Miten lentoyhtiöt käyttävät Sitatan palveluita

Kirjoittanut Kelsey Drummond

syyskuu 24, 2020

Liiketoiminta | Terveys | Turvallisuus | Teknologia | Matkailu

Matkustusrajoituksia muutetaan päivittäin maailmanlaajuisesti, ja on tullut erittäin vaikeaksi pysyä näiden muutosten perässä. API voi tuoda valtavasti lisäarvoa mille tahansa matkustajille suunnatulle verkkosivustolle. Lentoyhtiöillä on ainutlaatuisia tarpeita asiakkailleen. Seuraavassa on luettelo useimmin mainituista matkatietoihin liittyvistä huolenaiheista.

Maahantulorajoitukset

Ensimmäiseksi matkustajat miettivät, voivatko he päästä kohdemaahansa. Joitakin yleisiä kysymyksiä, joita matkustajilla on juuri nyt, ovat:

 • Voiko maassa asuva henkilö tulla maakuntaan?
 • Voiko ulkomaan kansalainen tulla maakuntaan?
 • Onko kauttakulku maan läpi sallittua?
 • Tarvitaanko COVID-19-testi saapumisen yhteydessä?
 • Onko pakollinen karanteeniaika saapumisen yhteydessä?

Tämä tieto voi vaikuttaa merkittävästi matkustajien suunnitelmiin. Kun tiimisi saa ajantasaisimmat tiedot, voit keskittyä enemmän tehtävään ja huolehtia vähemmän matkustamisesta. 

Sisäiset matkustusrajoitukset

Kun matkustaja saapuu kohdemaahan, hän voi kohdata sisäisiä matkustusrajoituksia ja -vaatimuksia, kuten:

 • Asetetut ulkonaliikkumiskiellot
 • Tarvittavat yhteystietojen jäljityssovellukset
 • Maskivaatimukset ja poikkeukset
 • Majoitusta, muita kuin välttämättömiä liiketoimintoja ja suuria kokoontumisia koskevat rajoitukset.
 • Museoiden, kulttuuriperintökohteiden ja suosittujen nähtävyyksien sulkeminen.

Olipa asiakkaasi liikematkalla tai vapaa-ajalla, rajoitukset vaikuttavat hänen matkasuunnitelmiinsa. Näiden tietojen tietäminen ennen lennon varaamista on heille tärkeää. Lisätietoja näistä mahdollisista rajoituksista täällä.

Matkustushäiriöt

Vaikka asiakkaasi tutkisi kaiken tarvittavan ennen lähtöä, voi tulla tilanteita, jotka häiritsevät matkantekoa ulkomailla ollessaan. Mahdollisia keskeytyksiä ovat mm:

 • Maanjäristykset, hurrikaanit, maastopalot ja muut luonnonilmiöt.
 • Mellakat, mielenosoitukset ja kansalaislevottomuudet
 • Kansalliset juhlapäivät tai erityistapahtumat 
 • Taudinpurkaukset

Tällaisia tapahtumia voi sattua tai ne voivat muuttua erittäin nopeasti, joten on tärkeää, että näihin tilanteisiin joutuneelle matkustajalle annetaan nopeasti asianmukaista ja luotettavaa tietoa. 

Valitse Sitata

Sitata tarjoaa useita palveluita, jotka integroivat turvallisuus- ja turvatietoja alustaanne edellä mainittujen huolenaiheiden ratkaisemiseksi. Sitata tarjoaa matkariskien hallintateknologiaa, joka integroi turvallisuustiedot verkkoalustaan. 

Todistetut saavutukset

COVID-19-pandemian alussa Sitata otti käyttöön COVID-19-riskipisteytyksen kullekin maalle, joka osoittaa, kuinka turvallista matkustaminen on edellisen 14 päivän tapauskäyrän perusteella. Lääketieteelliset tiedot kerätään useista tietokokonaisuuksista, muun muassa John Hopkinsilta. Sitata voi myös näyttää tietoja maahantulovaatimuksista ja sisäisistä matkustusrajoituksista suoraan verkkosivustollesi, jotta matkustajat tietävät, mitä odottaa ennen lennon varaamista. 

Hälytys

Kun matkustajat ovat ulkomailla, he voivat myös saada matkasuunnitelmaan perustuvia matkahälytyksiä matkahäiriöiden varalta. Näitä matkahälytyksiä ovat mm: 

 • Kuvaus tapahtumasta
 • Tapahtuman vakavuus
 • Vaikutusalueet (mukaan lukien maa, osavaltiot, kunnat, lentoyhtiöt ja lentoasemat).

Nämä hälytykset perustuvat matkustajan matkasuunnitelmaan, joten hän saa vain häntä koskevia tietoja. Sitatan tekoälypohjainen uutisten seurantamoottori ja inhimillinen analyytikkotiimi havaitsevat nämä matkahäiriöt, analysoivat ne ja julkaisevat hälytyksen alueella Sitata-sovellusta käyttäville matkustajille.

Mielenrauha

Sitata tarjoaa asiakkaillesi mielenrauhaa, sillä se sisältää ajantasaisimmat tiedot näistä ja muista matkustusrajoituksista. Jos haluat lisätietoja Sitatan palvelukokonaisuudesta (mukaan lukien telelääketiede ja hätäapumatkatuki) tai jos haluat tehdä yhteistyötä kanssamme, ota yhteyttä. täällä.

Seuraa ja tykkää meistä:

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Olkoon sinulla merkityksellinen Jom Kippur 

Olkoon sinulla merkityksellinen Jom Kippur 

Jom Kippur, juutalaisen kalenterin pyhin päivä, on syvällinen ja pohdiskeleva kokemus, joka tunnetaan sovituspäivänä. Se symboloi syvää yhteyttä yksilöiden ja jumaluuden välillä. Juutalaisen perinteen mukaan Rosh Hashanahin aikana, joka tunnetaan myös nimellä...

JÄNNITTEET DOMINIKAANISEN TASAVALLAN JA HAITIN RAJALLA

JÄNNITTEET DOMINIKAANISEN TASAVALLAN JA HAITIN RAJALLA

JÄNNITTEET DOMINIKKAN TASAVALLAN JA HAITIN RAJALLA Tilanne Dominikaanisen tasavallan ja Haitin rajalla on edelleen jännittynyt, koska käynnissä on kiista yhteisestä joesta rakennettavasta vesikanavasta. Dominikaanisen tasavallan viranomaiset lopettivat viisumien myöntämisen...

Miten voin pienentää hiilijalanjälkeäni matkustaessani?

Miten voin pienentää hiilijalanjälkeäni matkustaessani?

Meille kerrotaan, että otsonissa on aukko Katso, mitä rannalle huuhtoutuu Ja Herra, uskon, taivaasta meriin Me saatamme luontoäidin polvilleen Joten jätetään sinistä yläpuolellemme Jätetään vihreää maahan Se on vain meidän lainattavissa,...