Topp 5 reisemål å besøke om vinteren

Skrevet av Phalguni Sharma

18. august 2023

Reise

"For å sette pris på skjønnheten i et snøfnugg, er det nødvendig å stå ute i kulden." - Aristoteles

Planlegger du hvor du skal reise i vinter? Vintrene er spesielt magiske fordi tiden ser ut til å stå stille. Vil du nyte kjølig vind, stjerneklare netter og varm sjokolade? Noen av disse mørke nettene avslører hvor de fineste reisemålene finnes. La oss vise deg noen av vinterens eventyrland, slik at du kan finne det rette reisemålet på din neste ferie.

Plitvicesjøene nasjonalpark, Kroatia

plitvicesjøene nasjonalpark, kroatien å besøke om vinteren

Plitvicesjøene nasjonalpark er et av Kroatias beste vinterturiststeder og byr på en uforglemmelig opplevelse. Tenk deg å vandre gjennom turkisblått vann med hvit frost på trærne. Det høres magisk ut. Gjør det ikke det? 

Du må imidlertid være klar over at de øvre innsjøene kan være stengt om vinteren på grunn av store snømengder og risikoen forbundet med dette. Det er bedre å være på den sikre siden! Inngangene til de nedre innsjøene er imidlertid åpne hele året. 

Hvor mye snø er for mye snø for deg? Vi har noe for deg hvis du foretrekker å sole deg en kjølig morgen. Hvis du ikke liker å pakke deg inn, kan du ta en titt på de tropiske vinterdestinasjonene nedenfor. 

Chiang Mai, Thailand om vinteren

chiang mai, thailand om vinteren

Nordens rose i Thailand, Chiang Mai, er en by omkranset av tåkete fjell, gylne templer og frodige risterrasser. Det er ikke et sted som kan utforskes på to dager. Du må ta deg god tid for virkelig å sette pris på byens prakt. De thailandske markedene, botaniske hagene og skogene vil garantert gi deg ny energi.

Mauritius

mauritius om vinteren

Mauritius har en skjønnhet du aldri har sett før. Øya er full av geografiske fenomener som er unike og ikke finnes noe annet sted i verden. Mauritius skiller seg ut som naturens mangfoldige fryd med Terres de 7 Couleurs (Seven Colored Earth), Le Morne, Laguna og Sugar Beaches, blant mange andre turistattraksjoner.

Tallinn, Estland om vinteren

estland om vinteren

Med sin rike historie og vakre arkitektur er Tallinn en av verdens beste vinterturistattraksjoner. Tallinn er et godt eksempel på sameksistens mellom gammelt og nytt, med noe for enhver smak. I hjertet av Tallinn står den forsvarsbygde Viru-porten, omgitt av lokale blomsterhandlere, noe som gjør den ti ganger vakrere. Byen er full av museer og markedsplasser og innbyr til endeløse oppdagelsesferder. Bare sørg for å pakke deg godt inn!

Roatán, Honduras

roatan om vinteren

Hvis du vil besøke et sted med et stort utvalg av aktiviteter, er Roatan stedet for deg. Fra ridning til utflukter på land med aper, dovendyr og leguaner til en tur til sjokoladefabrikken (hvem har ikke drømt om det?), det finnes noe for enhver smak! Enten du er en strandmenneske eller en skogsmenneske, vil du finne dette stedet verdt å besøke. 

Selv om disse stedene er spennende, anbefaler vi at du reiser i fred og ro samtidig som du har det gøy. 

Koble til SITATA Travel Safe-appen for å få sanntidsvarsler om hva som skjer rundt deg og unngå forstyrrelser i ferien. 

Pakkereiser til utlandet kan være dyre. For å reise uten bekymringer kan du benytte deg av vår assistansepakke og reiseforsikring.

Vennligst følg og lik oss:

Relaterte artikler

Israel, Palestina og forsikringsdekningen din

Israel, Palestina og forsikringsdekningen din

På dette tidspunktet har Sitata identifisert og kommunisert med alle reisende som er berørt av hendelsene. Hvis du planlegger å reise til Israel eller de palestinske områdene i nær fremtid, gjør vi deg oppmerksom på følgende. Vår forsikringsgiver, United...

Redusert seismisk aktivitet, men fortsatt varsler om vulkanutbrudd - Island

Redusert seismisk aktivitet, men fortsatt varsler om vulkanutbrudd - Island

En sverm av jordskjelv Siden midnatt 25. oktober har det vært en intens jordskjelvsverm i nærheten av Svartsengi, nord for Grindavík, med over 1000 registrerte jordskjelv, hvorav det største hadde en styrke på 4,5. I løpet av de neste dagene fortsatte den seismiske aktiviteten...