Hoe luchtvaartmaatschappijen de diensten van Sitata gebruiken

Geschreven door Kelsey Drummond

24 september 2020

Bedrijfsleven | Gezondheid | Veiligheid | Technologie | Reizen

Reisbeperkingen worden wereldwijd elke dag aangepast, en het is uiterst moeilijk geworden om deze veranderingen bij te houden. Een API kan een enorme waarde toevoegen aan elke website die gericht is op reizigers. Luchtvaartmaatschappijen hebben unieke behoeften voor hun klanten. Hier is een lijst van de meest genoemde zorgen met betrekking tot reisinformatie.

Toegangsbeperkingen

Het eerste wat reizigers zich afvragen is of zij het land van hun bestemming mogen binnenkomen. Enkele veel voorkomende vragen die reizigers nu hebben zijn:

 • Kan een inwoner het graafschap binnenkomen?
 • Kan een buitenlander het land binnenkomen?
 • Is doorvoer door het land toegestaan?
 • Is een COVID-19 test vereist bij aankomst?
 • Is er een verplichte quarantaineperiode bij aankomst?

Deze informatie kan de plannen van reizigers aanzienlijk beïnvloeden. Als u uw team de meest actuele informatie geeft, kunt u zich beter concentreren op de taak die u moet uitvoeren en hoeft u zich minder zorgen te maken over de reis. 

Interne reisbeperkingen

Zodra een reiziger in het land van bestemming aankomt, kan hij te maken krijgen met interne reisbeperkingen en -eisen, zoals:

 • Opgelegde avondklokken
 • Noodzakelijke contact tracing apps
 • Maskervoorschriften en vrijstellingen
 • Beperkingen op accommodaties, niet-essentiële bedrijfsactiviteiten en verbod op grote bijeenkomsten
 • Sluiting van musea, erfgoedlocaties en populaire toeristische attracties

Of uw klant nu voor zaken of plezier reist, beperkingen zijn van invloed op hun reisplannen. Het is voor hen belangrijk om deze informatie te weten voordat zij een vlucht boeken. Meer informatie over deze mogelijke beperkingen hier.

Reisonderbrekingen

Zelfs als uw klant voor zijn vertrek alles uitzoekt wat nodig is, kunnen zich situaties voordoen die het reizen in het buitenland verstoren. Mogelijke onderbrekingen zijn:

 • Aardbevingen, orkanen, bosbranden en andere natuurverschijnselen
 • Rellen, protesten en burgerlijke onrust
 • Nationale feestdagen of speciale evenementen 
 • Uitbraken van ziekten

Deze gebeurtenissen kunnen extreem snel gebeuren of veranderen, dus het is belangrijk om snel relevante en betrouwbare informatie te verstrekken aan een reiziger die in deze situaties vastzit. 

Kies Sitata

Sitata biedt een aantal diensten die veiligheids- en beveiligingsinformatie integreren in uw platform om bovenstaande zorgen aan te pakken. Sitata biedt een travel risk management technologie die veiligheidsinformatie integreert in een online platform. 

Bewezen staat van dienst

Aan het begin van de COVID-19 pandemie lanceerde Sitata een COVID-19 risicoscore voor elk land, die aangeeft hoe veilig het is om te reizen op basis van de gevalscurve in de afgelopen 14 dagen. Medische gegevens worden verzameld uit verschillende datasets, waaronder die van John Hopkins. Sitata kan ook informatie over inreisvereisten en interne reisbeperkingen rechtstreeks op uw website weergeven, zodat reizigers weten wat ze kunnen verwachten voordat ze hun vlucht boeken. 

Waarschuwing

Terwijl reizigers in het buitenland zijn, kunnen zij op basis van hun reisroute ook reiswaarschuwingen ontvangen voor reisonderbrekingen. Deze reiswaarschuwingen omvatten: 

 • Een beschrijving van het evenement
 • De ernst van de gebeurtenis
 • De getroffen gebieden (waaronder het land, staten, gemeenten, luchtvaartmaatschappijen en luchthavens)

Deze waarschuwingen zijn gebaseerd op de reisroute van de reiziger, zodat deze alleen voor hem relevante informatie ontvangt. Sitata's AI-gestuurde nieuwsmonitoring engine en menselijk analistenteam detecteren deze reisverstoringen, analyseren ze en publiceren een waarschuwing aan reizigers die de Sitata-app in het gebied gebruiken.

Gemoedsrust

Met de meest actuele informatie over deze reisbeperkingen en meer, biedt Sitata uw klant gemoedsrust. Voor meer informatie over Sitata's dienstenpakket (inclusief telegeneeskunde en noodhulp bij reizen) of om met ons samen te werken, neem contact met ons op. hier.

Volg en like ons:

Verwante artikelen

Israël, Palestina en uw verzekeringsdekking

Israël, Palestina en uw verzekeringsdekking

Op dit moment heeft Sitata alle reizigers geïdentificeerd en geïnformeerd over de gebeurtenissen. Als u van plan bent om in de nabije toekomst naar Israël of de Palestijnse gebieden te reizen, let dan op het volgende. Onze verzekeraar, United...