Sitata og Travel Insured International kunngjør innovasjonspartnerskap for å holde reisende utenfor fare

Skrevet av Adam

7. desember 2017

Virksomhet

Sitata og Travel Insured International kunngjør innovasjonspartnerskap for å holde reisende utenfor fare

Hartford, Connecticut-Reiseforsikret internasjonalt har gleden av å kunngjøre lanseringen av sin mobilapplikasjon som er spesielt rettet mot å redusere reiseangst under hele reisen. Ikke bare gjør Travel Insured-appen det enklere å kjøpe og administrere reiseforsikring, men de har nå inngått et samarbeid med et ledende helse-, sikkerhets- og risikostyringsselskap, Sitatafor å forbedre applikasjonen med innovative helse- og sikkerhetstjenester.

Gjennom sitt partnerskap med Sitatavil reisende som bruker Travel Insured sin nye tjeneste, bli holdt informert under reisen om potensielt forstyrrende hendelser. Sitatas avanserte programvaresystemer bruker kunstig intelligens og maskinlæring for å oppdage reiseforstyrrende hendelser fra tradisjonelle nyhetskilder og sosiale medier. Sitatas systemer oppdager mer enn de vanlige reisevarslene fra myndighetene, og i et mye raskere tempo. Enten det er en innkommende tropisk storm, det siste sykdomsutbruddet, en voldelig protest nede i gaten eller noe så enkelt som en transportstreik, vil alle Travel Insurances forsikringstakere bli varslet hvis de er i faresonen gjennom applikasjonen og via e-post.

"Travel Insured investerer aktivt i sine tjenester for å forbedre opplevelsen til våre forsikringstakere når de er borte fra hjemmet. Med dette nye tilbudet inkludert i hver eneste plan, gjør vi vårt beste for å sikre at reiseangst holdes på et minimum, og nå kan reisende ta informerte, trygge beslutninger med relevant informasjon i tide."

Administrerende direktør i Travel Insured, John Gehris.

Det er ingen overraskelse at frykten for å reise er stor med tanke på den siste tidens hendelser. Høyprofilerte terrorangrep har blitt utført i 2017 på populære turistmål i Storbritannia, Spania, Frankrike, USA, Sverige og Russland.

Gjennom Travel Insured-appen blir reisende varslet om reiseforstyrrende hendelser som er relevante for reisen deres, nesten i sanntid, med hver hendelse markert på et kart og ytterligere råd om hvordan de kan holde seg trygge. Det er ingen tvil om hvor en hendelse skjer og hva som bør gjøres.

"Tidligere har denne typen tjenester hovedsakelig blitt brukt av forretningsreisende på grunn av de høye kostnadene, men vår teknologiplattform og fokus på kundeopplevelse gjør det mulig å ta i bruk tjenestene våre raskt i forsikringssektoren, slik at alle typer reisende, både forretningsreisende og fritidsreisende, kan dra nytte av dem og til syvende og sist holde seg unna skade."

Administrerende direktør i Sitata, Adam St. John.

Med dette nivået av proaktiv, global beskyttelse er det lite sannsynlig at reisende havner i en dårlig situasjon. Men hvis en reisende trenger hjelp, kan de få hjelp med et enkelt trykk i mobilapplikasjonen. Forsikrede reisende vil ikke bare nyte godt av reiseforsikringen, men også tryggheten som følger med avansert global overvåking rett i baklomma.

Om Reise Forsikret Internasjonalt
Travel Insured International ble grunnlagt i 1994 av Peter Gehris og er en av de ledende reiseforsikringsleverandørene, og har tilbudt reiseforsikring av høyeste kvalitet over hele verden i over 20 år. Travel Insured opprettholder relasjoner med spesialiserte reiseleverandører og turoperatører, i tillegg til å tilby kundeassistanse døgnet rundt, hver dag hele året. I 2015 ble Travel Insured kjøpt opp av Crum & Forster, hvis morselskap er Fairfax Financial Holdings Ltd. Selskapenes økonomiske styrke og kjerneverdier gir Travel Insured den beste posisjonen i markedet for å fortsette sitt engasjement for å hjelpe reisende med å beskytte reiseplanene sine, slik at de kan reise avslappet, trygt og forsikret.

Om Sitata
Sitata er et globalt helse-, sikkerhets- og risikostyringsselskap med hovedkontor i Kitchener i Canada. Selskapet bruker kunstig intelligens, maskinlæring og innovativ mobilteknologi for å holde reisende trygge når de er i utlandet. Tjenestene deres spenner over en rekke bransjer, inkludert forsikring og finans, forretnings- og studiereiser og reisemedisin.

Vennligst følg og lik oss:

Relaterte artikler

Planlegg en sommertur til Italia med vår guide

Planlegg en sommertur til Italia med vår guide

Har du også lagt merke til en virvelvind av vandrere på vei til Italia? Blir du ikke nysgjerrig? Sikkert, det må være høysesongen, men kan det være mer i historien? Dette er ditt tegn til å pakke kofferten og dykke ned i en verden av strender,...

Haiti - På kanten

Haiti - På kanten

15. mai 2023 ba FNs generalsekretær António Guterres det internasjonale samfunnet om å gripe inn, og advarte om at Haitis tragiske situasjon setter sikkerheten i Karibia og videre i fare.Guterres oppfordret det internasjonale samfunnet til å...