Sepa antes de ir: viajar con niños

Geschreven door Kelsey Drummond

22 december 2020

Gezondheid | Veiligheid | Reizen

Je wilt dat je reis zo makkelijk mogelijk wordt. Soms kan een reis met kinderen dit moeilijk maken. Hier is een lijst met dingen die je vóór de reis moet weten om je reis gemakkelijker te maken.

Antes de Salir

Je kunt veel onrust in de reis voorkomen als je het vooraf onderzoekt. Een aantal zaken die je in gedachten moet houden voor een probleemloze reis zijn:

  • Geschikte bestemmingenpara Kinderen: sommige plaatsen zijn geschikter voor kinderen vanwege een aantal factoren. Als u met kinderen reist, zoek dan bestemmingen met restaurants, toeristische attracties en zelfs overnachtingsmogelijkheden voor kinderen.
  • Seguro: el seguro de viaje proporciona tranquilidad ados los viajeros. De pólizas gaan van cobertura de la pérdida de equipaje hasta los gastos médicos sorpresa mientras se está en el extranjero. Het is belangrijk om te weten wat het is dat u krijgt, dus lees altijd zorgvuldig uw dossier!
  • VacunasIn sommige landen moeten kinderen en volwassenen worden ingeënt tegen bepaalde virussen die normaal niet voorkomen, zoals fiebre amarilla. ¡Recuerde llevar consigo los registros de vacunación mientras viaja!

In dit verband zijn er enkele belangrijke aanvullende documenten die de ouders of begeleiders van de kinderen bij de hand moeten hebben voordat zij het land verlaten:

  • PasaporteHet meenemen van een paspoort voor je kind is belangrijk omdat het een van de gemakkelijkste manieren is waarop de autoriteiten de identiteit van een kind kunnen bevestigen. Zorg ervoor dat u ook een identificatiebewijs meeneemt zoals een geboortecertificaat of een verblijfsvergunning om eventuele identificatieproblemen te voorkomen.
  • Carta de consentimiento: indien hij met zijn zoon zonder de aanwezigheid van zijn tweede bloedverwant reist, moet hij een toestemmingskaart bij zich hebben waarin hij aangeeft dat hij toestemming heeft om naar het buitenland te reizen. Hoewel dit geen vereiste is voor alle landen, moet u, om zeker te zijn, de vereisten voor toegang tot uw bestemming controleren met een antenne.
  • Voogdijovereenkomsten voor de ouders: Als u met uw zoon reist en u hebt een voogdijovereenkomst met de andere vader, zorg er dan voor dat u een kopie bij u hebt tijdens uw reis.

Het is de taak van de functionarissen van het vliegveld om zich ervan te vergewissen dat de reiziger de juiste papieren heeft. Het beschikbaar hebben van deze documenten versnelt de zaken. Andere dingen die u moet overwegen om in de hand te houden bij een vlucht of lange reis zijn:

  • Medicamentos y recetas: debe asegurarse de que no se le acaben los medicamentos necesarios durante el viaje. Sommige geneesmiddelen die in uw eigen land gemakkelijk verkrijgbaar zijn, kunnen verboden of moeilijk verkrijgbaar zijn terwijl u in het buitenland bent. Zorg er altijd voor dat u zich houdt aan de plaatselijke wetgeving inzake recepten en medicijnen.
  • Comida, bocadillos, fórmula: Raadpleeg het vliegtuig of een ander vervoersbedrijf voordat u het eten meeneemt op uw reis. Si está permitido, traiga bocadillos para asegurarse de que no le déambre Sea considerado y evite empacar bocadillos con alérgenos comunes, como las nueces. Si viaja con un bebé o un infante, asegúrese de tener sufficiente fórmula disponible para el viaje. De meeste luchtvaartautoriteiten staan voedingsmiddelen voor baby's, fórmula of leche materna toe tot boven de limiet van 100 ml (3,4 onzas), op voorwaarde dat u deze afzonderlijk bekijkt en herziet met behulp van de veiligheidsdienst.
  • Entretenimiento¡nadie wil graag aburrirse in een lange reis, vooral de kinderen! Het uitgeven van boeken of ander vermaak is belangrijk voor een prettige vakantie. Gebruik geen speelgoed dat als een wapen kan worden opgevat.

Mientras que en el extranjero

Has hecho todo este trabajo para tener un viaje tranquilo antes de salir, no dejes que un acontecimiento inesperado en el extranjero lo estropee Sitata ofrece una completa aplicación de seguridad de viaje que puede ayudar a mantener a ti y a tu familia a salvo en el extranjero. Verkrijg de meest actuele gezondheids- en veiligheidswaarschuwingen, de aanbevolen vakanties en telegeneeskunde, en andere onderbrekingen van uw reis via de Sitata-applicatie om uw vakantie vrij van zorgen te houden.

Volg en like ons:

Verwante artikelen

Israël, Palestina en uw verzekeringsdekking

Israël, Palestina en uw verzekeringsdekking

Op dit moment heeft Sitata alle reizigers geïdentificeerd en geïnformeerd over de gebeurtenissen. Als u van plan bent om in de nabije toekomst naar Israël of de Palestijnse gebieden te reizen, let dan op het volgende. Onze verzekeraar, United...

Wees geen kalkoen deze feestdagen!

Wees geen kalkoen deze feestdagen!

De feestdagen zijn een tijd om vreugde te verspreiden, te genieten van heerlijke lekkernijen en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Maar te midden van de feestvreugde en twinkelende lichtjes is er ook de onvermijdelijke stress van het navigeren door overvolle luchthavens, omgaan met reis...