Sitatan API:t muuttavat matkailumaisemaa

Kirjoittanut Kayla Meirinho

syyskuu 1, 2020

Liiketoiminta | Teknologia

Mikä on API?

Yleisesti ottaen sovellusrajapinta on tapa, jolla kaksi tietokonetta voi vaihtaa tietoja keskenään standardoidulla ja turvallisella tavalla. Yleisintä on, että kaksi eri yritystä vaihtaa tietoja, mutta yritys voi käyttää API:ta myös kahden sisäisen järjestelmän väliseen tietojenvaihtoon.

Maiseman muutos

API-rajapintojen tarkoituksena on helpottaa ja parantaa yritysten tai järjestelmien välistä tiedonvaihtoa. Tämä puolestaan voi luoda parempia käyttäjäkokemuksia.

Matkailualalla yksi esimerkki API:iden käytöstä on se, että matkanjärjestäjien verkkosivustot voivat kerätä ja näyttää eri varausverkkosivustoilta peräisin olevia tietoja yhdessä paikassa. Matkustajat voivat etsiä parhaita tarjouksia lentolippujen, autonvuokrauksen, majoituksen ja muiden tarjousten joukosta. Heidän ei enää tarvitse avata eri lentoyhtiö- tai hotellisivustoja eri välilehdille ja vertailla vaihtoehtoja manuaalisesti. Näillä sivustoilla käyttäjät voivat päättää, mitä he haluavat, ja sivusto kokoaa eri yhtiöiden tarjoamat tiedot yhteen paikkaan, mikä sujuvoittaa suunnittelu- ja varausprosessia. Tämä on mahdollista, koska sovellusrajapintojen avulla matkailusivustot voivat hankkia ja integroida tietoja muilta verkkosivustoilta helposti.

Sitata edellä API Travel Curve pitää matkailijat turvassa

API:n vahvuus on siinä, että yritys voi tarjota asiakkailleen tietoja ekosysteeminsä ulkopuolelta turvallisesti omalla alustallaan. Sitatan API-rajapintoja käytetään sellaisten tietojen toimittamiseen, jotka keskittyvät siihen, että matkustajat pysyvät turvallisina, tietoisina ja valmistautuneina.

Sitata tarjoaa luotettavia, reaaliaikaisia matkatietoja. Käymme läpi lukemattomia tietomääriä etsien matkahäiriöitä ja varoitamme matkustajia siitä, mikä on heidän matkansa kannalta olennaista ja miten se voi vaikuttaa heihin. Se varoitti esimerkiksi Kiinassa matkustavia (ja Kiinaan matkalla olevia) matkustajia tammikuun 2. päivänä 2020 hyvissä ajoin ennen aikojaan..

Sitatan API:t 

  • Ennen matkaa annettavat tiedot - Maata koskevat taustatiedot, mukaan lukien terveys- ja turvallisuusaiheet, kuten rokotussuositukset, terveysvaatimukset, henkilökohtaiset turvallisuustiedot, vältettävät alueet jne.
  • Reaaliaikainen matkatieto - Kun tapahtuma tapahtuu ja me havaitsemme sen, voimme jakaa sen API:n kautta, jotta kumppanimme voivat toimittaa tiedot omille käyttäjilleen.
  • Avustaminen - Kumppanimme voivat käyttää ja ovat käyttäneet API-rajapintojamme sisällyttääkseen matka-avustuspalveluja ja etälääketiedettä omiin sovelluksiinsa.
  • Matkustusrajoitukset / maahantulovaatimukset ja Covid-19-tiedot - Uusin aloitteemme, Covid Checker, pääsee suoraan tästäon saatavilla myös API:n kautta kumppaneillemme.

Sitata ja kumppanit

Sitata työskentelee kumppaneiden kanssa, jotka haluavat tarjota käyttökelpoista dataa omilla verkkosivustoillaan ja alustoillaan. Asiakkaamme suunnittelevat oman käyttäjäpolkunsa liittämällä tietomme turvallisesti omaan alustaansa ja hyödyntämällä reaaliaikaisia päivityksiämme, jotka sisältävät nykyiseen Covid-19-pandemiaan liittyvät matkustusrajoitukset ja maahantulovaatimukset, ja kaikki tiedot ovat saatavilla nykyisten palveluidensa rinnalla.  

Travel Insured International ja Eddytravels.com ovat kaksi yhteistyökumppania, jotka käyttävät tällä hetkellä Sitatan sovellusrajapintoja tarjotakseen asiakkailleen turvallisuus- ja maahantulotietoja.

  • Travel Insured International käyttää Sitataa maiden taustatietoihin ja varoituksiin, jotka auttavat matkustajia valmistautumaan matkoihin. Matkustajille ilmoitetaan vaadittavista rokotuksista, paikoista, joita on syytä välttää, yleisistä vaaroista ja lähetetään hälytyksiä matkasuunnitelmassa tapahtuvista muutoksista ja matkakohteessa ilmenevistä ongelmista. Näihin hälytyksiin sisältyy kaikkea mielenosoituksista ja tiesuluista luonnonkatastrofeihin ja matkustusrajoituksiin.
  • Eddytravels.com hyödynsi API:ta voidakseen vastata asiakkaidensa kysymyksiin matkustusrajoituksista ja erityisesti Covid-19:stä käyttämällä Sitatasin API:ta Covid-19-päivityksiin ja integroimalla sen chatbottiinsa. Tämä parantaa käyttäjäkokemusta, sillä matkustajat voivat luottaa Eddy Travelsin matkojensa varaamiseen ja saada etua siitä, että heidän alustansa kautta toimitetaan turvallisuustietoa, joka on Sitatan tukema.

Sitata tarjoaa reaaliaikaisia matkustusratkaisuja niin matkustajille kuin yrityksillekin. Annamme matkustajille luottamusta matkustaa uudelleen, myös vaikeina aikoina. API:iden avulla yritysten on helppo integroida osia Sitatasta täydentämään turvallisuusominaisuuksiaan. Sitata on rakennettu siten (API:iden avulla), että nämä yritykset voivat liittää tarvitsemansa palat olemassa olevaan verkkoinfrastruktuuriinsa.

Ota yhteyttä

Jos haluat käyttää joitain palveluitamme omassa tarjonnassasi, ota yhteyttä meihin.

Seuraa ja tykkää meistä:

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Olkoon sinulla merkityksellinen Jom Kippur 

Olkoon sinulla merkityksellinen Jom Kippur 

Jom Kippur, juutalaisen kalenterin pyhin päivä, on syvällinen ja pohdiskeleva kokemus, joka tunnetaan sovituspäivänä. Se symboloi syvää yhteyttä yksilöiden ja jumaluuden välillä. Juutalaisen perinteen mukaan Rosh Hashanahin aikana, joka tunnetaan myös nimellä...

JÄNNITTEET DOMINIKAANISEN TASAVALLAN JA HAITIN RAJALLA

JÄNNITTEET DOMINIKAANISEN TASAVALLAN JA HAITIN RAJALLA

JÄNNITTEET DOMINIKKAN TASAVALLAN JA HAITIN RAJALLA Tilanne Dominikaanisen tasavallan ja Haitin rajalla on edelleen jännittynyt, koska käynnissä on kiista yhteisestä joesta rakennettavasta vesikanavasta. Dominikaanisen tasavallan viranomaiset lopettivat viisumien myöntämisen...

Miten voin pienentää hiilijalanjälkeäni matkustaessani?

Miten voin pienentää hiilijalanjälkeäni matkustaessani?

Meille kerrotaan, että otsonissa on aukko Katso, mitä rannalle huuhtoutuu Ja Herra, uskon, taivaasta meriin Me saatamme luontoäidin polvilleen Joten jätetään sinistä yläpuolellemme Jätetään vihreää maahan Se on vain meidän lainattavissa,...