Sitata antoi 10 000. terveys- ja turvallisuusvaroituksen matkustajille

Kirjoittanut Adam

huhtikuu 1, 2015

Avustaminen | Liiketoiminta | Terveys | Turvallisuus | Teknologia | Matkailu | Matkailu

Sitata antoi 10 000. terveys- ja turvallisuusvaroituksen matkustajille

1. maaliskuuta 2015, Sitata antoi 10 000. terveys- ja turvallisuusvaroituksen matkustajille. Perustamisestaan vuonna 2012 lähtien Sitata on julkaissut päivittäin sähköisiä terveys- ja turvallisuusvaroituksia kaikista matkustajista, jotka ovat rekisteröineet matkasuunnitelmansa Sitatan kautta. Matkustajat voivat käyttää näitä hälytyksiä missä ja milloin tahansa he matkustavat missä päin maailmaa tahansa. Terveysvaroituksissa tunnistetaan tarkat paikat, joissa esiintyy tartuntatautien, kuten denguekuumeen, chikungunyan, tuhkarokon, malarian, käsi-, suu- ja sorkkataudin ja muiden tartuntatautien, jotka voivat vaikuttaa matkustajan terveyteen, puhkeamisia. Sitatan turvallisuushälytyksiin kuuluvat myös kansalaisprotestit tai häiriötilanteet, matkailijoihin kohdistuva väkivalta ja muut vaaralliset tilanteet.

Oikean tiedon avulla kuka tahansa matkustaja voi toteuttaa yksinkertaisia varotoimia pysyäkseen turvallisena ja terveenä matkoillaan.

Tohtori Ronald St. John, Sitatan toinen perustaja, totesi: "Oikean tiedon avulla kuka tahansa matkustaja voi toteuttaa yksinkertaisia varotoimia, kuten välttää hyttysenpistoja tai noudattaa yksinkertaisia ruoka- ja vesivarotoimia, pysyäkseen terveenä matkoillaan." Matkailija, joka välttää tartunnan saamisen, ei tuo tautia mukanaan kotimaahansa, jossa se voisi levitä. Lisäksi Sitata kertoo matkustajalle, mitä kaupungin tai maan alueita hänen kannattaa välttää oman turvallisuutensa vuoksi. Koska matkakohteissa, kuten Egyptissä, Nigeriassa ja Libanonissa, on monia levottomuus- ja terrori-iskualueita, Sitata osoittaa, missä mielenosoituksia järjestetään, jotta matkustajat voivat välttää joutumasta väkivaltaisen mielenosoituksen kohteeksi.

Jos matkustat, Sitata voi auttaa sinua pysymään turvassa reaaliaikaisilla tiedoilla matkustamista häiritsevistä tapahtumista. Voimme kertoa sinulle uusimmasta tautiepidemiasta tai siitä, voiko paikallinen lakko häiritä matkasuunnitelmiasi. Tutustu meihin osoitteessa sovelluskauppa tai Google Play Store. Se on 100% ilmainen ja paras tapa pysyä turvassa ja vaivatta matkustaessasi.

Seuraa ja tykkää meistä:

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Raivoavat maastopalot useissa Kanadan maakunnissa

Raivoavat maastopalot useissa Kanadan maakunnissa

Huhtikuussa jäämyrsky aiheutti vakavaa tuhoa Ontariossa ja Quebecissä, mikä johti kuolemantapauksiin ja laajamittaisiin sähkökatkoksiin. Toukokuun koittaessa lämpötilat lämpenivät, ja kesyttämättömät metsäpalot iskeytyivät useisiin Kanadan provinsseihin, mukaan lukien...

Vinkkejä matkustamiseen erilaisten kykyjen kanssa

Vinkkejä matkustamiseen erilaisten kykyjen kanssa

Yhdistyneiden kansakuntien yleissopimuksessa vammaisten henkilöiden oikeuksista todetaan, että hallitusten, matkailutoimistojen ja muiden vieraanvaraisuus- ja matkailualan sidosryhmien on toteutettava toimenpiteitä, jotta matkailu- ja vapaa-ajan aktiviteetit olisivat helpompia...