Matkustusturvallisuuden API-järjestelmien arviointi

Kirjoittanut Kelsey Drummond

elokuu 27, 2020

Liiketoiminta | Teknologia | Matkailu

COVID-19:n aiheuttamien äkillisten sulkemisten jälkeen matkustaminen on alkanut uudelleen, joten lentoyhtiöt, yritykset ja matkatoimistot etsivät tapaa lisätä järjestelmiinsä huolellisuusvelvoitteita koskevia turvallisuus- ja turvatietoja. Yhä useammat yritykset käyttävät nyt API:ita helppona ratkaisuna lisätä kyseinen toiminto ekosysteemiinsä.

Mikä on API?

API (Application Programming Interface, sovellusohjelmointirajapinta) on työkalu, jonka avulla yksi ohjelmistosovellus voi kommunikoida ja jakaa tietoja toisen kanssa. API:n käyttäminen lyhentää oman ohjelmiston kehittämiseen kuluvaa aikaa ja kustannuksia, sillä se syöttää toisen yrityksen tiedot turvallisesti omaan alustaan, jolloin voit keskittyä omaan liiketoimintaasi. Matkailuun keskittyvä API voi jakaa matkatietoja lentoyhtiöiden, matkatoimistojen ja monen muun tahon kanssa.

Lentoyhtiöt ja lennot

Monet lentoyhtiöt ovat olleet lentokiellossa jo kuukausia, mutta jotkut niistä ovat kuitenkin aloittaneet lentotoiminnan uudelleen. Ennen kuin tarjoat asiakkaillesi matkustusvaihtoehtoja, on tärkeää tietää, salliiko kohde lentojen saapumisen. Ovatko lentokentät auki? Jos on, mitkä ovat niiden turvallisuus- ja turvatoimia koskevat vaatimukset? Toimivatko kansainväliset lennot? Voiko tiettyjen maiden kautta kulkea? Nämä rajoitukset muuttuvat jatkuvasti, ja ajantasaisimpien tietojen antaminen asiakkaille on avainasemassa, jotta he voivat luottaa siihen, että he voivat matkustaa uudelleen.

Maahantulo- ja rajarajoitukset

Onko mahdollista päästä kohdemaahasi juuri nyt? Monet hallitukset ovat asettaneet rajoituksia sille, kuka voi päästä maahan. Jotkin maat ovat sulkeneet rajansa kokonaan, ja jotkin ovat avanneet ne uudelleen tietyille henkilöille. Joitakin asioita, jotka kannattaa pitää mielessä, ovat:

  • Onko raja auki?
  • Kuka saa tulla sisään; ja,
  • Vaaditaanko COVID-19-testin tulos saapumisen yhteydessä?

Koska rajavaatimukset muuttuvat säännöllisesti, on yhä vaikeampaa pysyä ajan tasalla. Kun nämä rajoitukset syötetään verkkosivustollesi, asiakkaasi voivat suunnitella matkansa turvallisemmin ja tehokkaammin.

Terveys

COVID-19-taudin puhkeaminen on lisännyt tietoisuutta ja huolta siitä, miten tauti voi levitä kansainvälisen matkustamisen kautta. Tieto matkustajien terveysriskeistä ennen matkakohteeseen saapumista voi auttaa hidastamaan näiden tautien leviämistä. On myös tärkeää tietää, millaisiin toimenpiteisiin maat ryhtyvät pitääkseen ihmiset terveinä. 

Mahdollisesti esiin nousevia kysymyksiä ovat:

  • Onko ulkonaliikkumiskielto?
  • Ovatko naamarit pakollisia?
  • Mitkä yritykset ovat avoinna ja toimivat?
  • Kuinka helposti ulkomaalaiset saavat terveydenhuoltoa?

Turvallisuus

Pandemia on aiheuttanut poliittisia ja taloudellisia jännitteitä kaikkialla maailmassa. Joissakin tapauksissa tämä on aiheuttanut paineita jo ennestään epävakaille maille. Monissa maissa on puhjennut mielenosoituksia, jotka voivat vaarantaa matkustajat. Näiden tilanteiden tunteminen ennen matkaa on olennaisen tärkeää, jotta ulkomailla voi pysyä turvassa. 

Sitatan API

Sitata tarjoaa kattavan ja helposti integroitavissa olevan matkustus-API:n, joka tarjoaa sinulle edellä mainitut tiedot ja paljon muuta. Käyttämällä Sitatan interaktiivista maahantulovaatimustietosyötettä omalla alustallasi asiakkaat pysyvät ajan tasalla uusimmista matkustusrajoituksista ja paikallisista tiedoista, mikä antaa heille varmuuden matkustaa huoletta.

Seuraa ja tykkää meistä:

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele kesämatka Italiaan oppaamme avulla

Suunnittele kesämatka Italiaan oppaamme avulla

Oletteko tekin huomanneet, että Italiaan suuntautuu vaeltajien pyörremyrsky? Eikö se herätä uteliaisuuttasi? Kyseessä on varmasti paras sesonki, mutta voisiko tarinassa olla muutakin perää? Tämä on merkkinä siitä, että sinun on pakattava laukkusi ja sukellettava rantojen maailmaan,...

Haiti - reunalla

Haiti - reunalla

Yhdistyneiden kansakuntien (YK) pääsihteeri António Guterres pyysi 15. toukokuuta 2023 kansainvälistä yhteisöä puuttumaan asiaan ja varoitti, että Haitin traaginen tilanne vaarantaa Karibian alueen ja sen ulkopuolella sijaitsevien maiden turvallisuuden.Guterres kehotti kansainvälistä yhteisöä...