Hvordan flyselskaberne bruger Sitatas tjenester

Skrevet af Kelsey Drummond

24. september 2020

Erhverv | Sundhed | Sikkerhed | Teknologi | Rejser

Rejserestriktioner tilpasses hver dag i hele verden, og det er blevet ekstremt svært at følge med i disse ændringer. En API kan tilføre enorm værdi til ethvert websted, der henvender sig til rejsende. Flyselskaber har unikke behov for deres kunder. Her er en liste over de oftest nævnte bekymringer vedrørende rejseinformation.

Begrænsninger for indrejse

Det første, som rejsende spekulerer på, er, om de kan rejse ind i deres destinationsland. Nogle af de mest almindelige spørgsmål, som rejsende har lige nu, er:

 • Kan en indbygger rejse ind i amtet?
 • Kan en udenlandsk statsborger komme ind i landet?
 • Er transit gennem landet tilladt?
 • Er det nødvendigt med en COVID-19-test ved ankomsten?
 • Er der en obligatorisk karantæneperiode ved ankomsten?

Disse oplysninger kan få stor betydning for de rejsendes planer. Hvis du giver dit team de mest opdaterede oplysninger, betyder det, at du har mere tid til at fokusere på opgaven og mindre tid til at bekymre dig om rejser. 

Interne rejserestriktioner

Når en rejsende ankommer til sit bestemmelsesland, kan han eller hun blive mødt med interne rejserestriktioner og -krav, f.eks:

 • Påbudte udgangsforbud
 • Nødvendige apps til kontaktopsporing
 • Krav til masker og fritagelser
 • Begrænsning af overnatningsmuligheder, ikke-væsentlige forretningsaktiviteter og forbud mod store forsamlinger
 • Lukning af museer, kulturarvssteder og populære turistattraktioner

Uanset om din kunde rejser i forretningsøjemed eller for sjov, vil begrænsninger påvirke deres rejseplaner. Det er vigtigt for dem at kende disse oplysninger, før de bestiller en flyrejse. Få mere at vide om disse mulige begrænsninger her.

Forstyrrelser i forbindelse med rejser

Selv hvis din kunde undersøger alt, hvad han/hun har brug for, inden han/hun rejser, kan der opstå situationer, der forstyrrer rejsen, mens han/hun er i udlandet. Mulige afbrydelser omfatter:

 • Jordskælv, orkaner, skovbrande og andre naturbegivenheder
 • Optøjer, protester og borgerlige uroligheder
 • Nationale helligdage eller særlige begivenheder 
 • Udbrud af sygdomme

Disse begivenheder kan ske eller ændre sig ekstremt hurtigt, så det er vigtigt at få relevante og pålidelige oplysninger hurtigt til en rejsende, der er fanget i disse situationer. 

Vælg Sitata

Sitata tilbyder en række tjenester, der integrerer sikkerhedsoplysninger i din platform for at imødekomme ovenstående problemer. Sitata tilbyder en teknologi til styring af rejserisici, der integrerer sikkerhedsoplysninger i en online platform. 

Bevislig track record

I begyndelsen af COVID-19-pandemien lancerede Sitata en COVID-19-risikoscore for hvert land, der angiver, hvor sikkert det er at rejse baseret på case-kurven i de foregående 14 dage. Medicinske data indsamles fra flere datasæt, bl.a. fra John Hopkins. Sitata kan også vise oplysninger om indrejsekrav og interne rejserestriktioner direkte på dit websted, så de rejsende ved, hvad de kan forvente, inden de booker deres flyrejse. 

Advarsel

Mens de rejsende er i udlandet, kan de også modtage rejsevarsler baseret på deres rejseplan for afbrydelser af rejsen. Disse rejsevarsler omfatter: 

 • En beskrivelse af begivenheden
 • hændelsens alvorlighed
 • De berørte områder (herunder landet, delstater, kommuner, luftfartsselskaber og lufthavne)

Disse advarsler er baseret på den rejsendes rejseplan, så de modtager kun oplysninger, der er relevante for dem. Sitatas AI-drevne nyhedsovervågningsmotor og menneskelige analytikerteam registrerer disse rejseforstyrrelser, analyserer dem og offentliggør en advarsel til rejsende, der bruger Sitata-appen i området.

Ro i sindet

Med de mest opdaterede oplysninger om disse rejserestriktioner og meget mere, giver Sitata dine kunder ro i sindet. Hvis du vil vide mere om Sitata's pakke af tjenester (herunder telemedicin og rejsesupport i nødstilfælde) eller hvis du vil samarbejde med os, kan du kontakte os her.

Følg og synes godt om os:

Relaterede artikler

Må du få en meningsfuld Yom Kippur 

Må du få en meningsfuld Yom Kippur 

Yom Kippur, den helligste dag i den jødiske kalender, er en dybsindig og reflekterende oplevelse, kendt som forsoningsdagen. Den symboliserer en dyb forbindelse mellem den enkelte og det guddommelige. Ifølge jødisk tradition skal man under Rosh Hashanah, også kendt som...

SPÆNDINGER VED GRÆNSEN MELLEM DEN DOMINIKANSKE REPUBLIK OG HAITI

SPÆNDINGER VED GRÆNSEN MELLEM DEN DOMINIKANSKE REPUBLIK OG HAITI

SPÆNDINGER VED GRÆNSEN MELLEM DEN DOMINIKANSKE REPUBLIK OG HAITI På grund af en igangværende konflikt om opførelsen af en vandkanal fra en fælles flod er situationen fortsat spændt ved grænsen mellem Den Dominikanske Republik og Haiti. Myndighederne i Den Dominikanske Republik er stoppet med at udstede visa...

Hvordan kan jeg reducere mit CO2-fodaftryk, når jeg rejser?

Hvordan kan jeg reducere mit CO2-fodaftryk, når jeg rejser?

Vi får at vide, at der er et hul i ozonlaget Se, hvad der skyller op på stranden Og Herre, jeg tror, fra himlen til havet Vi tvinger Moder Natur i knæ Så lad os efterlade noget blåt oppe over os Lad os efterlade noget grønt på jorden Det er kun vores at låne,...