Forbes - Ekstra fordeler med reiseforsikring

Skrevet av Madeline Sharpe

11. mars 2023

Virksomhet

Christopher Elliott dekket SITATA i Forbes og beskrev nye tjenester som tilbys av reiseforsikringen. SITATAs reisevarsler og sikkerhetsinnsjekkingssystem ble fremhevet.

Jeg spurte Adam St. John, administrerende direktør i Sitatafor å gi meg en idé om hvordan disse fordelene gjelder for reiser i den virkelige verden. Han sa at fremtidsrettede selskaper er fokusert på å transformere forsikring "fra å bare reagere på dårlige situasjoner i etterkant, til en tjeneste som proaktivt hjelper deg med å få en jevnere, bekymringsfri reise."

John beskrev selskapets innsats for å endre reiseforsikringen. Sitata har utviklet en reisevarslingstjeneste som bruker en kombinasjon av kunstig intelligens og et team av risikoanalytikere som overvåker verden for alle typer hendelser som kan utgjøre en trussel eller forstyrre reisen din.

"For eksempel da Ovidio Guzman ble arrestert i Mexico, feide en bølge av vold over landet", sier han. "Da dette skjedde, var vi i stand til å oppdage hvor volden fant sted og varsle alle Sitata-medlemmene slik at de kunne holde seg unna."

Selskapet utviklet også en 24/7/365 "easy chat"-hjelpetjeneste for alle medlemmer, som gir medlemmene en praktisk måte å få hjelp til alt fra ombookingsforespørsler til reiseassistanse i nødstilfeller.

"Medlemmene våre trenger ikke å lete gjennom policyformuleringer for å finne et gratisnummer, bare for å oppdage kompleksiteten og frustrasjonen ved å ringe internasjonalt," legger St John til. "I stedet er vi bare noen få tastetrykk unna og kan raskt svare via chat eller tekstmelding."

Klikk her for å lese hele artikkelen.

Vennligst følg og lik oss:

Relaterte artikler

Israel, Palestina og forsikringsdekningen din

Israel, Palestina og forsikringsdekningen din

På dette tidspunktet har Sitata identifisert og kommunisert med alle reisende som er berørt av hendelsene. Hvis du planlegger å reise til Israel eller de palestinske områdene i nær fremtid, gjør vi deg oppmerksom på følgende. Vår forsikringsgiver, United...

Redusert seismisk aktivitet, men fortsatt varsler om vulkanutbrudd - Island

Redusert seismisk aktivitet, men fortsatt varsler om vulkanutbrudd - Island

En sverm av jordskjelv Siden midnatt 25. oktober har det vært en intens jordskjelvsverm i nærheten av Svartsengi, nord for Grindavík, med over 1000 registrerte jordskjelv, hvorav det største hadde en styrke på 4,5. I løpet av de neste dagene fortsatte den seismiske aktiviteten...