Miten Sitata pitää tietonsa ajan tasalla?

Kirjoittanut Kayla Meirinho

syyskuu 29, 2020

Liiketoiminta | Teknologia | Matkailu

Sitata keskittyy matkustajien suojeluun. Autamme helpottamaan matkustusstressiä ja tarjoamme kattavat tiedot, joista on hyötyä kaikille matkustajille ja yrityksille. Tietomme ovat peräisin hyvämaineisista lähteistä, ne on tarkistettu ja niitä päivitetään jatkuvasti. Sitata käyttää monivaiheista järjestelmää varmistaakseen, että jokaiselle matkustajalle toimitetaan hänelle tärkeimmät ja ajantasaisimmat tiedot. 

Ymmärrämme matkustamiseen liittyvät riskit, erityisesti nyt. Epävarmuuden ja jatkuvien muutosten vuoksi ihmiset tarvitsevat luotettavaa ja ajantasaista tietoa. Ihmisten on tunnettava olonsa varmaksi ja valmistauduttava odottamattomiin tilanteisiin.

Otamme stressin pois suunnittelusta ja yhdistämme tietoa maahantulovaatimuksista (jota teimme jo ennen Covid-19:tä), maaprofiileista, lääkitys- ja rokotussuosituksista sekä matkustusrajoituksista.

Pidämme sinut suojassa, olipa kyse sitten tiimistäsi, arvostetuista asiakkaistasi tai itsestäsi. Koe huippulaadukkaat tiedot käden ulottuvilla. 

Sitatan kanssa voit olla varma. Turvalliset, luotettavat ja todennetut tiedot - aina.

Pysyminen ajan tasalla

Sitatan ydinpalvelu perustuu järjestelmiin, jotka havaitsevat ja ehkäisevät automaattisesti matkahäiriöt ja -uhat, ja ne perustuvat uusimpiin koneoppimisprosesseihin, jotka suodattavat uutiset, osavaltioiden ja paikallisviranomaisten terveyspalvelut sekä valtion virastot. Maahantulovaatimusten ja -rajoitusten osalta olemme hyödyntäneet samaa järjestelmää, joten meillä on tarkka käsitys uusista tai muuttuvista vaatimuksista.

Emme kuitenkaan luota vain tekoälyyn.

Meillä on tosielämän matka- ja turvallisuusanalyytikkoja, jotka käyvät läpi ja tarkistavat tiedot. Jos jokin asia muuttuu, he tarkistavat manuaalisesti ja tarkastavat lähteet varmistaakseen, että lähettämämme tiedot ovat päteviä. He kokoavat yhteen uutistoimistojen ja organisaatioiden tietoja, jotta lukijat pysyvät ajan tasalla merkityksellisistä tiedoista sen sijaan, että he tuhlaisivat aikaa seulomalla tietoja, jotka eivät ole heille merkityksellisiä.

Viimeinen inhimillisen vuorovaikutuksen linjamme koskee toimittajiamme. He tarkistavat tiedot vielä viimeisen kerran, vertaavat niitä käytettyihin lähteisiin ja julkaisevat ne sitten; he varoittavat matkustajia mahdollisista huolenaiheista tai muutoksista matkan varrella.

Yrityksille

Sitata aloitti toimintansa, koska keskityimme parempaan avustuskokemukseen ja ihmisten auttamiseen. Se alkoi:

"Miksi ihmisten täytyy etsiä lääkärin puhelinnumeroa?"
Niinpä täydensimme sitä luomalla telelääketieteen. 

Sitten ajattelimme:

"Miksei ihmisille tiedoteta maariskeistä?" 
Loimme siis maakohtaiset profiilit. 

"Entä taudit ja infektiot?" 
Annamme suosituksia lääkityksestä ja rokotuksista. 

"Covid-19, mitä me teemme asialle?" 
Yhdistämme lukemattomista lähteistä saatuja tietoja muuttuvista matkustusrajoituksista ja maahantulovaatimuksista ja pidämme matkustajat ajan tasalla siitä, mitä he tarvitsevat. Ilmoitamme matkustajille jokaisesta maan tekemästä muutoksesta.

Alustamme on ainoa alusta, joka tarjoaa täydellisen näkymän matkoihin. Se sisältää tietoja, jotka koskevat ennen matkaa, matkan aikana ja matkan jälkeen. Pidämme matkustajat ajan tasalla siitä, mitä matkan varrella on odotettavissa.

Annamme matkustajille varmuuden siitä, että varoitamme heitä kaikista viime hetken muutoksista.

Sitata koostuu kattavasta datasta, jota brändit, verkkosivustot, sovellukset ja monet muut integroivat API-rajapintojemme avulla. Travel Insured International ja Eddytravels.com käyttävät Sitataa tarjotakseen käyttäjilleen ajantasaiset matka- ja maahantulorajoitukset ja antaakseen heille tarvittavaa varmuutta matkustaa uudelleen.

Käytä meitä itsenäisenä tuotteena, parannettuna matkatuotteena, johon voit niputtaa palveluitasi, tai kanta-asiakasohjelmana, mikä tahansa tapaus sitten onkin.

Matkustajille

Sitata on sovellus, joka tiivistää kätevästi ja sujuvasti kaikki matkalla tarvittavat tiedot. Matkustajat voivat lähettää reittisuunnitelmansa Sitataan, ja sovellus hoitaa loput. Se käy läpi ja määrittää matkakohteesi ja antaa asiaankuuluvia hälytyksiä kustakin maasta. Pääset tutustumaan maaprofiileihin sekä niiden matkustusrajoituksiin ja maahantulovaatimuksiin. Näin voit suunnitella ja valmistella asianmukaisesti kaiken, mitä tarvitset päästessäsi maahan ja maasta pois; olipa kyse sitten Covid-19-testien varaamisesta, majoituksen varaamisesta etukäteen, viisumien valmistelusta tai suositeltujen rokotusten ja lääkkeiden hankkimisesta. Saat tietoa turvallisuusriskeistä; alueista, joita kannattaa välttää, riskeistä, joista kannattaa olla tietoinen, ja siitä, miten matkustaminen voi olla erilaista erityyppisille matkustajille (yksin matkustaville, naisille jne.).

Sitata on luotettava, ja sen ajantasaisen reaaliaikaisen tiedon ansiosta olet aina valmis viime hetken muutoksiin.

Käytä Sitataa

Luota Sitataan tiimisi, yrityksesi tai itsesi osalta. Tietomme antavat sinulle kaipaamasi turvallisuuden ja palauttavat luottamuksen, jota tarvitset matkojesi jatkamiseen. Minne ikinä menetkin, oli syy mikä tahansa, Sitata voi olla mukana alusta loppuun ja varmistaa, ettet jää paitsi yhdestäkään yksityiskohdasta.

Jos haluat keskustella lisää Sitatasta, ota yhteyttä meihin

Seuraa ja tykkää meistä:

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Olkoon sinulla merkityksellinen Jom Kippur 

Olkoon sinulla merkityksellinen Jom Kippur 

Jom Kippur, juutalaisen kalenterin pyhin päivä, on syvällinen ja pohdiskeleva kokemus, joka tunnetaan sovituspäivänä. Se symboloi syvää yhteyttä yksilöiden ja jumaluuden välillä. Juutalaisen perinteen mukaan Rosh Hashanahin aikana, joka tunnetaan myös nimellä...

JÄNNITTEET DOMINIKAANISEN TASAVALLAN JA HAITIN RAJALLA

JÄNNITTEET DOMINIKAANISEN TASAVALLAN JA HAITIN RAJALLA

JÄNNITTEET DOMINIKKAN TASAVALLAN JA HAITIN RAJALLA Tilanne Dominikaanisen tasavallan ja Haitin rajalla on edelleen jännittynyt, koska käynnissä on kiista yhteisestä joesta rakennettavasta vesikanavasta. Dominikaanisen tasavallan viranomaiset lopettivat viisumien myöntämisen...

Miten voin pienentää hiilijalanjälkeäni matkustaessani?

Miten voin pienentää hiilijalanjälkeäni matkustaessani?

Meille kerrotaan, että otsonissa on aukko Katso, mitä rannalle huuhtoutuu Ja Herra, uskon, taivaasta meriin Me saatamme luontoäidin polvilleen Joten jätetään sinistä yläpuolellemme Jätetään vihreää maahan Se on vain meidän lainattavissa,...