Sitata utstedte sitt 10 000. helse- og sikkerhetsvarsel for reisende

Skrevet av Adam

1. april 2015

Bistand | Virksomhet | Helse | Sikkerhet | Teknologi | Reiser

Sitata utstedte sitt 10 000. helse- og sikkerhetsvarsel for reisende

1. mars 2015, Sitata utstedte sitt 10 000. helse- og sikkerhetsvarsel for reisende. Siden grunnleggelsen i 2012 har Sitata lagt ut daglige elektroniske helse- og sikkerhetsvarsler for alle reisende som registrerer reiseruten sin hos Sitata. Reisende kan få tilgang til disse varslene uansett hvor og når de er på reise hvor som helst i verden. Helsevarslene viser nøyaktig hvor utbrudd av smittsomme sykdommer som denguefeber, chikungunya, meslinger, malaria, hånd-, munn- og klovsyke og andre smittsomme sykdommer som kan påvirke den reisendes helse, forekommer. Sitatas sikkerhetsvarsler omfatter sivile protester eller forstyrrelser, vold mot turister og andre utrygge situasjoner.

Med riktig informasjon kan alle reisende ta enkle forholdsregler for å holde seg trygge og sunne på reisen.

John, en av grunnleggerne av Sitata, bemerket: "Med riktig informasjon kan alle reisende ta enkle forholdsregler, som å unngå myggstikk eller følge enkle forholdsregler for mat og vann, for å holde seg friske under reisen." En reisende som unngår å bli smittet, vil ikke ta med seg sykdommen tilbake til hjemlandet der den kan spre seg. I tillegg forteller Sitata den reisende hvilke områder i byen eller landet han eller hun bør unngå for sin egen sikkerhets skyld. Med mange områder med uroligheter og terrorangrep på reisemål som Egypt, Nigeria og Libanon, blant andre, viser Sitata hvor demonstrasjoner finner sted, slik at reisende kan unngå å bli revet med i en voldelig protest.

Hvis du er en reisende, kan Sitata hjelpe deg med å holde deg trygg med sanntidsinformasjon om reiseforstyrrende hendelser. Vi kan fortelle deg om det siste sykdomsutbruddet eller om en lokal streik kan forstyrre reiseplanene dine. Besøk oss på app-butikk eller google play store. Det er 100% gratis og den beste måten å være trygg og problemfri når du reiser.

Vennligst følg og lik oss:

Relaterte artikler

Israel, Palestina og forsikringsdekningen din

Israel, Palestina og forsikringsdekningen din

På dette tidspunktet har Sitata identifisert og kommunisert med alle reisende som er berørt av hendelsene. Hvis du planlegger å reise til Israel eller de palestinske områdene i nær fremtid, gjør vi deg oppmerksom på følgende. Vår forsikringsgiver, United...

Redusert seismisk aktivitet, men fortsatt varsler om vulkanutbrudd - Island

Redusert seismisk aktivitet, men fortsatt varsler om vulkanutbrudd - Island

En sverm av jordskjelv Siden midnatt 25. oktober har det vært en intens jordskjelvsverm i nærheten av Svartsengi, nord for Grindavík, med over 1000 registrerte jordskjelv, hvorav det største hadde en styrke på 4,5. I løpet av de neste dagene fortsatte den seismiske aktiviteten...