Hvordan holder Sitata informasjonen oppdatert?

Skrevet av Kayla Meirinho

29. september 2020

Virksomhet | Teknologi | Reise

Sitata fokuserer på å beskytte reisende. Vi bidrar til å redusere reisestress og leverer omfattende data som er nyttige for alle reisende og bedrifter. Informasjonen vår kommer fra anerkjente kilder, er verifisert og oppdateres kontinuerlig. Sitata bruker et flertrinnssystem for å sikre at alle reisende får den viktigste og mest oppdaterte informasjonen som er relevant for dem. 

Vi forstår risikoen som følger med reiser, særlig nå. Med usikkerhet og stadige endringer trenger folk pålitelig og oppdatert informasjon. Folk må føle seg trygge og forberedt på det uventede.

Vi tar stresset ut av planleggingen og kombinerer informasjon om innreisekrav (noe vi gjorde allerede før covid-19), landprofiler, medisin- og vaksinasjonsanbefalinger og reiserestriksjoner.

Enten det er for teamet ditt, verdifulle kunder eller deg selv, sørger vi for at du er beskyttet. Opplev informasjon av topp kvalitet lett tilgjengelig. 

Du kan være trygg med Sitata. Sikker, pålitelig og verifisert informasjon - hele tiden.

Hold deg oppdatert

Sitatas kjernetjeneste er bygget på systemer for automatisk deteksjon og forebygging av reiseforstyrrelser og trusler, med toppmoderne maskinlæringsprosesser som filtrerer gjennom nyheter, statlige og lokale helse- og myndighetsorganer. Med innreisekrav og restriksjoner har vi utnyttet det samme systemet slik at vi har nøyaktig innsikt i nye eller endrede krav.

Men vi stoler ikke bare på kunstig intelligens.

Vi har reise- og sikkerhetsanalytikere som går gjennom og verifiserer informasjonen. Hvis noe endrer seg, sjekker de kildene manuelt for å verifisere at informasjonen vi sender ut, er gyldig. De sammenfatter informasjon fra nyhetsbyråer og organisasjoner, slik at leserne blir varslet om relevant informasjon i stedet for å kaste bort tid på å lete gjennom det som ikke er relevant for dem.

Vår siste linje for menneskelig interaksjon involverer våre redaktører. De sjekker informasjonen en siste gang mot kildene som er brukt, og publiserer den deretter, og varsler reisende om mulige bekymringer eller endringer underveis på reisen.

For bedrifter

Sitata startet fordi vi var fokusert på bedre assistanseopplevelse og å hjelpe mennesker. Det begynte med:

"Hvorfor trenger folk å søke etter telefonnummeret til en lege?"
Så vi komplimenterte det ved å skape telemedisin. 

Så tenkte vi:

"Hvorfor ikke informere folk om landrisikoer?" 
Så vi opprettet landprofiler. 

"Hva med sykdommer og infeksjoner?" 
Vi gir anbefalinger om medisiner og vaksiner. 

"Covid-19, hva gjør vi med det?" 
Vi sammenstiller informasjon fra utallige kilder om endrede reiserestriksjoner og innreisekrav og holder reisende oppdatert om hva de trenger. Hver gang et land gjør endringer, gir vi reisende beskjed.

Vår plattform er den eneste plattformen som gir full oversikt over reiser. Den har informasjon som gjelder før avreise, under reisen og etter reisen. Vi holder reisende informert om hva de kan forvente underveis.

Vi gir reisende tryggheten ved å vite at vi vil varsle dem om eventuelle endringer i siste liten.

Sitata består av omfattende data som merkevarer, nettsteder, apper og mer integrerer ved bruk av våre API-er. Travel Insured International og Eddytravels.com bruker Sitata til å gi brukerne sine oppdaterte reise- og innreiserestriksjoner og gi dem tryggheten de trenger for å reise igjen.

Bruk oss som et frittstående produkt, som et forbedret reiseprodukt for å pakke sammen tjenestene dine, eller et lojalitetsprogram, uansett hva det måtte være.

For reisende

Sitata er en app som på en enkel og smidig måte samler all informasjon du trenger på en reise. Reisende kan sende reiserutene sine til Sitata, og appen gjør resten. Den går gjennom og bestemmer reisemålene dine, og gir relevante varsler for hvert land. Du har tilgang til landprofiler, samt deres reiserestriksjoner og innreisekrav. Dette gjør at du kan planlegge og forberede alt du trenger for å komme deg inn og ut av landet du besøker, enten det er å bestille covid-19-testing, bestille overnatting på forhånd, forberede visum eller få anbefalte vaksiner og medisiner. Du har tilgang til informasjon om sikkerhetsrisikoer, områder du bør unngå, risikoer du bør være oppmerksom på, og hvordan reisen kan være annerledes for ulike typer reisende (reiser alene, er kvinne osv.).

Sitata er pålitelig, og med sin oppdaterte sanntidsinformasjon vil du alltid være forberedt på eventuelle endringer i siste liten.

Bruk Sitata

Stol på Sitata for teamet ditt, virksomheten din eller deg selv. Informasjonen vår vil gi deg sikkerheten du leter etter, og gjenopprette tilliten du trenger for å holde reisene dine i gang. Uansett hvor du drar, uansett årsak, kan Sitata være der fra start til slutt og sørge for at du ikke går glipp av en eneste detalj.

Hvis du ønsker å diskutere videre om Sitata, ta kontakt med oss

Vennligst følg og lik oss:

Relaterte artikler

Israel, Palestina og forsikringsdekningen din

Israel, Palestina og forsikringsdekningen din

På dette tidspunktet har Sitata identifisert og kommunisert med alle reisende som er berørt av hendelsene. Hvis du planlegger å reise til Israel eller de palestinske områdene i nær fremtid, gjør vi deg oppmerksom på følgende. Vår forsikringsgiver, United...

Redusert seismisk aktivitet, men fortsatt varsler om vulkanutbrudd - Island

Redusert seismisk aktivitet, men fortsatt varsler om vulkanutbrudd - Island

En sverm av jordskjelv Siden midnatt 25. oktober har det vært en intens jordskjelvsverm i nærheten av Svartsengi, nord for Grindavík, med over 1000 registrerte jordskjelv, hvorav det største hadde en styrke på 4,5. I løpet av de neste dagene fortsatte den seismiske aktiviteten...

Ikke vær en kalkun denne julen!

Ikke vær en kalkun denne julen!

I julen er det tid for å spre glede, kose seg med godsaker og skape minner for livet. Men midt i feststemningen og de glitrende lysene kommer også det uunngåelige stresset med å navigere på overfylte flyplasser, håndtere...