Evaluering av API-landskapet for reisesikkerhet

Skrevet av Kelsey Drummond

27. august 2020

Virksomhet | Teknologi | Reise

Nå som reiselivet åpner igjen etter de brå stengningene som følge av covid-19, leter flyselskaper, bedrifter og reisebyråer etter en måte å legge til informasjon om aktsomhetsplikt og sikkerhet på plattformene sine. Flere selskaper bruker nå API-er som en enkel løsning for å legge til denne funksjonaliteten i økosystemet sitt.

Hva er en API?

Et API (Application Programming Interface) er et verktøy som gjør det mulig for en programvare å kommunisere og dele informasjon med en annen. Ved å bruke et API reduserer du tiden og kostnadene ved å utvikle din egen programvare, og du kan på en sikker måte overføre et annet selskaps data til plattformen din, slik at du kan fokusere på virksomheten din. Et reisefokusert API kan dele reiseinformasjon med flyselskaper, reisebyråer og mye mer.

Flyselskaper og flyreiser

Mange flyselskaper har hatt flyforbud i flere måneder nå, men noen har begynt å fly igjen. Før du tilbyr reisemuligheter til kundene dine, er det viktig å vite om en destinasjon tillater flyreiser. Er flyplassene åpne? Hva er i så fall kravene til sikkerhet og sikring? Går det internasjonale flyvninger? Kan du reise gjennom visse land? Disse restriksjonene endres stadig, og det er viktig å gi kundene dine den mest oppdaterte informasjonen for å gi dem trygghet til å reise igjen.

Innreise- og grensebegrensninger

Er det mulig å komme inn i reisemålet ditt akkurat nå? Mange regjeringer har innført restriksjoner på hvem som kan reise inn i landet. Noen land har stengt grensene sine helt, og noen har gjenåpnet for visse personer. Her er noen ting du bør være oppmerksom på:

  • Er grensen åpen?
  • Hvem som har adgang, og,
  • Om det kreves et covid-19-testresultat ved ankomst

Grensekravene endres jevnlig, og det blir stadig vanskeligere å holde seg oppdatert. Ved å legge disse restriksjonene inn på nettstedet ditt blir det lettere for kundene dine å planlegge en trygg og effektiv reise.

Helse

Utbruddet av covid-19 har økt bevisstheten og bekymringene rundt hvordan sykdommer kan spres gjennom internasjonale reiser. Kunnskap om helserisikoen for reisende før de ankommer et reisemål kan bidra til å bremse spredningen av disse sykdommene. Det er også viktig å vite hva slags tiltak landene iverksetter for å holde folk friske. 

Spørsmål som kan oppstå er

  • Er det portforbud?
  • Er masker påbudt?
  • Hvilke virksomheter er åpne og i drift?
  • Hvor tilgjengelig er helsetjenester for utlendinger?

Sikkerhet

Pandemien har ført til politiske og økonomiske spenninger over hele verden. I noen tilfeller har dette lagt press på land som allerede var ustabile. Protester har brutt ut i mange land, noe som kan sette reisende i fare. Det er viktig å kjenne til disse situasjonene før du reiser for å være trygg når du er i utlandet. 

Sitatas API

Sitata tilbyr et omfattende og enkelt å integrere reise-API som gir deg informasjonen ovenfor og mer. Ved å bruke Sitatas interaktive datafeed for innreisekrav på din egen plattform holder kundene seg informert om de siste reiserestriksjonene og lokal informasjon, slik at de kan reise bekymringsfritt.

Vennligst følg og lik oss:

Relaterte artikler

Togtragedien i Odisha

Togtragedien i Odisha

2. juni ble det rapportert om en trippel togulykke på Bahanaga Bazar jernbanestasjon i Balasore, Odisha. Ulykken involverte et godstog og to passasjertog, Shalimar-Chennai Coromandel Express og Bengaluru-Howrah Express. Den dødeligste ulykken på to tiår...

AI og reiser: Revolusjonerer måten vi utforsker på

AI og reiser: Revolusjonerer måten vi utforsker på

Reisebransjen omfavner revolusjoner for å kunne tilby eksepsjonelle opplevelser og tjenester. Samtidig som FinTech blomstrer, gjennomgår reiseliv og turisme store forandringer. Personalisering er nå et økonomisk "ønske". I erkjennelsen av at ingen reiser er like, har...

Voldsomme skogbranner i flere kanadiske provinser

Voldsomme skogbranner i flere kanadiske provinser

I april forårsaket en isstorm store ødeleggelser i Ontario og Quebec, noe som resulterte i dødsfall og omfattende avbrudd i strømforsyningen. I mai måned ble det varmere og varmere, og flere kanadiske provinser ble rammet av skogbranner som ikke lot seg temme, blant annet...