Sitata heeft zijn 10.000ste gezondheids- en veiligheidswaarschuwing voor reizigers uitgegeven

Geschreven door Adam

1 april 2015

Hulpverlening | Bedrijf | Gezondheid | Veiligheid | Technologie | Reizen

Sitata heeft zijn 10.000ste gezondheids- en veiligheidswaarschuwing voor reizigers uitgegeven

Op 1 maart 2015, Sitata heeft zijn 10.000ste gezondheids- en veiligheidswaarschuwing voor reizigers uitgegeven. Sinds de oprichting in 2012 plaatst Sitata dagelijks elektronische gezondheids- en veiligheidswaarschuwingen van alle reizigers die hun reisroute bij Sitata registreren. Reizigers hebben toegang tot deze waarschuwingen waar en wanneer ze ook reizen in de wereld. Gezondheidswaarschuwingen identificeren de exacte locaties waar uitbraken van besmettelijke ziekten, zoals knokkelkoorts, chikungunya, mazelen, malaria, hand-, voet- en mondziekte en andere besmettelijke ziekten die de gezondheid van de reiziger kunnen aantasten, voorkomen. De veiligheidswaarschuwingen van Sitata omvatten civiele protesten of verstoringen, geweld tegen toeristen en andere onveilige situaties.

Met de juiste informatie kan elke reiziger eenvoudige voorzorgsmaatregelen nemen om tijdens zijn reis veilig en gezond te blijven.

Dr. Ronald St. John, medeoprichter van Sitata, merkt op: "Met de juiste informatie kan elke reiziger eenvoudige voorzorgsmaatregelen nemen, zoals het vermijden van muggenbeten of het volgen van eenvoudige voedsel- en watervoorzorgsmaatregelen, om gezond te blijven tijdens zijn reis." Een reiziger die voorkomt dat hij besmet raakt, brengt die ziekte niet mee terug naar zijn thuisland waar ze zich zou kunnen verspreiden. Bovendien vertelt Sitata de reiziger welke gebieden van de stad of het land hij/zij voor zijn/haar eigen veiligheid moet vermijden. Met veel gebieden van burgerlijke onrust en terroristische aanslagen op reisbestemmingen zoals Egypte, Nigeria en Libanon, wijst Sitata aan waar demonstraties plaatsvinden, zodat reizigers kunnen voorkomen dat ze worden meegesleurd in een gewelddadig protest.

Als u een reiziger bent, kan Sitata u helpen veilig te blijven met real-time informatie over reisverstorende gebeurtenissen. Wij kunnen u vertellen over de laatste ziekte-uitbraak of als een lokale staking uw reisplannen zou kunnen verstoren. Bekijk ons op de app store of de google play store. Het is 100% gratis en de beste manier om veilig en probleemloos te reizen.

Volg en like ons:

Verwante artikelen

Plan een zomerreis naar Italië met onze gids

Plan een zomerreis naar Italië met onze gids

Heeft u ook een wervelwind van zwervers naar Italië opgemerkt? Is uw nieuwsgierigheid niet gewekt? Het zal wel het hoogseizoen zijn, maar is er meer aan de hand? Dit is uw teken om uw koffers te pakken en te duiken in de wereld van stranden,...

Haïti - On The Edge

Haïti - On The Edge

Op 15 mei 2023 vroeg secretaris-generaal van de Verenigde Naties (V.N.) António Guterres de internationale gemeenschap om in te grijpen en waarschuwde dat de tragische situatie van Haïti de veiligheid van het Caribisch gebied en daarbuiten in gevaar brengt.Guterres drong er bij de internationale gemeenschap op aan om...