CNN - 15 must-have ting til din pakkeliste til solorejsen, ifølge eksperterCNN -

Skrevet af Phalguni Sharma

2. august 2023

Virksomhed

Tak til Marissa Miller for at tilføje os til sin liste over 15 must-have ting til din solorejse.

Vores eksperter er enige om, at det ikke kun er vigtigt at undersøge din destination grundigt på forhånd, men også at holde sig ajour med, hvad der sker, mens du er der. Ved at overvåge internationale nyheder og sociale medier sender Sitata-appen advarsler om ting som rejseafbrydelser, sygdomsudbrud, ekstremt vejr, protester og vold, så du kan træffe de nødvendige foranstaltninger. 

Marissa Miller

Læs mere her.

Følg og synes godt om os:

Relaterede artikler

Israel, Palæstina og din forsikringsdækning

Israel, Palæstina og din forsikringsdækning

På nuværende tidspunkt har Sitata identificeret og kommunikeret med alle rejsende, der er berørt af de begivenheder, der finder sted. Hvis du planlægger at rejse til Israel eller de palæstinensiske områder i den nærmeste fremtid, bedes du være opmærksom på følgende. Vores underwriter, United...

Nedsat seismisk aktivitet, men stadig advarsler om vulkanudbrud - Island

Nedsat seismisk aktivitet, men stadig advarsler om vulkanudbrud - Island

En sværm af jordskælv Siden midnat den 25. oktober har der været en intens sværm af jordskælv nær Svartsengi, nord for Grindavík, med over 1000 registrerede jordskælv med den største registrerede styrke på 4,5. I løbet af de følgende dage fortsatte den seismiske aktivitet...