CNN - 15 uunnværlige ting å legge til på pakkelisten for soloreiser, ifølge eksperteneCNN - - - CNN.com

Skrevet av Phalguni Sharma

2. august 2023

Virksomhet

Takk til Marissa Miller for at hun har lagt oss til på sin liste over 15 ting du bare må ha når du reiser alene.

Ekspertene våre er enige om at det ikke bare er viktig å undersøke reisemålet grundig på forhånd, men også å holde seg oppdatert på hva som skjer mens du er der. Ved å overvåke internasjonale nyheter og sosiale medier sender Sitata-appen ut varsler om f.eks. reiseforstyrrelser, sykdomsutbrudd, ekstremvær, protester og vold, slik at du kan gjøre de nødvendige forberedelsene. 

Marissa Miller

Les mer her.

Vennligst følg og lik oss:

Relaterte artikler

Israel, Palestina og forsikringsdekningen din

Israel, Palestina og forsikringsdekningen din

På dette tidspunktet har Sitata identifisert og kommunisert med alle reisende som er berørt av hendelsene. Hvis du planlegger å reise til Israel eller de palestinske områdene i nær fremtid, gjør vi deg oppmerksom på følgende. Vår forsikringsgiver, United...

Redusert seismisk aktivitet, men fortsatt varsler om vulkanutbrudd - Island

Redusert seismisk aktivitet, men fortsatt varsler om vulkanutbrudd - Island

En sverm av jordskjelv Siden midnatt 25. oktober har det vært en intens jordskjelvsverm i nærheten av Svartsengi, nord for Grindavík, med over 1000 registrerte jordskjelv, hvorav det største hadde en styrke på 4,5. I løpet av de neste dagene fortsatte den seismiske aktiviteten...