Delen is zorgen

Geschreven door Adam

29 november 2013

Business

Delen is zorgen

We zijn blij om een aantal grote updates van Sitata aan te kondigen (waarvan sommige u misschien al zijn opgevallen). Het spannendste is het feit dat we beginnen met het openstellen van onze API, zodat we meer van onze gegevens met u kunnen delen!

Onze kaarten zijn uw kaarten

Vroeger konden we voor elke ziekte maar één kaart hebben, maar dat was dom. Nu kunnen we meerdere kaarten maken. Hiermee kunt u zien wat de WHO aanbeveelt versus CDC en snel schakelen tussen de twee! Hoe geweldig is dat? Natuurlijk presenteren wij nog steeds de aanbevelingen van Sitata, die min of meer een aanvaard gemiddelde zijn van de gezaghebbende bronnen.

We delen onze kaarten voor gebruik op uw website!

We hebben veel complimenten gehad over de mapping functies binnen het Sitata platform. Zoveel dat veel bedrijven, zowel groot als klein, gevraagd hebben om ze te gebruiken op hun eigen website. Wij vonden dit een geweldig idee!

We zijn trots om aan te kondigen dat kunt u nu onze ziekte- en waarschuwingskaarten in uw eigen website plaatsen! Het zal zeker een beetje flash toevoegen en uw klanten laten zien dat u over de meest actuele reisinformatie beschikt.

Als u wilt weten hoe u dit moet doen, hoeft u alleen maar bezoek onze documenten sectie voor webontwikkelaars. Als u of uw webontwikkelaar hulp nodig heeft bij de installatie, helpen wij u graag. Neem contact met ons op en we helpen u op weg.

Dit maakt deel uit van een grotere inspanning om ons platform open te stellen en onze gegevens op een zinvolle manier met de wereld te delen. Blijf kijken om te zien waar we mee komen.

Sitata Está Ahora en Español

Zoals we al eerder lieten doorschemeren, was er veel vraag van reizigers en verschillende internationale bedrijven om onze diensten in een andere taal dan het Engels aan te bieden. We zijn blij te kunnen aankondigen dat we dat nu eindelijk kunnen doen.

We zijn begonnen met Spaans vanwege de vraag en dit is eigenlijk een taal waar we het meest vertrouwd mee zijn. Maakt u zich geen zorgen! Voor de meesten zal je de verandering niet merken en het zal je huidige workflow op het Sitata platform niet beïnvloeden. Er wordt niet van u verwacht dat u Spaans spreekt, maar nu wel!

Extra landen

Helaas hebben we zoveel energie gestoken in onze vertalingen dat we een pauze hebben moeten inlassen in het toevoegen van nieuwe landen aan ons systeem. Welke landen zou u graag als volgende toegevoegd zien? Wees niet bang om ons te schrijven en je mening te geven.

Nieuw contactnummer

We hebben sinds kort een nieuw gratis nummer voor onze kantoren. U kunt gerust met ons praten op +1 (877) 571-1089. Het nummer staat in de voettekst van onze website voor het geval u het kwijt bent, en ons online ondersteuningssysteem is altijd beschikbaar.

Wat doen we nu?

Reserveringen

We werken nog aan ons afspraaksysteem, maar ik garandeer u dat het het wachten waard is. We zijn nog niet helemaal klaar en dus als je ideeën of specifieke verzoeken hebt, laat het ons dan weten!

Punten van belang

Kijk uit naar de toevoeging van verschillende nuttige punten voor een reiziger. Het eerste type dat we willen toevoegen zijn ziekenhuislocaties, maar er zijn er nog veel meer! Schrijf ons als je iets anders in gedachten hebt.

Dat is alles voor nu. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit bericht te lezen en voel je vrij om contact met ons op te nemen om ons te laten weten hoe het gaat!

Volg en like ons:

Verwante artikelen

Tragedie met de trein in Odisha

Tragedie met de trein in Odisha

Op 2 juni werd een drievoudig treinongeluk gemeld op het Bahanaga Bazar treinstation in Balasore, Odisha. Bij het ongeluk waren een goederentrein en 2 passagierstreinen betrokken, de Shalimar-Chennai Coromandel Express en de Bengaluru-Howrah Express. Het dodelijkste ongeluk in twee decennia...

AI en reizen: Een revolutie in de manier waarop we reizen

AI en reizen: Een revolutie in de manier waarop we reizen

De reisindustrie omarmt revoluties om uitzonderlijke ervaringen en diensten te kunnen bieden. Terwijl FinTech floreert, ondergaan reizen en toerisme belangrijke transformaties. Personalisatie is nu een economische "behoefte". Erkennend dat geen twee reizen hetzelfde zijn,...

Razende bosbranden in verschillende Canadese provincies

Razende bosbranden in verschillende Canadese provincies

In april richtte een ijsstorm in Ontario en Quebec zware verwoestingen aan, met dodelijke slachtoffers en een grootschalige verstoring van de stroomvoorziening tot gevolg. Toen de maand mei begon, werden de temperaturen warmer, en ontembare bosbranden troffen verschillende Canadese provincies, waaronder...