Jakaminen on välittämistä

Kirjoittanut Adam

marraskuu 29, 2013

Liiketoiminta

Jakaminen on välittämistä

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa muutamista Sitatan hienoista päivityksistä (joista osan olet ehkä jo huomannutkin). Jännittävintä on se, että alamme avata API:tamme, jotta voimme jakaa enemmän tietoja kanssasi!

Meidän karttamme ovat teidän karttanne

Aiemmin meillä oli vain yksi kartta kutakin tautia varten, mutta se oli typerää. Nyt voimme tehdä useita karttoja. Näin näet, mitä WHO suosittelee ja mitä CDC suosittelee, ja voit nopeasti vaihtaa näiden kahden välillä! Kuinka mahtavaa se onkaan?!? Esittelemme tietenkin edelleen Sitatan suositukset, jotka ovat enemmän tai vähemmän hyväksyttyjä keskivertoja arvovaltaisista lähteistä.

Jaamme karttojamme käytettäväksi verkkosivuillasi!

Olemme saaneet paljon kehuja Sitata-alustan kartoitusominaisuuksista. Niin paljon, että monet yritykset, niin suuret kuin pienetkin, ovat pyytäneet saada käyttää niitä omilla verkkosivuillaan. Tämä oli mielestämme loistava idea!

Olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa, että voit nyt sijoittaa tauti- ja hälytyskarttamme suoraan omalle verkkosivustollesi! Se lisää varmasti hieman näyttävyyttä ja näyttää asiakkaillesi, että sinulla on ajantasaisimmat matkatiedot.

Jos haluat tietää, miten tämä tehdään, tee näin. vieraile dokumenttiosastollamme web-kehittäjille. Jos sinä tai web-kehittäjäsi tarvitsette apua asennuksessa, autamme mielellämme. Ota vain yhteyttä, niin saamme sinut alkuun.

Tämä on osa laajempaa pyrkimystä avata alustamme ja jakaa tietojamme maailman kanssa mielekkäillä tavoilla. Pysy kuulolla ja katso, mitä keksimme seuraavaksi.

Sitata Está Ahora en Español

Kuten jo aiemmin vihjasimme, matkustajat ja useat kansainväliset yritykset ovat kysyneet paljon, että voisimme tarjota palveluitamme myös muulla kielellä kuin englanniksi. Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että voimme vihdoin tehdä niin.

Aloitimme espanjankielellä kysynnän vuoksi, ja se on itse asiassa kieli, joka on meille kaikkein tutuin. Älä huoli! Useimmat eivät huomaa muutosta, eikä se vaikuta nykyiseen työnkulkuusi Sitata-alustalla. Sinun ei odoteta puhuvan espanjaa, mutta nyt me puhumme!

Muut maat

Valitettavasti käytimme niin paljon vaivaa käännöksiin, että meidän oli tauotettava uusien maiden lisääminen järjestelmäämme. Mitkä maat haluaisit lisätä järjestelmään seuraavaksi? Älä pelkää kirjoittaa meille ja kertoa mielipiteesi.

Uusi yhteysnumero

Olemme hiljattain lisänneet toimistollemme uuden maksuttoman numeron. Voit vapaasti keskustella kanssamme numerossa +1 (877) 571-1089. Numero on lueteltu verkkosivustomme alatunnisteessa siltä varalta, että kadotat sen, ja verkkotukijärjestelmämme on aina käytettävissä.

Mitä teemme seuraavaksi?

Ajanvaraukset

Työstämme vielä ajanvarausjärjestelmäämme, mutta takaan, että se on odottamisen arvoinen. Emme ole vielä aivan valmiita, joten jos sinulla on ideoita tai erityisiä ominaisuuspyyntöjä, kerro meille!

Mielenkiintoiset kohteet

Odotamme innolla, että lisäämme erilaisia kiinnostavia kohteita, jotka ovat hyödyllisiä matkailijan ulottuvilla. Ensimmäinen tyyppi, jonka aiomme lisätä, on sairaalapaikat, mutta niitä on paljon muitakin! Kirjoita meille, jos sinulla on jotain muuta mielessäsi.

Siinä kaikki toistaiseksi. Kiitos, että otit aikaa lukea tämän viestin ja ota rohkeasti yhteyttä meihin kertoa meille, miten teemme!

Seuraa ja tykkää meistä:

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele kesämatka Italiaan oppaamme avulla

Suunnittele kesämatka Italiaan oppaamme avulla

Oletteko tekin huomanneet, että Italiaan suuntautuu vaeltajien pyörremyrsky? Eikö se herätä uteliaisuuttasi? Kyseessä on varmasti paras sesonki, mutta voisiko tarinassa olla muutakin perää? Tämä on merkkinä siitä, että sinun on pakattava laukkusi ja sukellettava rantojen maailmaan,...

Haiti - reunalla

Haiti - reunalla

Yhdistyneiden kansakuntien (YK) pääsihteeri António Guterres pyysi 15. toukokuuta 2023 kansainvälistä yhteisöä puuttumaan asiaan ja varoitti, että Haitin traaginen tilanne vaarantaa Karibian alueen ja sen ulkopuolella sijaitsevien maiden turvallisuuden.Guterres kehotti kansainvälistä yhteisöä...