Å dele er å bry seg

Skrevet av Adam

29. november 2013

Virksomhet

Å dele er å bry seg

Vi er glade for å kunngjøre noen flotte oppdateringer av Sitata (noen av dem har du kanskje allerede lagt merke til). Det mest spennende er at vi begynner å åpne API-et vårt slik at vi kan dele mer av dataene våre med deg!

Våre kart er dine kart

Tidligere var vi bare i stand til å ha ett enkelt kart for hver sykdom, men det var dumt. Nå kan vi lage flere kart. Dette lar deg se hva WHO anbefaler versus CDC og raskt bytte mellom de to! Hvor fantastisk er ikke det? Selvfølgelig presenterer vi fortsatt Sitata-anbefalingene som er mer eller mindre et akseptert gjennomsnitt fra de autoritative kildene.

Vi deler kartene våre for bruk på nettstedet ditt!

Vi har fått massevis av komplimenter for kartleggingsfunksjonene i Sitata-plattformen. Så mye at mange selskaper, både store og små, har bedt om å få bruke dem på sitt eget nettsted. Vi syntes dette var en god idé!

Vi er stolte av å kunngjøre at du kan nå plassere våre sykdoms- og varslingskart rett inn på ditt eget nettsted! Det vil helt sikkert legge til litt flash og vise kundene dine at du har den mest oppdaterte reiseinformasjonen.

Hvis du ønsker å finne ut hvordan du gjør dette, kan du ganske enkelt besøk vår dokumentseksjon for webutviklere. Hvis du eller webutvikleren din trenger hjelp med oppsettet, hjelper vi deg mer enn gjerne. Bare ta kontakt med oss, så hjelper vi deg i gang.

Dette er en del av en større innsats for å åpne opp plattformen vår og dele dataene våre med verden på meningsfulle måter. Følg med for å se hva vi finner på neste gang.

Sitata Está Ahora en Español

Som vi antydet tidligere, var det stor etterspørsel fra reisende og flere internasjonale selskaper om å tilby våre tjenester på et annet språk enn engelsk. Vi er glade for å kunngjøre at vi endelig er i stand til å gjøre det.

Vi begynte med spansk på grunn av etterspørselen, og det er faktisk det språket vi er mest kjent med. Ta det med ro! For de fleste vil du ikke merke endringen, og den vil ikke påvirke din nåværende arbeidsflyt på Sitata-plattformen. Det forventes ikke at du snakker spansk, men nå gjør vi det!

Ytterligere land

Dessverre har vi brukt så mye krefter på oversettelsene at vi har måttet ta en pause med å legge til nye land i systemet vårt. Hvilke land vil du gjerne ha med neste gang? Ikke vær redd for å skrive til oss og si hva du mener.

Nytt kontaktnummer

Vi har nylig lagt til et nytt gratisnummer for våre kontorer. Ta gjerne en prat med oss på +1 (877) 571-1089. Nummeret er oppført i bunnteksten på nettstedet vårt i tilfelle du mister det, og nettstøttesystemet vårt er alltid tilgjengelig.

Hva gjør vi nå?

Avtalebestillinger

Vi jobber fortsatt med timebestillingssystemet vårt, men jeg garanterer at det vil være verdt å vente på. Vi er ikke helt ferdige ennå, så Hvis du har noen ideer eller ønsker om spesifikke funksjoner, vennligst gi oss beskjed!

Interessepunkter

Se frem til at vi legger til ulike interessepunkter som vil være nyttige for en reisende å ha lett tilgjengelig. Den første typen vi planlegger å legge til er sykehus, men det finnes mange flere! Skriv til oss hvis du har noe annet i tankene.

Det var alt for nå. Takk for at du tok deg tid til å lese dette innlegget, og ta gjerne kontakt med oss for å fortelle oss hvordan det går!

Vennligst følg og lik oss:

Relaterte artikler

Togtragedien i Odisha

Togtragedien i Odisha

2. juni ble det rapportert om en trippel togulykke på Bahanaga Bazar jernbanestasjon i Balasore, Odisha. Ulykken involverte et godstog og to passasjertog, Shalimar-Chennai Coromandel Express og Bengaluru-Howrah Express. Den dødeligste ulykken på to tiår...

AI og reiser: Revolusjonerer måten vi utforsker på

AI og reiser: Revolusjonerer måten vi utforsker på

Reisebransjen omfavner revolusjoner for å kunne tilby eksepsjonelle opplevelser og tjenester. Samtidig som FinTech blomstrer, gjennomgår reiseliv og turisme store forandringer. Personalisering er nå et økonomisk "ønske". I erkjennelsen av at ingen reiser er like, har...

Voldsomme skogbranner i flere kanadiske provinser

Voldsomme skogbranner i flere kanadiske provinser

I april forårsaket en isstorm store ødeleggelser i Ontario og Quebec, noe som resulterte i dødsfall og omfattende avbrudd i strømforsyningen. I mai måned ble det varmere og varmere, og flere kanadiske provinser ble rammet av skogbranner som ikke lot seg temme, blant annet...