International Assistance Group tekee yhteistyötä Sitatan kanssa auttaakseen yhteistyökumppaneita selviytymään COVID-ohjelman jälkeisestä matkustamisesta.

Kirjoittanut Madeline Sharpe

marraskuu 4, 2021

Liiketoiminta

Sitata on iloinen voidessaan ilmoittaa teknologiayhteistyöstä International Assistance Groupin kanssa, joka tukee globaalin allianssin kumppaniverkostoa suunnittelemaan etukäteen maailmanlaajuisia COVID-19-matkustusrajoituksia ja maahantulovaatimuksia.  

International Assistance Group, maailman suurin riippumattomien avustusyritysten yhteenliittymä, on liittänyt Sitatan COVID-19 Entry Requirement -karttawidgetin omaan maailmanlaajuiseen operatiiviseen tietokantaansa Globukseen. 

Yhteistyö vahvistaa Globuksen voimaa auttamalla kumppaneita selviytymään muuttuvista COVID-19-matkustusrajoituksista ja maahantulovaatimuksista eri puolilla maailmaa. 

"Kun matkustaminen alkaa elpyä, näemme matkustajissa valtavasti ahdistusta, jota voidaan vähentää auttamalla ihmisiä ymmärtämään, mitä heiltä vaaditaan", sanoo Adam St. John, Sitatan toimitusjohtaja. "Olemme iloisia voidessamme tämän aloitteen kautta tukea IAG:tä ja sen kumppanijärjestöjen verkostoa ympäri maailmaa, kun ne jatkavat matkustamisen paluun tukemista."

Tämän uuden kartoitustyökalun avulla International Assistance Groupin jäsenet voivat etsiä maahantulovaatimuksia lähtöpaikan, määränpään, matkustuspäivän, kansalaisuuden ja rokotustilanteen perusteella. 

Yli 14 eri maahantulovaatimusluokkaa ja yli 13 paikallista matkustusrajoitusta, mukaan lukien matkustuskiellot, COVID-19-testiä koskevat vaatimukset, karanteenitilanne, rokotusvaatimukset, sosiaalinen etäisyys, naamiointivelvoitteet ja paljon muuta, on esitetty tiivistetysti. Työkalu on saatavilla 15 eri kielellä.

International Assistance Groupin pääjohtaja Louise Heywood sanoi, että COVID-19:ään liittyvät matkustusrajoitukset vaihtelevat suuresti maittain. 

"Vaikka testaus-, rokotus- ja karanteenivaatimukset ovat yhteisiä, yksityiskohdat voivat vaihdella suuresti maasta toiseen. Jokaisella maalla on omat sääntönsä. Sitatan kanssa solmimamme kumppanuuden ansiosta voimme antaa kumppaneillemme uusimmat COVID-19-tiedot, joita he tarvitsevat varmistaakseen asiakkaidensa turvallisen ja sujuvan matkustamisen pandemian aikana." Näin voimme varmistaa, että asiakkaat voivat matkustaa turvallisesti ja sujuvasti pandemian aikana. 

"Yli 200 aktiivista käyttäjää on käyttänyt omaa Globus-tietokantaamme, josta on tullut elintärkeä voimavara IAG:n kumppaneille ja palveluntarjoajille maailmanlaajuisesti. Järjestelmä tarjoaa operatiivisia ja hallinnollisia tietoja koko kumppaniverkostostamme, kirjeenvaihtajistamme ja avustuspalvelujen tarjoajista, jotta varmistetaan, että asiantuntija on aina käytettävissä auttamaan matkustajaa missä päin maailmaa tahansa. 

"Alallamme oikean tiedon saanti oikeaan aikaan on ratkaisevan tärkeää ja monissa tapauksissa jopa hengenpelastavaa. Globus antaa kumppaneillemme mahdollisuuden toimia nopeasti ja luottavaisesti saadakseen parhaan mahdollisen avun asiakkailleen silloin ja siellä, missä he sitä tarvitsevat", Louise sanoi.  

Globus on yksinomaan IAG:n ydinkumppaneiden käytettävissä, ja se tarjoaa pääsyn yli 140 kumppaniin ja kirjeenvaihtajaan sekä yli 230 000 palveluntarjoajaan ympäri maailmaa aina lentokuljetuksista, kotiuttamispalveluista ja tiepalveluista lääkäreihin, hammaslääkäreihin ja sairaaloihin.  

Sitata käyttää kehittynyttä seurantaohjelmistoa, joka perustuu koneoppimiseen, ja maailmanlaajuista analyytikkotiimiä maailmanlaajuisten muutosten seurantaan ja validointiin. Kaikki matkatiedot toimitetaan lähes reaaliajassa. Tarjoamalla ajantasaista tietoa International Assistance Group ja sen jäsenet tietävät, mitä matkustajat tarvitsevat matkan jokaisessa vaiheessa, ja auttavat poistamaan turhaa stressiä matkakokemuksesta.

Louisen mukaan Sitatan innovatiivinen kartoitustyökalu tuo Globukseen uuden kerroksen toimivaa, reaaliaikaista tietoa ja parantaa yhteistyökumppaneiden pääsyä COVID-19-testauskeskuksiin. 

"Pandemian puhkeamisen jälkeen olemme jatkuvasti kasvattaneet COVID-19-testauskeskusten verkostoamme auttaaksemme yhteistyökumppaneitamme löytämään lähimmät keskukset asiakkaille, jotka tarvitsevat testejä ennen lähtöä tai saapumisen jälkeen", hän sanoi.  

"Integroimalla Sitatan älykkyysosaston Globukseen olemme pystyneet lisäämään entistäkin useampia testauskeskuksia ja varmistamaan, että kumppaneillamme on käytettävissään uusimmat tiedot asiakkaidensa auttamiseksi." 

Tietoja International Assistance Groupista

International Assistance Group on maailman suurin yli 140 riippumattoman avustusyrityksen, palveluntarjoajan ja kirjeenvaihtajan yhteenliittymä, joka on sitoutunut tarjoamaan maailmanluokan maailmanlaajuista avustuspalvelua ja rajat ylittävää yhteistyötä vakuutuksenantajien ja matkustajien puolesta. Yhdistämme yhteiset globaalit arvomme ja kollektiivisen asiantuntemuksemme paikallisiin markkinoihin ja kulttuureihin liittyvään tietämykseen, ja meitä yhdistää yhteinen halu auttaa matkustajia, jotka ovat pulassa missä tahansa ja milloin tahansa. Yhdessä tarjoamme korkealaatuisia sairaanhoito-, tienvarsi-, matka-, yritys-, turvallisuus- ja kotiavustuspalveluja liike- ja vapaa-ajan matkustajille, ulkomaanmatkalaisille ja suuryrityksille. Filosofiamme 'paikalliset kumppanit, globaalit ratkaisut' tukee missiotamme, jonka tarkoituksena on antaa kumppaneillemme mahdollisuus tarjota aina maailmanluokan apua, missä tahansa heidän asiakkaansa ovatkin. 

Seuraa ja tykkää meistä:

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Olkoon sinulla merkityksellinen Jom Kippur 

Olkoon sinulla merkityksellinen Jom Kippur 

Jom Kippur, juutalaisen kalenterin pyhin päivä, on syvällinen ja pohdiskeleva kokemus, joka tunnetaan sovituspäivänä. Se symboloi syvää yhteyttä yksilöiden ja jumaluuden välillä. Juutalaisen perinteen mukaan Rosh Hashanahin aikana, joka tunnetaan myös nimellä...

JÄNNITTEET DOMINIKAANISEN TASAVALLAN JA HAITIN RAJALLA

JÄNNITTEET DOMINIKAANISEN TASAVALLAN JA HAITIN RAJALLA

JÄNNITTEET DOMINIKKAN TASAVALLAN JA HAITIN RAJALLA Tilanne Dominikaanisen tasavallan ja Haitin rajalla on edelleen jännittynyt, koska käynnissä on kiista yhteisestä joesta rakennettavasta vesikanavasta. Dominikaanisen tasavallan viranomaiset lopettivat viisumien myöntämisen...

Miten voin pienentää hiilijalanjälkeäni matkustaessani?

Miten voin pienentää hiilijalanjälkeäni matkustaessani?

Meille kerrotaan, että otsonissa on aukko Katso, mitä rannalle huuhtoutuu Ja Herra, uskon, taivaasta meriin Me saatamme luontoäidin polvilleen Joten jätetään sinistä yläpuolellemme Jätetään vihreää maahan Se on vain meidän lainattavissa,...