Forbes - Overraskende nye udviklinger inden for rejseforsikring

Skrevet af Madeline Sharpe

28. januar 2023

Virksomhed

SITATA blev omtalt i Forbes og fremhævede vores personlige forsikringer, så hver enkelt rejsende kan tilpasse sin dækning til sin måde at rejse på.

"Der er en stigende tendens til personlig tilpasning af forsikringer, idet nogle forsikringsselskaber erkender, at den typiske forsikringspolice, der passer til alle, ikke fungerer godt for nutidens rejsende", siger Adam St. John, CEO for Sitata. Hans firma tilbyder f.eks. en rejseforsikring, der dækker alle de grundlæggende ting, men som giver rejsende mulighed for at tilpasse deres dækning yderligere og vælge, hvad der er vigtigt for dem.

"Hvis du f.eks. er typen, der rejser med meget udstyr, kan du måske ønske at øge din bagagedækning", siger St. "Hvis det er en rejse i sidste øjeblik, vil du måske ikke have en rejseafbestillingsdækning, da det kan være dyrt. Denne form for fleksibilitet giver vores medlemmer mulighed for at vælge den dækning, der passer til deres behov."

Klik her for at læse hele artiklen.

Følg og synes godt om os:

Relaterede artikler

Må du få en meningsfuld Yom Kippur 

Må du få en meningsfuld Yom Kippur 

Yom Kippur, den helligste dag i den jødiske kalender, er en dybsindig og reflekterende oplevelse, kendt som forsoningsdagen. Den symboliserer en dyb forbindelse mellem den enkelte og det guddommelige. Ifølge jødisk tradition skal man under Rosh Hashanah, også kendt som...

SPÆNDINGER VED GRÆNSEN MELLEM DEN DOMINIKANSKE REPUBLIK OG HAITI

SPÆNDINGER VED GRÆNSEN MELLEM DEN DOMINIKANSKE REPUBLIK OG HAITI

SPÆNDINGER VED GRÆNSEN MELLEM DEN DOMINIKANSKE REPUBLIK OG HAITI På grund af en igangværende konflikt om opførelsen af en vandkanal fra en fælles flod er situationen fortsat spændt ved grænsen mellem Den Dominikanske Republik og Haiti. Myndighederne i Den Dominikanske Republik er stoppet med at udstede visa...

Hvordan kan jeg reducere mit CO2-fodaftryk, når jeg rejser?

Hvordan kan jeg reducere mit CO2-fodaftryk, når jeg rejser?

Vi får at vide, at der er et hul i ozonlaget Se, hvad der skyller op på stranden Og Herre, jeg tror, fra himlen til havet Vi tvinger Moder Natur i knæ Så lad os efterlade noget blåt oppe over os Lad os efterlade noget grønt på jorden Det er kun vores at låne,...