Sitata og 15below går sammen for at styrke luftfartsselskabernes og deres passagerers tillid

Skrevet af Madeline Sharpe

juni 16, 2021

Affaires

15below har integreret rejseinformation fra Sitata for at hjælpe luftfartsselskaberne med at kommunikere oplysninger om kravene til passagerer om indrejse under COVID-19

Sitata og 15below er glade for at kunne annoncere et nyt partnerskab, der reducerer den indsats, som luftfartsselskaberne skal gøre for at kommunikere rejsekrav til deres passagerer, betydeligt. Blandt de mange udfordringer, som luftfartsselskaberne har måttet tage op under COVID-19-epidemien, har det været en af de vanskeligste at følge de krav om indrejse og konstant udvikling, som forskellige lande har pålagt, og at informere passagererne korrekt om, hvad der kræves af dem.

En intégrant les données de confiance des voyageurs fournies par Sitata, une entreprise canadienne de sécurité des voyages et de gestion des risques, 15below dispose nu af en plade, som kan anvendes af ethvert luftfartsselskab til at sende passagererne vigtige oplysninger før flyvningen og holde dem informeret om enhver ændring, der kunne ske. après avoir réservé leurs vols.

Sitata bruger kunstig intelligens og maskinlæring til at spore globale rejseforstyrrelser eller trusler og var den første til at lancere et dedikeret API til krav til indrejsekrav til rejser. Siden februar 2020 følger Sitata ændringerne på tværs af verden for at hjælpe rejsende med at forstå deres indrejsebetingelser. Med mere end 300 daglige opdateringer dækker Sitata emner som indrejserestriktioner, krav om en COVID-19-test eller anvendelse af quarantaine. Oplysningerne omfatter ligeledes lokale bekymringer, såsom om de lokale restauranter er lukkede eller hvilke foranstaltninger til social afstandsafstand der er truffet.

Vi er meget glade for at arbejde sammen med den vigtigste globale platform for kommunikation før-vol. 15below og Sitata arbejder sammen og vil sammen kunne mindske den frygt, der er forbundet med rejsen for millioner af passagerer, der er fulde af håb på tværs af verden.

Adam St. John, administrerende direktør, Sitata

Sitata-data er en vigtig tilføjelse til plate-forme 15below, som ligeledes er tilgængelig for at hjælpe deres kunder med at indsamle obligatoriske dokumenter, såsom sundhedsattester og kontaktoplysninger. Désormais, la plate-forme 15below kan ligeledes hjælpe luftfartsselskaberne med at informere passagererne om indrejsebegrænsninger, at levere aktuelle opdateringer om enhver ændring og at indsamle og konsolidere de obligatoriske indrejsedokumenter.

Vi er meget glade for at lancere denne suite af uundværlige løsninger, som vi har udviklet sammen med Sitata. Siden COVID-19's epidemi er vores kunder fortsat i kamp med skiftende krav, og vi forventer derfor, at resultaterne af vores partnerskab vil give en god modydelse til rejsemærkerne - og passagererne - når efterspørgslen efter rejser stiger.

Nicholas Key, administrerende direktør, 15below

De nye og eksisterende tillæg til pladeform 15 nedenfor vil være tilgængelige for nye og eksisterende kunder ved udgangen af juni måned. De to organisationer vil drøfte funktionerne i forbindelse med et fælles webinar den 24. juni 2021, ouvert aux inscriptions.

À propos de:
Sitata er en global leverandør af sundheds-, sikkerheds- og risikostyring med sit sociale kontor i Kitchener i Canada. John, un leader de renommée mondiale dans le domaine de la santé publique et de la préparation aux situations d'urgence, anvender selskabet kunstig intelligens, automatisk læring og innovative mobile teknologier for at sikre sikkerheden for rejsende i udlandet. Sitata kombinerer teknologi og tjenester for at henvende sig til en række forskellige brancher, herunder luftfart, rejseadministration, rejseforsikring og assistance. En savoir plus sur sitata.com

Omgivelser 15 nedenfor:
Pladeformen 15below anvendes af 57 af de mest effektive rejseselskaber i verden, herunder Cathay Pacific, British Airways, Ryanair og Air Canada, og de tilbyder teknologi til at forblive i kontakt med deres passagerer hele vejen gennem rejsen, fra reservation til ankomst og videre frem. Rejsebureauerne i hele verden anvender denne platform til at sende indtil 3,7 millioner meddelelser hver dag i realtid, hvilket giver 870 millioner passagerer hvert år. En savoir plus sur 15below.com

Følg og synes godt om os:

Relaterede artikler

Israel, Palæstina og din forsikringsdækning

Israel, Palæstina og din forsikringsdækning

På nuværende tidspunkt har Sitata identificeret og kommunikeret med alle rejsende, der er berørt af de begivenheder, der finder sted. Hvis du planlægger at rejse til Israel eller de palæstinensiske områder i den nærmeste fremtid, bedes du være opmærksom på følgende. Vores underwriter, United...

Nedsat seismisk aktivitet, men stadig advarsler om vulkanudbrud - Island

Nedsat seismisk aktivitet, men stadig advarsler om vulkanudbrud - Island

En sværm af jordskælv Siden midnat den 25. oktober har der været en intens sværm af jordskælv nær Svartsengi, nord for Grindavík, med over 1000 registrerede jordskælv med den største registrerede styrke på 4,5. I løbet af de følgende dage fortsatte den seismiske aktivitet...

Vær ikke en kalkun i denne højtid!

Vær ikke en kalkun i denne højtid!

Feriesæsonen er en tid, hvor man spreder glæde, forkæler sig selv med lækkerier og skaber minder, der vil vare hele livet. Men midt i den festlige stemning og de funklende lys er der også den uundgåelige stress med at navigere i overfyldte lufthavne, håndtere...