Sitatan perustaja nimitettiin Ebola-tapahtumien johtajaksi Latinalaisessa Amerikassa

Kirjoittanut Adam

lokakuu 30, 2014

Liiketoiminta

Sitatan perustaja nimitettiin Ebola-tapahtumien johtajaksi Latinalaisessa Amerikassa

Olemme innoissamme voidessamme ilmoittaa, että toinen perustajamme, tohtori Ronald St. John, tukee jatkossa myös Panamerikkalainen terveysjärjestö, joka toimii Latinalaisen Amerikan maiden Ebola-tapausten hallinnoijana.

Maailmanlaajuinen huoli siitä, että Ebola leviää Länsi-Afrikasta muualle maailmaan, kasvaa. Nopea maailmanlaajuinen lentomatkustus altistaa muiden maiden väestöt mahdollisille Ebola-tapauksille, jotka saattavat tietämättään matkustaa taudin pitkän itämisaikana.

Maat ovat toteuttaneet toimenpiteitä varmistaakseen, että niiden terveydenhuoltojärjestelmät ovat valmiita käsittelemään odottamattomia vakavia tautitapauksia. Ronin kokemus hätätilanteisiin varautumisesta ja niihin reagoimisesta terveydenhuoltoalalla on tässä aloitteessa suureksi hyödyksi.

Kanadan kansanterveysviraston liittovaltion hätätilavalmius- ja reagointikeskuksen entisenä pääjohtajana Ron johti erilaisia kriisejä koko toimikautensa ajan. Ron johti useiden vuosien ajan Kanadan vastausta katastrofiin. 9/11-iskut, pernaruttohyökkäykset vuonna 2001, SARS-epidemia vuonna 2002ja valmiussuunnitelma, joka koskee H1N1-epidemia vuonna 2009.

Vaikka on epätodennäköistä, että Ebola-tapauksia esiintyy monissa maissa, on välttämätöntä, että terveydenhuoltojärjestelmät, myös sairaalahenkilökunta, koulutetaan ja suojataan kaiken varalta.

Ebolan pitkä itämisaika tekee lähes mahdottomaksi estää kaikkia tautia kantavia henkilöitä pääsemästä maahan. Ron korostaa, että tärkein seulonta tapahtuu sairaalan päivystyspoliklinikalla. jossa ketä tahansa on kuulusteltava matkahistoriansa lisäksi myös perheensä matkahistoriasta.

Vaikka Ron työskentelee aktiivisesti Latinalaisen Amerikan maita koskevien strategioiden ja toimintalinjojen parissa, matkaneuvontatiimimme ja sen palvelut eivät häiriinny.

Seuraa ja tykkää meistä:

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Odishan junaturma

Odishan junaturma

Kesäkuun 2. päivänä Bahanaga Bazarin rautatieasemalla Balasoressa Odishan osavaltiossa tapahtui kolmoisjunan onnettomuus. Onnettomuudessa oli osallisena tavarajuna ja kaksi matkustajajunaa, Shalimar-Chennai Coromandel Express ja Bengaluru-Howrah Express. Kuolettavin onnettomuus kahteen vuosikymmeneen...

Tekoäly ja matkustaminen: Matkustaminen: Vallankumouksellinen tapa tutkia

Tekoäly ja matkustaminen: Matkustaminen: Vallankumouksellinen tapa tutkia

Matkailuala on ottamassa käyttöön vallankumouksia tarjotakseen poikkeuksellisia kokemuksia ja palveluja. FinTechin kukoistuksen myötä matkailu ja matkailu kokevat merkittäviä muutoksia. Henkilökohtaistaminen on nyt taloudellinen "halu". Tunnustetaan, että mikään matka ei ole samanlainen,...

Raivoavat maastopalot useissa Kanadan maakunnissa

Raivoavat maastopalot useissa Kanadan maakunnissa

Huhtikuussa jäämyrsky aiheutti vakavaa tuhoa Ontariossa ja Quebecissä, mikä johti kuolemantapauksiin ja laajamittaisiin sähkökatkoksiin. Toukokuun koittaessa lämpötilat lämpenivät, ja kesyttämättömät metsäpalot iskeytyivät useisiin Kanadan provinsseihin, mukaan lukien...