Waarom thermische screening aan de grenzen niet effectief is

Geschreven door Madeline Sharpe

11 oktober 2014

Gezondheid | Technologie | Reizen

Waarom thermische screening aan de grenzen niet effectief is

Als u onze laatste blogpost nog niet hebt gelezen die het heeft over waarom de screening van passagiers op besmettelijke ziekten aan de grens niet zo doeltreffend israden wij u aan dat nu te doen. Onlangs werd een van onze medeoprichters, Dr. Ron St. John, voormalig directeur van Emergency Preparedness van Canada, geïnterviewd door CBC Radio over zijn ervaringen tijdens de SARS-epidemie van 2003.

Luister hieronder en laat ons weten wat je ervan vindt!

Volg en like ons:

Verwante artikelen

Razende bosbranden in verschillende Canadese provincies

Razende bosbranden in verschillende Canadese provincies

In april richtte een ijsstorm in Ontario en Quebec zware verwoestingen aan, met dodelijke slachtoffers en een grootschalige verstoring van de stroomvoorziening tot gevolg. Toen de maand mei begon, werden de temperaturen warmer, en ontembare bosbranden troffen verschillende Canadese provincies, waaronder...

Tips voor reizen met verschillende vaardigheden

Tips voor reizen met verschillende vaardigheden

Het Verdrag van de Verenigde Naties inzake de rechten van personen met een handicap stelt dat regeringen, toerismebureaus en andere belanghebbenden in de horeca en het toerisme maatregelen moeten nemen om toerisme en vrijetijdsbesteding gemakkelijker te maken voor...