Sitata ja Travel Insured International ilmoittavat innovaatiokumppanuudesta, jonka tavoitteena on pitää matkustajat turvassa.

Kirjoittanut Adam

joulukuu 7, 2017

Liiketoiminta

Sitata ja Travel Insured International ilmoittavat innovaatiokumppanuudesta, jonka tavoitteena on pitää matkustajat turvassa.

Hartford, Connecticut-Kansainvälinen matkavakuutus on iloinen voidessaan julkistaa mobiilisovelluksensa, joka on erityisesti suunnattu vähentämään matkustusahdistusta koko matkan ajan. Travel Insured -sovellus ei ainoastaan helpota matkaturvapaketin ostamista ja hallintaa, vaan se on nyt myös tehnyt yhteistyötä johtavan terveys-, turvallisuus- ja riskienhallintayrityksen kanssa, Sitata, parantaa sovellusta innovatiivisilla terveys- ja turvallisuuspalveluilla.

Kumppanuuden kautta Sitata, Travel Insuredin uutta palvelua käyttävät matkustajat pidetään matkan aikana ajan tasalla mahdollisista häiriötilanteista. Sitatan kehittyneet ohjelmistojärjestelmät käyttävät tekoälyä ja koneoppimista havaitakseen perinteisistä uutislähteistä ja sosiaalisesta mediasta matkustusta häiritseviä tapahtumia. Sitatan järjestelmät havaitsevat enemmän kuin tavanomaiset valtionhallinnon matkahälytykset ja paljon nopeammin. Olipa kyse sitten lähestyvästä trooppisesta myrskystä, viimeisimmästä tautiepidemiasta, väkivaltaisesta mielenosoituksesta kadun varrella tai niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin kauttakulkulakosta, kaikille Travel Insuredin vakuutuksenottajille ilmoitetaan sovelluksen kautta ja sähköpostitse, jos he ovat vaarassa.

"Travel Insured investoi aktiivisesti palveluihinsa parantaakseen vakuutuksenottajien kokemusta matkoillaan. Kun tämä uusi tarjonta sisältyy jokaiseen vakuutussuunnitelmaan, teemme parhaamme varmistaaksemme, että matkustusahdistus jää mahdollisimman vähäiseksi ja että matkustajat voivat nyt tehdä tietoon perustuvia, turvallisia päätöksiä ajantasaisen ja merkityksellisen tiedon avulla."

Travel Insuredin toimitusjohtaja John Gehris.

Ei ole mikään yllätys, että viimeaikaisten tapahtumien vuoksi matkustusahdistus on suurta. Vuonna 2017 on tehty korkean profiilin terrori-iskuja suosittuihin matkailukohteisiin Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Espanjassa, Ranskassa, Yhdysvalloissa, Ruotsissa ja Venäjällä.

Travel Insuredin sovelluksen kautta matkustajat saavat lähes reaaliaikaisen ilmoituksen heidän matkaansa liittyvistä matkan keskeyttävistä tapahtumista, ja jokainen tapahtuma on merkitty kartalle ja antaa lisäneuvoja turvallisuudesta huolehtimiseen. Ei ole epäselvyyttä siitä, missä tapahtuma tapahtuu ja mitä pitäisi tehdä.

"Aiemmin tämäntyyppisiä palveluja ovat käyttäneet lähinnä yritysmatkustajat niiden korkeiden kustannusten vuoksi, mutta teknologia-alustamme ja asiakaskokemukseen keskittyminen mahdollistavat palveluidemme nopean käyttöönoton vakuutussektorilla, jotta kaikenlaiset matkustajat, niin yritys- kuin vapaa-ajan matkustajat, voivat hyötyä niistä ja pysyä viime kädessä poissa vaaroista."

Sitatan toimitusjohtaja Adam St. John.

Tämän ennakoivan ja maailmanlaajuisen suojelun ansiosta on epätodennäköistä, että matkustajat joutuisivat huonoon tilanteeseen. Jos matkustaja kuitenkin tarvitsee apua, hän voi saada apua yhdellä napautuksella mobiilisovelluksessa. Vakuutetut matkustajat voivat nauttia matkasuojasuunnitelmansa tuomasta mukavuudesta, mutta myös siitä varmuudesta, että kehittynyt maailmanlaajuinen valvonta on aivan heidän takataskussaan.

Tietoja Matkailu Vakuutettu Kansainvälinen
Peter Gehrisin vuonna 1994 perustama Travel Insured International on yksi johtavista matkavakuutusten tarjoajista, joka on tarjonnut korkealaatuista maailmanlaajuista matkaturvaa jo yli 20 vuoden ajan. Travel Insured ylläpitää suhteita erikoismatkojen tarjoajiin ja matkanjärjestäjiin sekä tarjoaa asiakaspalvelua 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Vuonna 2015 Travel Insuredin osti Crum & Forster, jonka emoyhtiö on Fairfax Financial Holdings Ltd. (Fairfax Financial Holdings Ltd.). Yhtiöiden taloudellinen vahvuus ja ydinarvot antavat Travel Insuredille parhaan aseman markkinoilla, jotta se voi jatkaa sitoumustaan auttaa matkustajia suojaamaan matkasuunnitelmiaan, jotta he voivat matkustaa rennosti, turvallisesti ja turvallisesti.

Tietoja Sitata
Sitata on maailmanlaajuinen terveys-, turvallisuus- ja riskienhallintayritys, jonka pääkonttori sijaitsee Kanadan Kitchenerissä. Yritys käyttää tekoälyä, koneoppimista ja innovatiivisia mobiiliteknologioita pitääkseen matkustajat turvassa ulkomailla. Heidän palvelunsa kattavat useita eri toimialoja, kuten vakuutus- ja rahoitusalan, yritys- ja opiskelijamatkustamisen sekä matkalääketieteen.

Seuraa ja tykkää meistä:

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele kesämatka Italiaan oppaamme avulla

Suunnittele kesämatka Italiaan oppaamme avulla

Oletteko tekin huomanneet, että Italiaan suuntautuu vaeltajien pyörremyrsky? Eikö se herätä uteliaisuuttasi? Kyseessä on varmasti paras sesonki, mutta voisiko tarinassa olla muutakin perää? Tämä on merkkinä siitä, että sinun on pakattava laukkusi ja sukellettava rantojen maailmaan,...

Haiti - reunalla

Haiti - reunalla

Yhdistyneiden kansakuntien (YK) pääsihteeri António Guterres pyysi 15. toukokuuta 2023 kansainvälistä yhteisöä puuttumaan asiaan ja varoitti, että Haitin traaginen tilanne vaarantaa Karibian alueen ja sen ulkopuolella sijaitsevien maiden turvallisuuden.Guterres kehotti kansainvälistä yhteisöä...