Varför termisk kontroll vid gränserna inte är effektiv

Skrivet av Madeline Sharpe

oktober 11, 2014

Hälsa | Teknik | Resor

Varför termisk kontroll vid gränserna inte är effektiv

Om du inte har läst vårt senaste blogginlägg där vi nämner varför de åtgärder som vidtas vid gränsen för att kontrollera passagerares smittsamma sjukdomar inte är så effektiva.rekommenderar vi att du gör det nu. Nyligen intervjuades en av våra medgrundare, Dr. Ron St. John, tidigare direktör för katastrofberedskap i Kanada, av CBC Radio om sina erfarenheter under sars-epidemin 2003.

Lyssna nedan och låt oss veta vad du tycker!

Följ och gilla oss:

Relaterade artiklar

Planera en sommarresa till Italien med vår guide

Planera en sommarresa till Italien med vår guide

Har du också lagt märke till en virvelvind av vandrare som tar sig till Italien? Är du inte nyfiken på det? Det är säkert högsäsong, men kan det finnas mer än så? Detta är ditt tecken på att packa väskorna och dyka in i en värld av stränder,...

Haiti - på gränsen

Haiti - på gränsen

Den 15 maj 2023 bad FN:s generalsekreterare António Guterres det internationella samfundet att ingripa och varnade för att Haitis tragiska situation äventyrar säkerheten i Karibien och andra länder.Guterres uppmanade det internationella samfundet att ingripa i...