Sitata utstedte sitt 10 000. helse- og sikkerhetsvarsel for reisende

Skrevet av Adam

1. april 2015

Bistand | Virksomhet | Helse | Sikkerhet | Teknologi | Reiser

Sitata utstedte sitt 10 000. helse- og sikkerhetsvarsel for reisende

1. mars 2015, Sitata utstedte sitt 10 000. helse- og sikkerhetsvarsel for reisende. Siden grunnleggelsen i 2012 har Sitata lagt ut daglige elektroniske helse- og sikkerhetsvarsler for alle reisende som registrerer reiseruten sin hos Sitata. Reisende kan få tilgang til disse varslene uansett hvor og når de er på reise hvor som helst i verden. Helsevarslene viser nøyaktig hvor utbrudd av smittsomme sykdommer som denguefeber, chikungunya, meslinger, malaria, hånd-, munn- og klovsyke og andre smittsomme sykdommer som kan påvirke den reisendes helse, forekommer. Sitatas sikkerhetsvarsler omfatter sivile protester eller forstyrrelser, vold mot turister og andre utrygge situasjoner.

Med riktig informasjon kan alle reisende ta enkle forholdsregler for å holde seg trygge og sunne på reisen.

John, en av grunnleggerne av Sitata, bemerket: "Med riktig informasjon kan alle reisende ta enkle forholdsregler, som å unngå myggstikk eller følge enkle forholdsregler for mat og vann, for å holde seg friske under reisen." En reisende som unngår å bli smittet, vil ikke ta med seg sykdommen tilbake til hjemlandet der den kan spre seg. I tillegg forteller Sitata den reisende hvilke områder i byen eller landet han eller hun bør unngå for sin egen sikkerhets skyld. Med mange områder med uroligheter og terrorangrep på reisemål som Egypt, Nigeria og Libanon, blant andre, viser Sitata hvor demonstrasjoner finner sted, slik at reisende kan unngå å bli revet med i en voldelig protest.

Hvis du er en reisende, kan Sitata hjelpe deg med å holde deg trygg med sanntidsinformasjon om reiseforstyrrende hendelser. Vi kan fortelle deg om det siste sykdomsutbruddet eller om en lokal streik kan forstyrre reiseplanene dine. Besøk oss på app-butikk eller google play store. Det er 100% gratis og den beste måten å være trygg og problemfri når du reiser.

Vennligst følg og lik oss:

Relaterte artikler

Voldsomme skogbranner i flere kanadiske provinser

Voldsomme skogbranner i flere kanadiske provinser

I april forårsaket en isstorm store ødeleggelser i Ontario og Quebec, noe som resulterte i dødsfall og omfattende avbrudd i strømforsyningen. I mai måned ble det varmere og varmere, og flere kanadiske provinser ble rammet av skogbranner som ikke lot seg temme, blant annet...

Tips for å reise med ulike funksjonsnedsettelser

Tips for å reise med ulike funksjonsnedsettelser

FN-konvensjonen om rettighetene til personer med nedsatt funksjonsevne slår fast at regjeringer, turistråd og andre interessenter i hotell- og reiselivsnæringen må iverksette tiltak for å gjøre turisme og fritidsaktiviteter enklere for...