Hvorfor termisk screening ved grensene ikke er effektivt

Skrevet av Madeline Sharpe

11. oktober 2014

Helse | Teknologi | Reise

Hvorfor termisk screening ved grensene ikke er effektivt

Hvis du ikke har lest det siste blogginnlegget vårt som omtaler hvorfor tiltak for screening av passasjerer for smittsomme sykdommer ved grensen ikke er så effektive.anbefaler vi at du gjør det nå. Nylig ble en av våre medstiftere, Dr. Ron St. John, tidligere direktør for kriseberedskap i Canada, intervjuet av CBC Radio om sine erfaringer under sars-epidemien i 2003.

Lytt nedenfor og gi oss beskjed om hva du synes!

Vennligst følg og lik oss:

Relaterte artikler

Planlegg en sommertur til Italia med vår guide

Planlegg en sommertur til Italia med vår guide

Har du også lagt merke til en virvelvind av vandrere på vei til Italia? Blir du ikke nysgjerrig? Sikkert, det må være høysesongen, men kan det være mer i historien? Dette er ditt tegn til å pakke kofferten og dykke ned i en verden av strender,...

Haiti - På kanten

Haiti - På kanten

15. mai 2023 ba FNs generalsekretær António Guterres det internasjonale samfunnet om å gripe inn, og advarte om at Haitis tragiske situasjon setter sikkerheten i Karibia og videre i fare.Guterres oppfordret det internasjonale samfunnet til å...