CNN - 15 must-have items om toe te voegen aan je inpaklijst voor solo reizen, volgens expertsCNN -

Geschreven door Phalguni Sharma

2 augustus 2023

Business

Dank aan Marissa Miller voor het toevoegen van ons aan haar lijst van 15 must-have items voor je soloreis.

Onze experts zijn het erover eens dat het niet alleen cruciaal is om je bestemming van tevoren grondig te onderzoeken, maar ook om op de hoogte te blijven van wat er gebeurt terwijl je er bent. Door het internationale nieuws en de sociale media in de gaten te houden, stuurt de Sitata app waarschuwingen over zaken als reisonderbrekingen, uitbraken van ziektes, extreem weer, protesten en geweld, zodat je de nodige regelingen kunt treffen. 

Marissa Miller

Lees hier meer.

Volg en like ons:

Verwante artikelen

Israël, Palestina en uw verzekeringsdekking

Israël, Palestina en uw verzekeringsdekking

Op dit moment heeft Sitata alle reizigers geïdentificeerd en geïnformeerd over de gebeurtenissen. Als u van plan bent om in de nabije toekomst naar Israël of de Palestijnse gebieden te reizen, let dan op het volgende. Onze verzekeraar, United...