Hoe houdt Sitata haar informatie actueel?

Geschreven door Kayla Meirinho

29 september 2020

Bedrijfsleven | Technologie | Reizen

Sitata richt zich op het beschermen van reizigers. Wij helpen reisstress te verminderen en leveren uitgebreide gegevens die nuttig zijn voor elke reiziger of bedrijf. Onze informatie is afkomstig van gerenommeerde bronnen, is geverifieerd en wordt voortdurend bijgewerkt. Sitata gebruikt een multi-step systeem om ervoor te zorgen dat elke reiziger wordt voorzien van de meest belangrijke en actuele informatie die voor hem relevant is. 

Wij begrijpen de risico's van reizen, vooral nu. Met onzekerheid en constante veranderingen hebben mensen behoefte aan betrouwbare, actuele informatie. Mensen moeten vertrouwen hebben en voorbereid zijn op het onverwachte.

Wij nemen de stress van het plannen weg en combineren informatie over toelatingseisen (iets wat wij al deden vóór Covid-19), landenprofielen, aanbevelingen voor medicijnen en vaccinaties, en reisbeperkingen.

Of het nu voor uw team, gewaardeerde klanten of uzelf is, wij houden u beschermd. Ervaar informatie van topkwaliteit binnen handbereik. 

Met Sitata kunt u erop vertrouwen. Veilige, vertrouwde en geverifieerde informatie - altijd.

Op de hoogte blijven

De kerndienst van Sitata is gebouwd op systemen voor automatische detectie en preventie van reisverstoringen en bedreigingen, met state of the art machine learning processen die filteren door nieuws, staat en lokale gezondheid, en overheidsinstanties. Met toegangseisen en beperkingen, hebben we gebruik gemaakt van hetzelfde systeem, zodat we nauwkeurig inzicht hebben in nieuwe of veranderende eisen.

Maar we vertrouwen niet alleen op AI.

We hebben echte reis- en veiligheidsanalisten die de informatie controleren. Als er iets verandert, controleren en controleren zij handmatig de bronnen om na te gaan of de informatie die wij versturen geldig is. Zij synthetiseren informatie van nieuwsbronnen en organisaties, zodat lezers op de hoogte blijven van relevante informatie, in plaats van tijd te verspillen aan het doorzoeken van wat voor hen niet relevant is.

Onze laatste lijn van menselijke interactie betreft onze redacteurs. Zij controleren de informatie nog een laatste keer aan de hand van de gebruikte bronnen en publiceren deze vervolgens; reizigers worden gewaarschuwd voor mogelijke problemen of wijzigingen tijdens hun reis.

Voor bedrijven

Sitata begon omdat we gefocust waren op een betere assistentie-ervaring en het helpen van mensen. Het begon met:

"Waarom moeten mensen zoeken naar het telefoonnummer van een dokter?"
Dus vulden we dat aan door telegeneeskunde te creëren. 

Toen dachten we:

"Waarom de mensen niet informeren over landenrisico's?" 
Dus maakten we landenprofielen. 

"Hoe zit het met ziekten en infecties?" 
We geven aanbevelingen voor medicijnen en vaccinaties. 

"Covid-19, wat doen we daaraan?" 
Wij verzamelen informatie uit talloze bronnen over veranderende reisbeperkingen en toegangsvereisten en houden reizigers op de hoogte van wat ze nodig hebben. Bij elke verandering die een land doorvoert, laten we dat de reizigers weten.

Ons platform is het enige platform dat een volledig beeld geeft van reizen. Het heeft informatie die betrekking heeft op voor vertrek, tijdens de reis en na de reis. We houden reizigers op de hoogte van wat ze onderweg kunnen verwachten.

Wij geven de reizigers de zekerheid dat wij hen op de hoogte brengen van eventuele last-minute wijzigingen.

Sitata bestaat uit uitgebreide data die merken, websites, apps en meer integreren met behulp van onze API's. Travel Insured International en Eddytravels.com gebruiken Sitata om hun gebruikers te voorzien van actuele reis- en toegangsbeperkingen en hen het vertrouwen te geven dat nodig is om weer te reizen.

Gebruik ons als een op zichzelf staand product, als een verbeterd reisproduct voor het bundelen van uw diensten, of een loyaliteitsprogramma, wat dan ook.

Voor reizigers

Sitata is een app die alle informatie die je nodig hebt voor een reis handig en vlot samenvat. Reizigers kunnen hun reisplannen naar Sitata sturen en de app doet de rest. Het gaat door en bepaalt uw bestemmingen, en geeft relevante waarschuwingen voor elk land. Je hebt toegang tot landenprofielen, evenals hun reisbeperkingen en toegangseisen. Dit stelt u in staat om te plannen en adequaat voor te bereiden alles wat nodig is om in en uit het land dat u bezoekt, of het nu boeken Covid-19 testen, het boeken van uw accommodatie op voorhand, het voorbereiden van visa, of het krijgen van aanbevolen vaccinaties en medicijnen. Je hebt toegang tot informatie over veiligheidsrisico's; gebieden die je moet vermijden, risico's waar je op moet letten, en hoe reizen voor verschillende soorten reizigers kan verschillen (alleen reizen, vrouw zijn, enz.).

Sitata is betrouwbaar en met zijn actuele realtime informatie bent u altijd voorbereid op eventuele wijzigingen op het laatste moment.

Gebruik Sitata

Vertrouw op Sitata voor uw team, uw bedrijf of uzelf. Onze informatie geeft u de zekerheid die u zoekt, en herstelt het vertrouwen dat nodig is om uw reizen door te laten gaan. Waar u ook heen gaat, wat de reden ook is, Sitata kan er van begin tot eind bij zijn en ervoor zorgen dat u geen enkel detail mist.

Als u verder wilt praten over Sitata, neem contact met ons op

Volg en like ons:

Verwante artikelen

Israël, Palestina en uw verzekeringsdekking

Israël, Palestina en uw verzekeringsdekking

Op dit moment heeft Sitata alle reizigers geïdentificeerd en geïnformeerd over de gebeurtenissen. Als u van plan bent om in de nabije toekomst naar Israël of de Palestijnse gebieden te reizen, let dan op het volgende. Onze verzekeraar, United...