Hvordan holder Sitata sine oplysninger ajour?

Skrevet af Kayla Meirinho

september 29, 2020

Business | Teknologi | Rejser

Sitata fokuserer på at beskytte rejsende. Vi hjælper med at lette rejsestress og leverer omfattende data til gavn for enhver rejsende eller virksomhed. Vores oplysninger kommer fra velrenommerede kilder, er verificerede og opdateres konstant. Sitata bruger et system med flere trin for at sikre, at hver enkelt rejsende får de vigtigste og mest opdaterede oplysninger, der er relevante for dem. 

Vi forstår de risici, der følger med rejser, især nu. Med usikkerhed og konstante ændringer har folk brug for pålidelige og opdaterede oplysninger. Folk har brug for at føle sig trygge og forberedt på det uventede.

Vi tager stresset ud af planlægningen og kombinerer oplysninger om indrejsekrav (noget vi gjorde allerede før Covid-19), landeprofiler, anbefalinger om medicin og vaccinationer samt rejserestriktioner.

Uanset om det er til dit team, dine værdsatte kunder eller dig selv, beskytter vi dig. Oplev oplysninger af højeste kvalitet lige ved hånden. 

Du kan være sikker med Sitata. Sikker, pålidelig og verificeret information - hele tiden.

Hold dig opdateret

Sitata's kernetjeneste er bygget på systemer til automatisk registrering og forebyggelse af rejseforstyrrelser og trusler med avancerede maskinlæringsprocesser, der filtrerer gennem nyheder, statslige og lokale sundheds- og regeringsorganer. Med indrejsekrav og restriktioner har vi udnyttet det samme system, så vi har præcis indsigt i nye eller ændrede krav.

Men vi er ikke kun afhængige af AI.

Vi har reelle rejse- og sikkerhedsanalytikere, som gennemgår og kontrollerer oplysningerne. Hvis noget ændrer sig, kontrollerer de manuelt og gennemgår kilderne for at bekræfte, at de oplysninger, vi sender ud, er gyldige. De syntetiserer oplysninger fra nyhedsmedier og organisationer, så læserne forbliver opmærksomme på relevante oplysninger i stedet for at spilde tid på at gennemgå det, der ikke er relevant for dem.

Vores sidste linje af menneskelig interaktion involverer vores redaktører. De kontrollerer oplysningerne en sidste gang og sammenligner dem med de anvendte kilder, hvorefter de offentliggør dem og gør de rejsende opmærksomme på eventuelle problemer eller ændringer undervejs på rejsen.

For virksomheder

Sitata startede, fordi vi var fokuseret på at forbedre oplevelsen af assistance og hjælpe folk. Det startede med:

"Hvorfor skal folk søge efter en læges telefonnummer?"
Så vi supplerede det ved at skabe telemedicin. 

Så tænkte vi:

"Hvorfor ikke informere folk om landerisici?" 
Så vi har oprettet landeprofiler. 

"Hvad med sygdomme og infektioner?" 
Vi giver anbefalinger om medicin og vaccinationer. 

"Covid-19, hvad gør vi ved det?" 
Vi samler oplysninger fra utallige kilder om ændrede rejserestriktioner og indrejsekrav og holder de rejsende opdateret om, hvad de har brug for. Ved hver ændring, som et land foretager, giver vi de rejsende besked.

Vores platform er den eneste platform, der giver et fuldt overblik over rejser. Den indeholder oplysninger, der vedrører før afrejse, under rejsen og efter rejsen. Vi holder de rejsende informeret om, hvad de kan forvente undervejs.

Vi giver de rejsende sikkerhed for at vide, at vi vil advare dem om eventuelle ændringer i sidste øjeblik.

Sitata består af omfattende data, som brands, websites, apps m.m. integrerer ved hjælp af vores API'er. Travel Insured International og Eddytravels.com bruger Sitata til at give deres brugere opdaterede rejse- og indrejserestriktioner og give dem den nødvendige tillid til at rejse igen.

Brug os som et selvstændigt produkt, som et forbedret rejseprodukt til at kombinere dine tjenester eller som et loyalitetsprogram, uanset hvad der måtte være tilfældet.

For rejsende

Sitata er en app, der på en nem og smidig måde samler alle de oplysninger, du kan få brug for på en rejse. Rejsende kan sende deres rejseplaner til Sitata, og appen klarer resten. Den gennemgår og bestemmer dine destinationer og giver relevante advarsler for hvert land. Du har adgang til landeprofiler samt deres rejserestriktioner og indrejsekrav. Dette giver dig mulighed for at planlægge og forberede alt det, der er nødvendigt for at komme ind og ud af det land, du besøger; uanset om det er at bestille Covid-19-test, booke din indkvartering på forhånd, forberede visa eller få anbefalede vaccinationer og medicin. Du har adgang til oplysninger om sikkerhedsrisici; områder, du skal undgå, risici, du skal være opmærksom på, og hvordan rejser kan være anderledes for forskellige typer rejsende (hvis du rejser alene, hvis du er kvinde osv.).

Sitata er pålidelig, og med sine opdaterede realtidsoplysninger er du altid forberedt på eventuelle ændringer i sidste øjeblik.

Brug Sitata

Stol på Sitata for dit team, din virksomhed eller dig selv. Vores oplysninger vil give dig den sikkerhed, du søger, og genoprette den tillid, der er nødvendig for at fortsætte dine rejser. Uanset hvor du tager hen, uanset årsagen, kan Sitata være der fra start til slut og sørge for, at du ikke går glip af en eneste detalje.

Hvis du ønsker at tale mere om Sitata, venligst kontakt os

Følg og synes godt om os:

Relaterede artikler

Må du få en meningsfuld Yom Kippur 

Må du få en meningsfuld Yom Kippur 

Yom Kippur, den helligste dag i den jødiske kalender, er en dybsindig og reflekterende oplevelse, kendt som forsoningsdagen. Den symboliserer en dyb forbindelse mellem den enkelte og det guddommelige. Ifølge jødisk tradition skal man under Rosh Hashanah, også kendt som...

SPÆNDINGER VED GRÆNSEN MELLEM DEN DOMINIKANSKE REPUBLIK OG HAITI

SPÆNDINGER VED GRÆNSEN MELLEM DEN DOMINIKANSKE REPUBLIK OG HAITI

SPÆNDINGER VED GRÆNSEN MELLEM DEN DOMINIKANSKE REPUBLIK OG HAITI På grund af en igangværende konflikt om opførelsen af en vandkanal fra en fælles flod er situationen fortsat spændt ved grænsen mellem Den Dominikanske Republik og Haiti. Myndighederne i Den Dominikanske Republik er stoppet med at udstede visa...

Hvordan kan jeg reducere mit CO2-fodaftryk, når jeg rejser?

Hvordan kan jeg reducere mit CO2-fodaftryk, når jeg rejser?

Vi får at vide, at der er et hul i ozonlaget Se, hvad der skyller op på stranden Og Herre, jeg tror, fra himlen til havet Vi tvinger Moder Natur i knæ Så lad os efterlade noget blåt oppe over os Lad os efterlade noget grønt på jorden Det er kun vores at låne,...