Sitata og 15below samarbejder om at skabe tillid til flyselskaberne og deres passagerer i forbindelse med rejser

Skrevet af Madeline Sharpe

juni 17, 2021

Virksomhed

15below har integreret Sitatas rejseinformation til at hjælpe flyselskaberne med at kommunikere oplysninger om indrejsekrav til passagerer under COVID-19

Sitata og 15below er stolte af at kunne annoncere et nyt partnerskab, der drastisk vil reducere den indsats, som flyselskaberne skal gøre for at kommunikere rejsekrav til deres passagerer. Blandt de mange udfordringer, som flyselskaberne har måttet håndtere under COVID-19-udbruddet, har en af de vanskeligste været at følge de konstant skiftende indrejsekrav, som forskellige nationer har indført, og informere passagererne korrekt om, hvad der kræves af dem.

Ved at integrere data om rejsetillid fra Sitata, et canadisk firma for sikkerhed og risikostyring af rejser, har 15below nu en platform, der kan bruges af alle flyselskaber til at videregive vigtige oplysninger om rejsen før flyvningen til passagererne og holde dem informeret om eventuelle ændringer, der måtte ske, efter at de har booket deres fly.

Sitata bruger kunstig intelligens og maskinlæring til at spore globale rejseforstyrrelser eller trusler og var den første til at lancere et dedikeret API til krav til indrejsekrav til rejser. Siden februar 2020 har Sitata fulgt ændringer over hele verden for at hjælpe rejsende med at forstå deres indrejsekrav. Med mere end 300 daglige opdateringer dækker Sitata emner som indrejserestriktioner, om en COVID-19-test er påkrævet, eller om karantæne er påtvunget. Dataene omfatter også lokale forhold, f.eks. om lokale restauranter er åbne, eller hvilke sociale distanceringsforanstaltninger der er på plads.

Vi er meget glade for at arbejde sammen med verdens førende platform for kommunikation før flyvning. Ved at arbejde sammen vil 15below og Sitata være i stand til yderligere at lindre rejseangst for millioner af håbefulde passagerer rundt om i verden.

Adam St. John, administrerende direktør, Sitata

Sitatas data er et værdifuldt supplement til 15below-platformen, som også er tilgængelig for at hjælpe deres kunder med at indsamle obligatoriske indtastningsdokumenter, såsom sundhedsattester og oplysninger om kontaktopsporing. Nu kan 15below-platformen også hjælpe flyselskaberne med at informere passagererne om indrejserestriktioner, give realtidsopdateringer om eventuelle ændringer og hjælpe med at indsamle og konsolidere obligatorisk indrejsedokumentation.

Vi er glade for at kunne lancere denne meget nødvendige pakke af løsninger, som vi har udviklet sammen med Sitata. Siden udbruddet af COVID-19 har vores kunder løbende kæmpet med skiftende krav, så vi forventer, at resultaterne af vores partnerskab vil give rejsebureauer - og passagerer - et meget velkomment pusterum i takt med, at efterspørgslen efter rejser stiger.

Nicholas Key, administrerende direktør, 15below

Tilføjelserne til 15below-platformen vil være tilgængelige for nye og eksisterende kunder i slutningen af juni. De to organisationer vil diskutere funktionerne i en fælles webinarpræsentation den 24. juni 2021, som er åben for tilmelding.

Om Sitata:
Sitata har hovedkvarter i Kitchener, Canada, og er en global leverandør af sundheds-, sikkerheds- og risikostyring. John, en verdenskendt leder inden for folkesundhed og beredskab, bruger virksomheden kunstig intelligens, maskinlæring og innovative mobilteknologier til at sikre rejsende i udlandet. Sitata kombinerer teknologi og tjenester til at henvende sig til en række forskellige brancher, herunder luftfart, rejseadministration, rejseforsikring og assistance. Få mere at vide på sitata.com

Omkring 15under:
15below-platformen bruges af 57 af verdens mest succesfulde rejsemærker, herunder Cathay Pacific, British Airways, Ryanair og Air Canada, og giver dem teknologien til at holde kontakten med deres passagerer gennem hele rejsen - fra booking til ankomst og videre. Rejseselskaber over hele verden bruger platformen til at sende op til 3,7 millioner meddelelser hver dag i realtid og forbinder dem med mere end 870 millioner passagerer hvert år. Få mere at vide på 15below.com

Følg og synes godt om os:

Relaterede artikler

Må du få en meningsfuld Yom Kippur 

Må du få en meningsfuld Yom Kippur 

Yom Kippur, den helligste dag i den jødiske kalender, er en dybsindig og reflekterende oplevelse, kendt som forsoningsdagen. Den symboliserer en dyb forbindelse mellem den enkelte og det guddommelige. Ifølge jødisk tradition skal man under Rosh Hashanah, også kendt som...

SPÆNDINGER VED GRÆNSEN MELLEM DEN DOMINIKANSKE REPUBLIK OG HAITI

SPÆNDINGER VED GRÆNSEN MELLEM DEN DOMINIKANSKE REPUBLIK OG HAITI

SPÆNDINGER VED GRÆNSEN MELLEM DEN DOMINIKANSKE REPUBLIK OG HAITI På grund af en igangværende konflikt om opførelsen af en vandkanal fra en fælles flod er situationen fortsat spændt ved grænsen mellem Den Dominikanske Republik og Haiti. Myndighederne i Den Dominikanske Republik er stoppet med at udstede visa...

Hvordan kan jeg reducere mit CO2-fodaftryk, når jeg rejser?

Hvordan kan jeg reducere mit CO2-fodaftryk, når jeg rejser?

Vi får at vide, at der er et hul i ozonlaget Se, hvad der skyller op på stranden Og Herre, jeg tror, fra himlen til havet Vi tvinger Moder Natur i knæ Så lad os efterlade noget blåt oppe over os Lad os efterlade noget grønt på jorden Det er kun vores at låne,...