Miksi lämpöseulonta rajoilla ei ole tehokasta?

Kirjoittanut Madeline Sharpe

lokakuu 11, 2014

Terveys | Teknologia | Matkailu

Miksi lämpöseulonta rajoilla ei ole tehokasta?

Jos et ole lukenut viimeisintä blogikirjoitustamme, jossa mainitaan miksi rajalla sovellettavat matkustajien seulontatoimenpiteet tartuntatautien varalta eivät ole kovin tehokkaita., suosittelemme, että teet sen nyt. Hiljattain yksi perustajistamme, tohtori Ron St. John, Kanadan hätätilavalmiuden entinen johtaja, oli CBC:n radiokanavan haastattelussa, jossa hän kertoi kokemuksistaan vuoden 2003 SARS-epidemian aikana.

Kuuntele alta ja kerro mielipiteesi!

Seuraa ja tykkää meistä:

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Israel, Palestiina ja vakuutusturvasi

Israel, Palestiina ja vakuutusturvasi

Tällä hetkellä Sitata on tunnistanut kaikki matkustajat, joita tapahtumat ovat koskeneet, ja ollut yhteydessä heihin. Jos aiot matkustaa Israeliin tai palestiinalaisalueille lähitulevaisuudessa, ota huomioon seuraavat asiat. Vakuutusyhtiömme United...

Älä ole kalkkuna tällä lomakaudella!

Älä ole kalkkuna tällä lomakaudella!

Joulunaika on ilon levittämisen, herkuttelun ja elinikäisten muistojen luomisen aikaa. Mutta juhlahumun ja tuikkivien valojen keskellä on myös väistämätön stressi, joka liittyy ruuhkaisilla lentokentillä liikkumiseen, matkustusongelmiin...