À savoir avant de partir : voyager avec des enfants

Kirjoittanut Kelsey Drummond

joulukuu 22, 2020

Terveys | Turvallisuus | Matkailu

Vous voulez que votre voyage se déroule le mieux possible. Parfois, voyager avec des enfants peut rendre cela difficile. Voici une liste de choses à savoir avant de partir pour faciliter votre voyage.

Avant votre départ

Il est possible d'éviter beaucoup de stress lié au voyage si vous faites quelques recherches avant votre départ. Voici quelques points à vérifier pour un voyage sans encombre :

  • Deskohteet adaptées aux enfants : certains endroits sont plus adaptés aux enfants en raison de plusieurs facteurs. Lorsque vous voyagez avec des enfants, recherchez des destinations où il y a des restaurants, des attractions touristiques et même des hébergements qui s'adressent aux enfants ou qui les acceptent.
  • Assurance: l'assurance voyage assure la tranquillité d'esprit de tous les voyageurs. Vakuutus kattaa sekä matkatavaroiden menetykset että ulkomailla vakuutetut sairauskulut. Il est important de savoir ce pour quoi vous êtes couvert, alors lisez toujours attentivement vos polices !
  • Rokotteet: tietyt maat vaativat, että lapset ja aikuiset rokotetaan tiettyjä viruksia vastaan, joita ei tavallisesti tapahdu, kuten keltaista hinkuyskää vastaan. Älkää unohtako ottaa rokotuskorttia mukaanne, kun matkustatte!

Tässä yhteydessä on olemassa muita asiakirjoja, jotka lasten vanhempien tai huoltajien on pidettävä hallussaan ennen maasta poistumistaan, erityisesti seuraavat

  • Passeport: on tärkeää, että lapsella on passi, sillä se on yksi yksinkertaisimmista keinoista, joilla viranomaiset voivat vahvistaa lapsen henkilöllisyyden. Varmista myös, että sinulla on mukanasi henkilöllisyystodistus, kuten syntymätodistus tai kansalaiskortti, jotta vältät kaikki tunnistamisongelmat.
  • Lettre de consentement : jos matkustatte lapsenne kanssa ilman toisen vanhemman läsnäoloa, teidän on myös oltava mukananne kirjallinen suostumus, josta käy ilmi, että lapsella on lupa matkustaa ulkomaille. Vaikka tämä vaatimus ei koske kaikkia maita, teidän on tarkistettava etukäteen matkakohteenne maahantulo-olosuhteet, jotta voitte olla varmoja.
  • Accords de garde parentale: Jos matkustatte lapsenne kanssa ja jos teillä on sopimus toisen vanhemman kanssa, varmistakaa, että teillä on kopio mukana matkan aikana.

Lentoaseman vastuuhenkilöiden velvollisuus on varmistaa, että matkalla oleva lapsi on hyvässä kunnossa. Le fait de disposer de ces documents accélérera les choses. Il faut également envisager de les avoir sous la main l'un long vol ou voyage :

  • Lääkkeet ja tilaukset: vous devez vous assurer que vous ne serez pas à court de médicaments pendant votre voyage. Huomioikaa, että tietyt lääkkeet, jotka ovat helposti saatavilla kotimaassa, voivat olla kiellettyjä tai vaikeasti hankittavissa, kun olette ulkomailla. Noudattakaa aina paikallista lainsäädäntöä, joka koskee tilauksianne ja lääkkeitänne.
  • Nourriture, välipalat, lomakkeet: Vérifiez auprès de la compagnie aérienne ou d'une autre agence de transport avant d'apporter de la nourriture pendant votre voyage. Si vous y êtes autorisé, apportez des collations pour éviter d'avoir faim ! Soyez prévenant et évitez d'emporter des collations contenant des allergènes courants, comme les noix. Jos matkustat vauvan tai lapsen kanssa, varmista, että sinulla on riittävästi äidinmaidonkorviketta matkan aikana. La plupart des autorités aériennes autorisent les aliments pour bébés, les préparations pour nourrissons ou le lait maternel en quantité supérieure à la limite de 100 ml, à condition qu'ils soient divulgués et contrôlés séparément par les services de sécurité.
  • Divertissement: personne ne veut s'ennuyer pendant un long voyage, surtout pas les enfants ! Il est important d'emporter des livres ou d'autres divertissements pour que les vacances se passent bien. Évitez d'emballer des jouets qui pourraient ressembler à une arme ou être interprétés comme tels.

À l'étranger

Vous avez fait tout ce travail pour que votre voyage se déroule sans encombre avant de partir, ne laissez pas un événement inattendu à l'étranger le gâcher ! Sitata ehdottaa matkojen turvallisuussovellusta, joka auttaa sinua takaamaan turvallisuutesi ja perheesi turvallisuuden ulkomailla vietetyn matkan aikana. Sitata-sovelluksen avulla voit vastaanottaa viimeisimmät terveys- ja turvallisuushälytykset, rokotussuositukset ja puhelinlääkintäsuositukset sekä muuta tietoa matkoihin liittyvistä häiriöistä, jotta lomasi sujuisivat ongelmitta.

Seuraa ja tykkää meistä:

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Olkoon sinulla merkityksellinen Jom Kippur 

Olkoon sinulla merkityksellinen Jom Kippur 

Jom Kippur, juutalaisen kalenterin pyhin päivä, on syvällinen ja pohdiskeleva kokemus, joka tunnetaan sovituspäivänä. Se symboloi syvää yhteyttä yksilöiden ja jumaluuden välillä. Juutalaisen perinteen mukaan Rosh Hashanahin aikana, joka tunnetaan myös nimellä...

JÄNNITTEET DOMINIKAANISEN TASAVALLAN JA HAITIN RAJALLA

JÄNNITTEET DOMINIKAANISEN TASAVALLAN JA HAITIN RAJALLA

JÄNNITTEET DOMINIKKAN TASAVALLAN JA HAITIN RAJALLA Tilanne Dominikaanisen tasavallan ja Haitin rajalla on edelleen jännittynyt, koska käynnissä on kiista yhteisestä joesta rakennettavasta vesikanavasta. Dominikaanisen tasavallan viranomaiset lopettivat viisumien myöntämisen...

Miten voin pienentää hiilijalanjälkeäni matkustaessani?

Miten voin pienentää hiilijalanjälkeäni matkustaessani?

Meille kerrotaan, että otsonissa on aukko Katso, mitä rannalle huuhtoutuu Ja Herra, uskon, taivaasta meriin Me saatamme luontoäidin polvilleen Joten jätetään sinistä yläpuolellemme Jätetään vihreää maahan Se on vain meidän lainattavissa,...