Tekoäly ja matkustaminen: Matkustaminen: Vallankumouksellinen tapa tutkia

Kirjoittanut Phalguni Sharma

kesäkuu 2, 2023

Apu | Liiketoiminta | Teknologia | Matkailu

Matkailuala on ottamassa käyttöön vallankumouksia tarjotakseen poikkeuksellisia kokemuksia ja palveluja. FinTechin kukoistuksen myötä matkailu ja matkailu kokevat merkittäviä muutoksia.

Henkilökohtaistaminen on nyt taloudellinen "halu". Koska mikään matka ei ole samanlainen, matkapalvelut räätälöidään yksilöllisten mieltymysten mukaan. Miksi maksaa turhista lisämaksuista? Matkasuunnitelmista matkavakuutus, matkustajat voivat räätälöidä kaiken tarpeidensa mukaan.

Tekoäly ja matkailu

Matkustamiseen käytetyn ajan pitäisi olla tutkimista, ei odottelua. Tekoäly tarjoaa välitöntä apua lentopäivityksiin, hotellivarauksiin ja suosituksiin. Se parantaa asiakaskokemusta ja tehostaa liiketoimintaa hyödyntämällä tietoja ja asiakasymmärrystä, mikä takaa kilpailukyvyn ruuhkaisilla markkinoilla.

Tietojen, nykyisten matkailutrendien ja asiakkaiden valintojen tuntemuksen avulla matkailu- ja matkailuala voi kehittää tarjontaansa sen mukaisesti. Tämä auttaa niitä pysymään kilpailukykyisinä markkinoilla, jotka ovat täynnä valinnanvaraa.

Monet matkailuyritykset ovat lisänneet tekoälyä hyödyntäviä liitännäisiä parempaa apua varten, kuten ChatGPT-liitännäisiä varausalustoille.

Matkasuunnittelun tehostaminen

Ala on hyötynyt valtavasti teknologisesta vallankumouksesta, johon kuuluu kaikkien menettelyjen, kuten suunnittelun, tutkimuksen ja ostojen, keskittäminen. Tämä säästää aikaa ja vaivaa ja helpottaa samalla matkailijoiden matkojen suunnittelua. Vuoteen 2023 mennessä matkailu- ja matkailualan odotetaan tuottavan noin $19 miljardin (Yhdysvaltain) tulot.

Näiden tekoälytyökalujen ansiosta aikasi ja energiankulutuksesi jäävät näiden tekoälytyökalujen ansiosta minimiin, koska ne hoitavat kaiken tutkimuksen puolestasi. Kunhan vain pyydät selkeästi, mitä erityisesti tarvitset, se voi auttaa sinua hetkessä ja ilman hössötystä. Upea, eikö olekin? On aikoja, jolloin emme pysty etsimään tiettyä tarvitsemaamme tietoa. Nämä työkalut ovat tällöin pelastus, sillä ne kaivavat tietoa ja antavat meille sen, mitä tarvitsemme. Haluatko tietää tietyn kohteen matkustusrajoituksista tai -vaatimuksista? Saat sen muutamassa sekunnissa. 

Kuvittele, että aiot vierailla tietyssä kaupungissa ensimmäistä kertaa ja haluat tutustua sen katuruokaan. Katuruokaa on kuitenkin saatavilla monissa paikoissa, mutta mitkä niistä ovat parhaita? Kuinka monta paikkaa siellä on yhteensä? Mitä niillä on tarjota? Onko siellä paljon vaihtelua? Jos kyllä, niin mikä on paras paikka? 

Onnea matkaan, jos tavoitteenasi on tehdä perusteellinen tutkimus tästä asiasta. Tekoäly taas tarvitsisi perusteellisen kehotuksen ja antaisi sinulle luettelon kaikesta. Mikä yksinkertainen ja fiksu homma. Jos olet jo kokeillut tätä, taputa itseäsi selkään. 

Matkailu ja tekoäly
Kuvalähde: buildai.space

Helpompi hintavertailu

Usein matkustavat tietävät, miten dynaamisia hinnat voivat olla. Kirsikkana kakun päällä on tieto siitä, että sinulla on suunniteltu hauska matka mahdollisimman edullisesti! Pääset eroon ikävästä alustavertailun tutkimisesta ja löydät ihanteellisen ajankohdan tehdä ostoksia tai varauksia tulevaa lomaasi varten! Tekoäly seuraa kuluttajien käyttäytymistä, alan odotuksia ja uusia trendejä kuratoidakseen ihanteellisen hetken sinulle. 

Kaksi kalleinta matkustamiseen liittyvää kuluerää ovat hotellit ja lennot. Säästäminen näissä on voittava strategia, koska voit käyttää ylimääräiset rahat matkakokemuksen parantamiseen. Siksi on suositeltavaa varata lennot ja majoitus etukäteen eikä odottaa viime hetkeen. Matkusta viisaasti!

Suurin huolenaihe: Turvallisuus

Matkustaakseen luottavaisin mielin on varmistettava turvallisuusolosuhteet. Viimeinen asia, jonka matkustaja haluaa, on joutua ryöstetyksi tai joutua vaaralliseen tilanteeseen. Protestit, lakot ja muut välikohtaukset ovat yleisiä. Suurin osa kidnappauksista ja ryöstöistä kohdistuu turisteihin. Siksi on suositeltavaa, että huolehdit turvallisuudestasi ja että sinulla on jatkuvasti apua saatavilla. Tämä näyttää olevan yksi matkailijoiden suurimmista huolenaiheista, ja nyt siitä on huolehdittu. AI on nyt valmis auttamaan sinua myös näiden olosuhteiden välttämisessä. 

Yksi tällainen sovellus on Sitata. Se auttaa sinua saamaan tiedon kaikista tapahtumista, jotka voivat aiheuttaa matkahäiriöitä ympärilläsi, jotta voit varmistaa, että olet turvassa. Yhdessä ympäri maailmaa toimivien aktiivisten analyytikkojen kanssa se auttaa tekoälyn avulla matkustajia tietämään kaikista vaarallisista tai matkahäiriöitä aiheuttavista tapahtumista, jotta matkakokemus olisi parempi.

Päätelmä

Tekoäly ja matkustaminen ovat kulkeneet pitkän matkan, eikä sen kehitys pysähdy lähiaikoina. Jatkuvan kehityksen ja oppimisen myötä se tekee matkustamisesta entistäkin helpompaa. Hyödynnetään näitä teknologioita viisaasti ja kohotetaan matkakokemuksiamme.

Seuraa ja tykkää meistä:

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Olkoon sinulla merkityksellinen Jom Kippur 

Olkoon sinulla merkityksellinen Jom Kippur 

Jom Kippur, juutalaisen kalenterin pyhin päivä, on syvällinen ja pohdiskeleva kokemus, joka tunnetaan sovituspäivänä. Se symboloi syvää yhteyttä yksilöiden ja jumaluuden välillä. Juutalaisen perinteen mukaan Rosh Hashanahin aikana, joka tunnetaan myös nimellä...

JÄNNITTEET DOMINIKAANISEN TASAVALLAN JA HAITIN RAJALLA

JÄNNITTEET DOMINIKAANISEN TASAVALLAN JA HAITIN RAJALLA

JÄNNITTEET DOMINIKKAN TASAVALLAN JA HAITIN RAJALLA Tilanne Dominikaanisen tasavallan ja Haitin rajalla on edelleen jännittynyt, koska käynnissä on kiista yhteisestä joesta rakennettavasta vesikanavasta. Dominikaanisen tasavallan viranomaiset lopettivat viisumien myöntämisen...

Miten voin pienentää hiilijalanjälkeäni matkustaessani?

Miten voin pienentää hiilijalanjälkeäni matkustaessani?

Meille kerrotaan, että otsonissa on aukko Katso, mitä rannalle huuhtoutuu Ja Herra, uskon, taivaasta meriin Me saatamme luontoäidin polvilleen Joten jätetään sinistä yläpuolellemme Jätetään vihreää maahan Se on vain meidän lainattavissa,...