Hvorfor termisk screening ved grensene ikke er effektivt

Skrevet av Madeline Sharpe

11. oktober 2014

Helse | Teknologi | Reise

Hvorfor termisk screening ved grensene ikke er effektivt

Hvis du ikke har lest det siste blogginnlegget vårt som omtaler hvorfor tiltak for screening av passasjerer for smittsomme sykdommer ved grensen ikke er så effektive.anbefaler vi at du gjør det nå. Nylig ble en av våre medstiftere, Dr. Ron St. John, tidligere direktør for kriseberedskap i Canada, intervjuet av CBC Radio om sine erfaringer under sars-epidemien i 2003.

Lytt nedenfor og gi oss beskjed om hva du synes!

Vennligst følg og lik oss:

Relaterte artikler

Israel, Palestina og forsikringsdekningen din

Israel, Palestina og forsikringsdekningen din

På dette tidspunktet har Sitata identifisert og kommunisert med alle reisende som er berørt av hendelsene. Hvis du planlegger å reise til Israel eller de palestinske områdene i nær fremtid, gjør vi deg oppmerksom på følgende. Vår forsikringsgiver, United...

Redusert seismisk aktivitet, men fortsatt varsler om vulkanutbrudd - Island

Redusert seismisk aktivitet, men fortsatt varsler om vulkanutbrudd - Island

En sverm av jordskjelv Siden midnatt 25. oktober har det vært en intens jordskjelvsverm i nærheten av Svartsengi, nord for Grindavík, med over 1000 registrerte jordskjelv, hvorav det største hadde en styrke på 4,5. I løpet av de neste dagene fortsatte den seismiske aktiviteten...