Forbes - Ekstra fordele ved rejseforsikring

Skrevet af Madeline Sharpe

marts 11, 2023

Virksomhed

Christopher Elliott omtalte SITATA i Forbes, mens han beskrev nye tjenester, der tilbydes af rejseforsikringer. SITATA's rejsealarmer og sikkerhedscheck-in-system blev fremhævet.

Jeg spurgte Adam St. John, administrerende direktør for Sitata, for at give mig en idé om, hvordan disse fordele gælder for rejser i den virkelige verden. Han sagde, at fremadrettede virksomheder fokuserer på at omdanne forsikringer "fra blot at reagere på dårlige situationer bagefter til en tjeneste, der proaktivt hjælper dig med at få en mere gnidningsfri rejse uden bekymringer".

St. John beskrev sit selskabs bestræbelser på at ændre rejseforsikringer. Sitata har udviklet en rejseadvarselstjeneste, der anvender en kombination af kunstig intelligens og et team af risikoanalytikere, som overvåger verden for enhver form for hændelse, der kan udgøre en trussel eller forstyrrelse for dine rejser.

"Da Ovidio Guzman blev anholdt i Mexico, blev landet ramt af en bølge af vold," siger han. "Da det skete, var vi i stand til at opdage, hvor volden fandt sted, og underrette alle Sitata-medlemmer, så de kunne holde sig ude af farezonen."

Selskabet har også udviklet en 24/7/365 "easy chat"-assistancetjeneste til alle medlemmer, som giver medlemmerne en bekvem måde at få concierge-hjælp på til alt fra ombooking til akut rejseassistance.

"Vores medlemmer behøver ikke at gennemgå formuleringerne i policerne for at finde et gratis nummer, for derefter at opdage kompleksiteten og frustrationen ved at ringe internationalt," tilføjer St. John. "I stedet er vi et par tryk væk og kan hurtigt svare via chat eller sms."

Klik her for at læse hele artiklen.

Følg og synes godt om os:

Relaterede artikler

Må du få en meningsfuld Yom Kippur 

Må du få en meningsfuld Yom Kippur 

Yom Kippur, den helligste dag i den jødiske kalender, er en dybsindig og reflekterende oplevelse, kendt som forsoningsdagen. Den symboliserer en dyb forbindelse mellem den enkelte og det guddommelige. Ifølge jødisk tradition skal man under Rosh Hashanah, også kendt som...

SPÆNDINGER VED GRÆNSEN MELLEM DEN DOMINIKANSKE REPUBLIK OG HAITI

SPÆNDINGER VED GRÆNSEN MELLEM DEN DOMINIKANSKE REPUBLIK OG HAITI

SPÆNDINGER VED GRÆNSEN MELLEM DEN DOMINIKANSKE REPUBLIK OG HAITI På grund af en igangværende konflikt om opførelsen af en vandkanal fra en fælles flod er situationen fortsat spændt ved grænsen mellem Den Dominikanske Republik og Haiti. Myndighederne i Den Dominikanske Republik er stoppet med at udstede visa...

Hvordan kan jeg reducere mit CO2-fodaftryk, når jeg rejser?

Hvordan kan jeg reducere mit CO2-fodaftryk, når jeg rejser?

Vi får at vide, at der er et hul i ozonlaget Se, hvad der skyller op på stranden Og Herre, jeg tror, fra himlen til havet Vi tvinger Moder Natur i knæ Så lad os efterlade noget blåt oppe over os Lad os efterlade noget grønt på jorden Det er kun vores at låne,...