efter en måde at tilføje oplysninger om sikkerhedspligt og sikkerhed på deres platforme. Flere virksomheder vender sig nu mod API'er som en nem løsning til at tilføje denne funktionalitet til deres økosystem.

Hvad er en API?

En API (Application Programming Interface) er et værktøj, der gør det muligt for et softwareprogram at kommunikere og dele oplysninger med et andet. Ved at bruge en API sparer du tid og omkostninger til udvikling af din egen software, idet du sikkert kan overføre en anden virksomheds data til din platform, så du kan fokusere på din virksomhed. En API med fokus på rejser kan dele rejseoplysninger med flyselskaber, rejsebureauer og meget andet.

Luftfartsselskaber og flyvninger

Mange flyselskaber har haft flyveforbud i månedsvis, men nogle af dem er begyndt at flyve igen. Før du tilbyder dine kunder rejsemuligheder, er det vigtigt at vide, om en destination tillader flyvninger. Er lufthavnene åbne? Hvis ja, hvad er deres sikkerheds- og sikringskrav? Er der internationale flyvninger i drift? Kan man rejse gennem visse lande? Disse restriktioner ændrer sig konstant, og det er vigtigt at give dine kunder de mest opdaterede oplysninger for at give dem tillid til at rejse igen.

Indrejse- og grænsebegrænsninger

Er det muligt at komme ind i dit bestemmelsesland lige nu? Mange regeringer har indført restriktioner for, hvem der kan rejse ind i landet. Nogle lande har lukket deres grænser helt, og andre har genåbnet dem for visse personer. Nogle ting, du skal huske på, er følgende:

  • Er grænsen åben?
  • Hvem der har adgang, og,
  • Om der kræves et resultat af en COVID-19-test ved ankomsten

Grænsekravene ændrer sig regelmæssigt, og det bliver sværere og sværere at holde sig ajour. Når du har disse restriktioner på dit websted, bliver det lettere for dine kunder at planlægge en sikker og effektiv rejse.

Sundhed

Udbruddet af COVID-19 har skabt opmærksomhed og bekymring om, hvordan sygdomme kan spredes ved internationale rejser. Hvis man kender til sundhedsrisici for rejsende, inden man ankommer til en destination, kan man være med til at bremse spredningen af disse sygdomme. Det er også vigtigt at vide, hvilke foranstaltninger landene træffer for at holde folk sunde. 

De spørgsmål, der kan opstå, er:

  • Er der et udgangsforbud?
  • Er masker obligatoriske?
  • Hvilke virksomheder er åbne og i drift?
  • Hvor tilgængelig er sundhedsplejen for udlændinge?

Sikkerhed

Pandemien har skabt politiske og økonomiske spændinger i hele verden. I nogle tilfælde har det lagt pres på lande, der i forvejen var ustabile. Der er udbrudt protester i mange lande, hvilket kan bringe rejsende i fare. Det er vigtigt at kende til disse situationer, før man rejser, for at man kan være sikker i udlandet. 

Sitata's API

Sitata tilbyder en omfattende og let at integrere rejse-API, der giver dig ovenstående oplysninger og meget mere. Ved at bruge Sitata's interaktive datafeed om indrejsekrav på din egen platform, forbliver kunderne informeret om de seneste rejserestriktioner og lokale oplysninger, hvilket giver dem tillid til at rejse uden bekymringer.

Følg og synes godt om os:

Relaterede artikler

Voldsomme skovbrande i flere canadiske provinser

Voldsomme skovbrande i flere canadiske provinser

I april forårsagede en isstorm alvorlige ødelæggelser i Ontario og Quebec, hvilket resulterede i dødsfald og omfattende afbrydelser af strømforsyningen. Da maj måned satte ind, blev temperaturerne varmere, og utæmmelige skovbrande ramte flere canadiske provinser, herunder...

Tips til at rejse med forskellige evner

Tips til at rejse med forskellige evner

FN's konvention om rettigheder for personer med handicap fastslår, at regeringer, turistråd og andre interessenter i hotel- og turistbranchen skal træffe foranstaltninger for at gøre turisme og fritidsaktiviteter lettere for...