Oman turvallisuuden haltuunotto - Kim Marshin haastattelu

Kirjoittanut Zaid Mughal

huhtikuu 12, 2023

Turvallisuus | Teknologia

Nykymaailmassa turvallisuus on kriittinen osa jokapäiväistä elämäämme, ja meidän on kannettava vastuu omasta suojelustamme. Olimmepa sitten matkoilla, osallistuimme julkisiin tapahtumiin tai vain tavalliseen elämäämme, tietoisuus mahdollisista riskeistä ja tarvittavien toimenpiteiden toteuttaminen voivat auttaa meitä pysymään turvassa. Siksi olemme innoissamme saadessamme tilaisuuden puhua Marsh LLC:n omistajan Kim Marshin kanssa siitä, miten voimme paremmin suojella itseämme ja yhteisöjämme.

Kim Marsh on omistanut uransa turvallisuusalalle, ja hänellä on yli 40 vuoden kokemus alalta. Hän on Marsh, LLC:n omistaja, joka toimii turvallisuuskonsultoinnin alalla. Tässä roolissa hän tekee tiivistä yhteistyötä asiakkaiden, myyjien ja integraattoreiden kanssa tarjotakseen kattavia aktiivisia uhkaohjelmia ja -ratkaisuja.

 1. Kuvaile tähänastista matkaasi turvallisuusalalla. Milloin aloitit?
  • Aloitin turvallisuusalalla vuonna 1978, vain väliaikaisena teinityönä ennen yliopistoon menoa. Aloitin pienessä perheyrityksessä, joka teki hälytysasennuksia, ja olin valvonta-asemalla. Olen valvonut hälytyksiä, lähettänyt hälytyksiä, hallinnoinut sopimuksia ja myyntisaamisia, hallinnoinut velkoja, suunnitellut ja myynyt järjestelmiä, oppinut projektinhallintaa, varaosien tilaamista, olen tehnyt melkein kaikkea. Hassua, olen asentanut hälytysjärjestelmiä hevostalleihin ja minua on pyydetty estämään luonnonvaraisten bighorn-lampaiden siirtyminen osavaltiorajojen yli Nevadasta naapurivaltioihin. Olen pystynyt työskentelemään asiakkaiden kanssa Puolassa, Skotlannissa ja Australiassa - kaikki saman puhelinsoiton perusteella koordinoidakseni hankkeita. Olen ollut yli 40 vuotta sähköisen turvallisuuden alalla, mutta jäin työttömäksi COVIDin aikana. Olen hyvin iloinen voidessani työskennellä enemmän alan fyysisen turvallisuuden puolella ja tukea taktisesti koulutettuja vastaajia. Opettelen edelleen alan fyysistä puolta, mutta pystyn tukemaan kumppaneitani sähköisen puolen oivalluksilla, ja se on voitto meille kaikille.
 2. Voitko antaa esimerkin tilanteesta, jossa jouduit käsittelemään turvallisuuskriisiä ja miten lievitit sitä?
  • Rehellisesti sanottuna olen ollut hyvin onnekas, eikä minulla ole ollut ongelmia, joita minun olisi pitänyt hoitaa henkilökohtaisesti. Minulla on "insinöörin mieli", ja tarkastelen tilanteita niiden tapahtumisen jälkeen nähdäkseni, mitä olisi voitu tehdä toisin lopputuloksen muuttamiseksi. En ole taktisen toiminnan tai fyysisen turvallisuuden asiantuntija. Katson asioita hieman eri tavalla kuin nämä henkilöt. Olen oppinut monilta fiksuilta fyysisen turvallisuuden asiantuntijoilta ymmärtääkseni, mistä he ovat saaneet koulutuksensa ja näkökulmansa, ja sitten tuon mukaan "jokapäiväisten ihmisten" ajatuksiani, jotta voimme hioa koulutusohjelmiamme ja keskustelujamme paremmin. Haluan tehdä "turvallisuudesta" miellyttävämmän käsitteen suurelle yleisölle, jotta he osallistuvat ja ottavat vastuun omasta turvallisuudestaan.
 3. Aseväkivalta on yksi suurimmista nykypäivän ongelmista. Miten aiotte käsitellä sitä?
  • Mielestäni meidän on aloitettava ennaltaehkäisystä. Meidän on voitava tehdä ilmoitus turvallisuusongelmasta ja tiedettävä, että ilmoitus käsitellään niiden ihmisten toimesta, jotka voivat vaikuttaa asiaan, ja että he ovat vastuussa. Työskentelen erään yrityksen kanssa, jonka ohjelmisto ottaa raportin vastaan ja ohjaa sen taholle tai virastolle (sisäinen - HR, johto, lakiasiat jne. / ulkoinen - sosiaalipalvelut, uskonnollinen tuki, lainvalvontaviranomaiset jne.), jotta he voivat puuttua asiaan ja katkaista kierteen ennen kuin vaaratilanne tapahtuu. Se sisältää myös "seurantatiedot", jotta kukaan asianomaisten osapuolten "kylässä" ei jää ilman täydellistä kuvaa huolta aiheuttavasta henkilöstä - tämä mahdollistaa ryhmän paremman päätöksenteon. Katsokaa Marjory Stoneman Douglassin ampumista - niin paljon vuorovaikutusta mielenterveyspalvelujen ja muiden kanssa, mutta kukaan ei tiennyt muista vuorovaikutuksista. Olisi tehty erilainen päätös siitä, miten ampujaa olisi hoidettava, jos useammalla ihmisellä olisi ollut täydellinen kuva hänestä.
  • Ennaltaehkäisyn ja raportoinnin ohella uskon kulttuurin muuttamiseen - siihen, että ihmiset ottavat joka päivä enemmän vastuuta omasta turvallisuudestaan ja turvallisuustietoisuudestaan. Tämä saattaa vaatia koulutusta ja valmennusta, mutta kun jokapäiväinen ihminen tunnistaa, mikä on uhka, hän voi ryhtyä toimiin ilmoittamalla huolenaiheesta tai opastamalla, jotta kaikki ihmiset saataisiin mukaan turvallisuus- ja turvatoimien kelkkaan - ja näin luotaisiin turvavartijoita, jotka lisäävät turvatiimin voimaa.  
  • Tarvitsemme tietysti aina koulutetun vastuuryhmän - paikalla oleva henkilökunta on todellinen ensivaste aktiivisessa uhkatilanteessa. Jos nämä vastaajat täyttävät koulutus- ja sertifiointivaatimukset, he eivät kanna asetta mukanaan, vaan tarvitsevat turvallisen ja varman tavan säilyttää näitä aseita (joko tappavia tai ei-tappavia). Tässä kohtaa Grav IT:n tuote, A.S.R.S.- Active Shooter Response System, astuu kuvaan. Itsepuolustusväline säilytetään erittäin turvallisessa, kaksoistunnistus (rekisteröity prox ja sormenjälki) -holvissa. Kun holviin päästään käsiksi, se lähettää automaattisesti ilmoituksen rekisteröityneille vastaajille. Holviin pääsevät henkilöt ovat saaneet koulutusta lainvalvontaviranomaisten kanssa ja ovat vastaajien tiedossa. Kyseessä on tiimisuunnitelma, joka perustuu NFPA3000:een, standardiin aktiivisen ampujan / vihamielisen tapahtuman vastatoimia varten, jonka NFPA julkaisi ensimmäisen kerran vuonna 2018 päivityksineen. 
  • Silloin on järkevää ottaa käyttöön muuta elektronista teknologiaa - kulunvalvontaa käytetään "suunnitellulla tavalla" sen sijaan, että toiminnot kytketään pois päältä, koska ne ovat häiritseviä (tai koska niitä ei ohiteta kivien avulla ovien tukemiseksi mukavuuden vuoksi). Videojärjestelmät voidaan ottaa käyttöön uusimman tekniikan avulla sen sijaan, että niitä käytettäisiin rikosteknisinä välineinä.
  • Menetelmän on tietenkin sovittava sen laitoksen turvallisuuskulttuuriin, jossa sitä harjoitetaan. Järjestelmän on oltava hyväksytty huipulta alkaen ja koko henkilöstön tasolla. Jos sitoutumista ei ole, turvallisuudesta tulee hankalaa, eikä vallitseva tilanne muutu.
 1. Millainen rooli teknologialla on turvallisuussuunnitelmassasi?
  • Teknologia tulee vasta turvallisuuskulttuurin luomisen jälkeen. Kuten edellä mainittiin, jos kukaan ei noudata turvallisuuspolitiikkaa, teknologiasta tulee hankalaa "väärien hälytysten" vuoksi (jotka eivät oikeasti ole vääriä, vai ovatko?), ja teknologiaa ei enää käytetä sen koko potentiaalin mukaisesti. Kun turvallisuuskulttuuriin kuuluu selittää, miksi ovea ei voi työntää auki jne. ja ihmiset noudattavat protokollia, teknologia on olennainen osa suunnitelmaa. 
 2. Kun matkustat, mikä on tarkistuslistallasi turvallisuuden ja turvan osalta?
  • Kun matkustan, haluan tuntea oloni mukavaksi ympäristössä, johon olen menossa. Naisena yritän varmistaa, että tunnen reitit, ja pyrin ottamaan huomioon alueet, joille reitti saattaa johtaa, ja suunnittelemaan sen mukaan. Vältän käyttämästä paljon koruja ja pidän käteisen rahani ja luottokorttini turvassa. Ja pidän käsilaukkuni suljettuna ja lähellä itseäni. En juo, ja olen tietoinen siitä, etten ota vastaan juomia tuntemattomilta. Kun menen vuokra-autolleni, minulla on aina avaimet kädessäni sen sijaan, että kaivaisin niitä käsilaukustani (minulla on mukanani karabiiniklipsi, jolla voin kiinnittää ne käsilaukkuun, jotta löydän ne helposti!), ja kerron suunnitelmistani miehelleni ja/tai työtovereilleni, jotta joku tietää, missä minun on tarkoitus olla ja milloin. Ja ilmoittaudun usein.
 3. Uskon, että elämme informaation ylikuormituksen aikaa. Miten pysyt ajan tasalla uusimmasta tiedosta?
  • Tuo on hyvä kysymys, ja olet oikeassa, niin paljon tietoa! Yritän parhaani mukaan pysyä ajan tasalla, mutta tiedän myös, että minun on pysyttävä erossa teknologiasta ja uutisten ylikuormituksesta. Yritän sulkea viikonloppuisin, ja rajoitan myös sosiaalista mediaa. Olen valikoiva niiden lähteiden suhteen, joista saan päivityksiä ja teknologiauutisia, etsin tietoja luotettavista lähteistä ja vältän epäluotettavista lähteistä tulevaa hypeä ja räyhäämistä. Tiedän, että minun on tehtävä tutkimustyötä ennen kuin jaan tuotteita ja palveluja verkostoni kanssa. Kyse ei ole vain minun maineestani, vaan myös yritykseni maineesta!
 4. Mitä mieltä olet organisaatioiden/työpaikkojen roolista huolehtia huolellisuusvelvoitteistaan työntekijöitään kohtaan?
  • Huolellisuusvelvoite on otettava huomioon seuraavissa tapauksissa jokainen julkinen ja yksityinen laitos. Kuten tiedätte, organisaatioiden (ja ihmisten) vastuulla on ryhtyä kaikkiin "kohtuullisiin toimenpiteisiin, jotka ovat tarpeen sellaisten toimien estämiseksi, jotka voivat aiheuttaa vahinkoa muille henkilöille ja/tai heidän omaisuudelleen". Näimme hiljattain $27B:n alustavan oikeusjutun, jonka Uvalden ammuskelusta eloonjääneet ovat nostaneet koulupiiriä, lainvalvontaviranomaisia ja muita vastaan. Uskon, että organisaatioiden ja työpaikkojen on kiinnitettävä huomiota tähän asiaan ja tarkasteltava tarkemmin turvallisuus- ja turvasuunnitelmiaan - en ole varma, kuinka kauan vakuutusyhtiöt hyväksyvät puolivillaisen turvasuunnitelman, joka on kirjoitettu ja pantu hyllyyn, eikä sitä enää koskaan katsota. Turvallisuuspäälliköiden on järjestettävä koulutusta (ei pelkästään FBI:n alkuperäisen videon "Juokse, piiloudu, taistele" näyttämistä), jossa opetetaan työntekijöille turvallisuus- ja turvakulttuuria. 
 5. Olen törmännyt #NeverLetItHappenHere (ei koskaan anna sen tapahtua) sosiaalisen median viesteissäsi. Voitteko tarkentaa?
  • #NeverLetItHappenHere on rallihuutoni...- Uskon, että sinun, minun ja kaikkien tavallisten ihmisten on tehtävä aloite ja otettava vastuu siitä, että olemme tietoisia ympäristöstämme, että olemme tietoisia muista ihmisistä ja että olemme valmiita ilmoittamaan huolenaiheesta. Joka haastattelussa ampumavälikohtauksen jälkeen kuulee jonkun sanovan: "En olisi ikinä uskonut, että tällaista tapahtuu täällä." Jokaisessa ampumistapahtumassa on ollut jonkinlainen "punainen lippu" ennen tapahtumaa. Jos otamme vastuun turvallisuudestamme, ilmoitamme huolenaiheistamme ja luotamme siihen, että toimenpiteisiin ryhdytään, kun ilmoitamme asiasta, voimme muuttaa tarinaa. Ja meidän on koulutettava kykyjemme mukaan. Kaikki eivät ole taktisesti koulutettuja ja kykene riistämään toisen ihmisen henkeä. Mutta meillä kaikilla voi ja pitäisi olla "strateginen" koulutus - osaamme piiloutua (ei pöydän alle!), osaamme juosta (ja minne!), osaamme taistella. Ja mikä tärkeintä, käykää elvytyskurssi, tietäkää, miten AED-laitetta käytetään (ja missä ne sijaitsevat!), ja opetelkaa verenvuodon pysäyttäminen. Nämä taidot eivät auta sinua vain työpaikallasi, vaan myös työsi ulkopuolella. Uskon, että nämä taidot pelastavat ihmishenkiä ja tekevät eroa.

Kim, tämä on ollut kiehtova istunto. Kiitos yhteydenpidosta.

Kimillä on kunnia olla mukana Aktiivisten ampujien ehkäisyohjelma (ASPP), luoden uhkaohjelmien kultaisen standardin asiakkaidemme turvallisuus- ja turvasuunnitelmia varten.

Kim on intohimoisesti kiinnostunut ihmishenkien pelastamisesta, ja hän on sitoutunut tarjoamaan koulutusta, yhteistyötä ja suosituksia, jotta laitokset voivat valmistautua kriittisiin tilanteisiin ja reagoida niihin. Hänen laaja taustansa sähköisen turvallisuuden alalla ja hänen omistautumisensa asiakkailleen tekevät hänestä luotettavan kumppanin alalla.Seuraa ja tykkää meistä:

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Olkoon sinulla merkityksellinen Jom Kippur 

Olkoon sinulla merkityksellinen Jom Kippur 

Jom Kippur, juutalaisen kalenterin pyhin päivä, on syvällinen ja pohdiskeleva kokemus, joka tunnetaan sovituspäivänä. Se symboloi syvää yhteyttä yksilöiden ja jumaluuden välillä. Juutalaisen perinteen mukaan Rosh Hashanahin aikana, joka tunnetaan myös nimellä...

JÄNNITTEET DOMINIKAANISEN TASAVALLAN JA HAITIN RAJALLA

JÄNNITTEET DOMINIKAANISEN TASAVALLAN JA HAITIN RAJALLA

JÄNNITTEET DOMINIKKAN TASAVALLAN JA HAITIN RAJALLA Tilanne Dominikaanisen tasavallan ja Haitin rajalla on edelleen jännittynyt, koska käynnissä on kiista yhteisestä joesta rakennettavasta vesikanavasta. Dominikaanisen tasavallan viranomaiset lopettivat viisumien myöntämisen...

Miten voin pienentää hiilijalanjälkeäni matkustaessani?

Miten voin pienentää hiilijalanjälkeäni matkustaessani?

Meille kerrotaan, että otsonissa on aukko Katso, mitä rannalle huuhtoutuu Ja Herra, uskon, taivaasta meriin Me saatamme luontoäidin polvilleen Joten jätetään sinistä yläpuolellemme Jätetään vihreää maahan Se on vain meidän lainattavissa,...