International Assistance Group samarbejder med Sitata for at hjælpe partnere med at navigere i post-COVID-rejser

Skrevet af Madeline Sharpe

november 4, 2021

Virksomhed

Sitata er glad for at kunne annoncere et teknologisamarbejde med International Assistance Group, som vil støtte den globale alliances netværk af partnere med at planlægge forud for COVID-19 rejsebegrænsninger og indrejsekrav i hele verden.  

International Assistance Group, verdens største alliance af uafhængige assistancevirksomheder, har indlejret Sitatas COVID-19 Entry Requirement map widget i sin egen verdensomspændende operationelle database Globus. 

Samarbejdet styrker Globus' styrke ved at hjælpe partnere med at navigere i de skiftende COVID-19-rejserestriktioner og indrejsekrav i forskellige dele af verden. 

"Efterhånden som rejsen begynder at komme op igen, ser vi en enorm mængde angst hos de rejsende, som kan reduceres ved at hjælpe folk med at forstå, hvad der kræves af dem," siger Adam St. John, CEO for Sitata. "Gennem dette initiativ er vi glade for at støtte IAG og deres netværk af partnerorganisationer rundt om i verden, mens de fortsætter med at støtte rejsernes tilbagevenden."

Med dette nye kortlægningsværktøj vil medlemmer af International Assistance Group kunne søge efter indrejsekrav baseret på oprindelsessted, destination, rejsedato, nationalitet og vaccinationsstatus. 

Over 14 forskellige kategorier af indrejsekrav og mere end 13 lokale rejserestriktioner er opsummeret, herunder rejseforbud, krav om COVID-19-test, karantænesituation, vaccinationskrav, social afstandtagen, maskekrav og meget mere. Værktøjet er tilgængeligt på 15 forskellige sprog.

International Assistance Groups general manager Louise Heywood sagde, at restriktionerne for ind- og udrejser i forbindelse med COVID-19 varierer meget fra land til land. 

"Selv om kravene til testning, vaccination og karantæne er fælles, kan detaljerne være meget forskellige fra land til land. Hvert land har sine egne regler. Gennem vores partnerskab med Sitata kan vi give vores partnere adgang til de mest aktuelle COVID-19-oplysninger, som de har brug for for at sikre, at deres kunder kan rejse sikkert og problemfrit under pandemien. 

"Med mere end 200 aktive brugere er vores Globus-database blevet en vigtig ressource for IAG-partnere og -udbydere verden over. Systemet indeholder operationelle og administrative oplysninger om hele vores netværk af partnere, korrespondenter og assistancerelaterede udbydere for at sikre, at der altid er en ekspert til rådighed til at hjælpe enhver rejsende, hvor som helst i verden. 

"I vores branche er det afgørende og i mange tilfælde livreddende at have adgang til de rigtige oplysninger på det rigtige tidspunkt. Globus gør det muligt for vores partnere at handle hurtigt og sikkert for at få den bedste hjælp til deres kunder, når og hvor de har brug for det," sagde Louise.  

Globus er udelukkende tilgængelig for IAG Core Partners og giver adgang til over 140 partnere og korrespondenter og mere end 230.000 tjenesteudbydere verden over, lige fra ambulancefly, hjemtransport og vejhjælpstjenester til læger, tandlæger og hospitaler.  

Sitata bruger avanceret overvågningssoftware, der er drevet af maskinlæring, og et globalt team af analytikere til at overvåge og validere globale ændringer. Alle rejseoplysninger leveres i næsten realtid. Ved at levere opdaterede oplysninger ved International Assistance Group og deres medlemmer, hvad de rejsende har brug for på alle stadier af deres rejse og hjælper med at fjerne unødig stress fra rejseoplevelsen.

Louise sagde, at Sitatas innovative kortlægningsværktøj tilføjer Globus endnu et lag af brugbare oplysninger i realtid og vil også forbedre deres partneres adgang til COVID-19-testcentre. 

"Siden pandemien har vi støt og roligt udvidet vores netværk af COVID-19-testcentre for at hjælpe vores partnere med at finde de nærmeste centre for deres kunder, der har brug for test før afrejse eller efter ankomst," sagde hun.  

"Ved at integrere Sitata-intelligens i Globus har vi kunnet tilføje endnu flere testcentre for at sikre, at vores partnere har adgang til de allernyeste oplysninger til at hjælpe deres kunder." 

Om International Assistance Group

International Assistance Group er verdens største alliance af over 140 uafhængige assistancevirksomheder, tjenesteudbydere og korrespondenter, der er dedikeret til global assistance i verdensklasse og samarbejde på tværs af grænserne på vegne af forsikringsselskaber og rejsende. Vi kombinerer vores fælles globale værdier og kollektive ekspertise med lokal markeds- og kulturel viden og er forenet af et fælles ønske om at hjælpe rejsende i vanskeligheder overalt og til enhver tid. Sammen leverer vi lægehjælp, vejhjælp, rejsehjælp, virksomhedshjælp, sikkerhedshjælp og hjemmehjælp af høj kvalitet til forretningsrejsende og fritidsrejsende samt udlændinge og store virksomheder. Vores filosofi 'lokale partnere, globale løsninger' er grundlaget for vores mission, der går ud på at gøre det muligt for vores partnere altid at levere assistance i verdensklasse, uanset hvor deres kunder befinder sig. 

Følg og synes godt om os:

Relaterede artikler

Må du få en meningsfuld Yom Kippur 

Må du få en meningsfuld Yom Kippur 

Yom Kippur, den helligste dag i den jødiske kalender, er en dybsindig og reflekterende oplevelse, kendt som forsoningsdagen. Den symboliserer en dyb forbindelse mellem den enkelte og det guddommelige. Ifølge jødisk tradition skal man under Rosh Hashanah, også kendt som...

SPÆNDINGER VED GRÆNSEN MELLEM DEN DOMINIKANSKE REPUBLIK OG HAITI

SPÆNDINGER VED GRÆNSEN MELLEM DEN DOMINIKANSKE REPUBLIK OG HAITI

SPÆNDINGER VED GRÆNSEN MELLEM DEN DOMINIKANSKE REPUBLIK OG HAITI På grund af en igangværende konflikt om opførelsen af en vandkanal fra en fælles flod er situationen fortsat spændt ved grænsen mellem Den Dominikanske Republik og Haiti. Myndighederne i Den Dominikanske Republik er stoppet med at udstede visa...

Hvordan kan jeg reducere mit CO2-fodaftryk, når jeg rejser?

Hvordan kan jeg reducere mit CO2-fodaftryk, når jeg rejser?

Vi får at vide, at der er et hul i ozonlaget Se, hvad der skyller op på stranden Og Herre, jeg tror, fra himlen til havet Vi tvinger Moder Natur i knæ Så lad os efterlade noget blåt oppe over os Lad os efterlade noget grønt på jorden Det er kun vores at låne,...