AI og rejser: Revolutionerer den måde, vi udforsker på

Skrevet af Phalguni Sharma

2. juni 2023

Assistance | Business | Teknologi | Rejser

Rejsebranchen omfavner revolutioner for at levere enestående oplevelser og tjenester. I takt med at FinTech blomstrer, gennemgår rejser og turisme betydelige forandringer.

Personalisering er nu et økonomisk "ønske". I erkendelse af, at ikke to rejser er ens, tilpasses rejseservices for at imødekomme individuelle præferencer. Hvorfor betale for unødvendigt ekstraudstyr? Fra rejseplaner til rejseforsikringkan rejsende få det hele skræddersyet til deres behov.

AI og rejser

Rejsetid skal bruges til at udforske, ikke til at vente. AI tilbyder øjeblikkelig hjælp med flyopdateringer, hotelbookinger og anbefalinger. Det forbedrer kundeoplevelsen og øger forretningsdriften ved at udnytte data og kundeindsigt, hvilket sikrer konkurrenceevnen på et overfyldt marked.

Ved hjælp af data, aktuelle rejsetrends og viden om kundernes valg kan rejse- og turistbranchen udforme deres tilbud i overensstemmelse hermed. Det hjælper dem med at forblive konkurrencedygtige på et marked fuld af valgmuligheder.

Mange rejseselskaber har tilføjet AI-drevne plugins for bedre assistance, såsom ChatGPT-plugins til bookingplatforme.

Strømlinet rejseplanlægning

Branchen har haft stor gavn af den teknologiske revolution, som bl.a. har centraliseret alle procedurer, herunder planlægning, research og indkøb. Det sparer tid og kræfter og gør det samtidig lettere for turisterne at planlægge deres rejser. I 2023 forventes rejse- og turistsektoren at generere omkring $19 milliarder (US) i indkomst.

Takket være disse AI-værktøjer vil dit tids- og energiforbrug være på et minimum, fordi de håndterer al research for dig. Med blot en klar anmodning om, hvad du specifikt har brug for, kan det hjælpe dig lynhurtigt og uden besvær. Fantastisk, ikke sandt? Der er tidspunkter, hvor vi ikke er i stand til at søge efter en bestemt information, vi har brug for. Disse værktøjer er en livredder i dette tilfælde, da de graver gennem informationen og giver os det, vi har brug for. Vil du vide noget om rejserestriktioner eller krav til en bestemt destination? Du får det inden for få sekunder. 

Forestil dig, at du planlægger at besøge en bestemt by for første gang, og du er i humør til at udforske gademaden der. Men street food findes mange steder, så hvilke er de bedste? Hvor mange steder er der i alt? Hvad har de at byde på? Er der stor variation? Hvis ja, hvilket er så det bedste sted? 

Held og lykke, hvis dit mål er at foretage dybdegående research om dette. AI, på den anden side, ville have brug for en grundig prompt og ville give dig en liste over alt. Sikke et simpelt og smart job. Hvis du allerede har prøvet det, så giv dig selv et klap på skulderen. 

Rejser og kunstig intelligens
Billedkilde: buildai.space

Nemmere prissammenligning

Vi, der rejser ofte, ved, hvor dynamiske priserne kan være. Prikken over i'et er at vide, at du har planlagt en sjov rejse til den lavest mulige pris! Slip for den kedelige sammenligning af platforme, og find det ideelle tidspunkt at foretage køb eller reservationer til din kommende ferie! AI holder styr på forbrugeradfærd, brancheforventninger og nye tendenser for at skabe det ideelle tidspunkt for dig. 

De to dyreste rejserelaterede udgifter er hotel og fly. At spare penge her er en vindende strategi, fordi du kan bruge de ekstra penge til at forbedre din rejseoplevelse. Det er derfor, det anbefales at booke fly og hotel på forhånd i stedet for at vente til sidste øjeblik. Rejs klogt!

Den største bekymring: Sikkerhed

Hvis man vil rejse med selvtillid, skal man sørge for sine sikkerhedsforhold. Det sidste, en rejsende ønsker, er at blive overfaldet eller ende i en farlig situation. Protester, strejker og andre hændelser er udbredte. Størstedelen af kidnapninger og røverier er rettet mod turister. Derfor anbefales det, at du sørger for din egen sikkerhed og hele tiden har hjælp ved hånden. Det lader til at være en af de største bekymringer blandt rejsende, og nu er der taget hånd om det. AI er nu parat til at hjælpe dig med også at afværge disse omstændigheder. 

En sådan anvendelse i Sitata. Det hjælper dig med at blive informeret om hændelser, der kan forårsage rejseforstyrrelser omkring dig, så du kan være sikker. Sammen med aktive analytikere over hele verden bruger den kunstig intelligens til at hjælpe rejsende med at få kendskab til enhver hændelse, der kan være farlig eller forårsage rejseforstyrrelser for at give en bedre rejseoplevelse.

Konklusion

AI og rejser er kommet langt, og udviklingen stopper ikke lige foreløbig. Med konstant udvikling og læring kommer det til at gøre rejser endnu nemmere. Lad os gøre brug af disse teknologier med omtanke og løfte vores rejseoplevelser.

Følg og synes godt om os:

Relaterede artikler

Må du få en meningsfuld Yom Kippur 

Må du få en meningsfuld Yom Kippur 

Yom Kippur, den helligste dag i den jødiske kalender, er en dybsindig og reflekterende oplevelse, kendt som forsoningsdagen. Den symboliserer en dyb forbindelse mellem den enkelte og det guddommelige. Ifølge jødisk tradition skal man under Rosh Hashanah, også kendt som...

SPÆNDINGER VED GRÆNSEN MELLEM DEN DOMINIKANSKE REPUBLIK OG HAITI

SPÆNDINGER VED GRÆNSEN MELLEM DEN DOMINIKANSKE REPUBLIK OG HAITI

SPÆNDINGER VED GRÆNSEN MELLEM DEN DOMINIKANSKE REPUBLIK OG HAITI På grund af en igangværende konflikt om opførelsen af en vandkanal fra en fælles flod er situationen fortsat spændt ved grænsen mellem Den Dominikanske Republik og Haiti. Myndighederne i Den Dominikanske Republik er stoppet med at udstede visa...

Hvordan kan jeg reducere mit CO2-fodaftryk, når jeg rejser?

Hvordan kan jeg reducere mit CO2-fodaftryk, når jeg rejser?

Vi får at vide, at der er et hul i ozonlaget Se, hvad der skyller op på stranden Og Herre, jeg tror, fra himlen til havet Vi tvinger Moder Natur i knæ Så lad os efterlade noget blåt oppe over os Lad os efterlade noget grønt på jorden Det er kun vores at låne,...