Miksi lämpöseulonta rajoilla ei ole tehokasta?

Kirjoittanut Madeline Sharpe

lokakuu 11, 2014

Terveys | Teknologia | Matkailu

Miksi lämpöseulonta rajoilla ei ole tehokasta?

Jos et ole lukenut viimeisintä blogikirjoitustamme, jossa mainitaan miksi rajalla sovellettavat matkustajien seulontatoimenpiteet tartuntatautien varalta eivät ole kovin tehokkaita., suosittelemme, että teet sen nyt. Hiljattain yksi perustajistamme, tohtori Ron St. John, Kanadan hätätilavalmiuden entinen johtaja, oli CBC:n radiokanavan haastattelussa, jossa hän kertoi kokemuksistaan vuoden 2003 SARS-epidemian aikana.

Kuuntele alta ja kerro mielipiteesi!

Seuraa ja tykkää meistä:

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Odishan junaturma

Odishan junaturma

Kesäkuun 2. päivänä Bahanaga Bazarin rautatieasemalla Balasoressa Odishan osavaltiossa tapahtui kolmoisjunan onnettomuus. Onnettomuudessa oli osallisena tavarajuna ja kaksi matkustajajunaa, Shalimar-Chennai Coromandel Express ja Bengaluru-Howrah Express. Kuolettavin onnettomuus kahteen vuosikymmeneen...

Tekoäly ja matkustaminen: Matkustaminen: Vallankumouksellinen tapa tutkia

Tekoäly ja matkustaminen: Matkustaminen: Vallankumouksellinen tapa tutkia

Matkailuala on ottamassa käyttöön vallankumouksia tarjotakseen poikkeuksellisia kokemuksia ja palveluja. FinTechin kukoistuksen myötä matkailu ja matkailu kokevat merkittäviä muutoksia. Henkilökohtaistaminen on nyt taloudellinen "halu". Tunnustetaan, että mikään matka ei ole samanlainen,...

Raivoavat maastopalot useissa Kanadan maakunnissa

Raivoavat maastopalot useissa Kanadan maakunnissa

Huhtikuussa jäämyrsky aiheutti vakavaa tuhoa Ontariossa ja Quebecissä, mikä johti kuolemantapauksiin ja laajamittaisiin sähkökatkoksiin. Toukokuun koittaessa lämpötilat lämpenivät, ja kesyttämättömät metsäpalot iskeytyivät useisiin Kanadan provinsseihin, mukaan lukien...