Sitata och 15below samarbetar för att skapa förtroende för flygbolagens och deras passagerare.

Skrivet av Madeline Sharpe

juni 16, 2021

Negocio

15below har integrerat Sitatas information om flygresor för att hjälpa flygbolagen att meddela passagerarna information om kraven på inresa och utresa under COVID-19.

Sitata och 15below är glada över att kunna tillkännage en ny sammanslutning som minskar den ansträngning som krävs för att flygbolagen ska kunna meddela sina passagerare vilka krav som ställs på dem. Bland de många svårigheter som flygbolagen har haft under COVID-19-brottet har en av de svåraste varit att avskaffa de ständigt förändrade kraven på inresa som ställs av olika länder och att informera passagerarna om vad de kräver.

Genom att integrera de data om förtroende för resorna som Sitata, ett kanadensiskt företag för hantering av risker och säkerhet i samband med resorna, har 15below nu en plattform som kan användas av alla flygbolag för att överföra viktig information om resan före flygresan till passagerarna och hålla dem informerade om eventuella ändringar. efter att ha reserverat sina flygresor.

Sitata använder artificiell intelligens och automatisk inlärning för att förhindra avbrott eller hot i globala resor och var först med att lansera ett API för att hantera kraven för att ta emot resor. Sedan februari 2020 har Sitata arbetat med att förändra världen över för att hjälpa resenärer att förstå sina resefordringar. Med mer än 300 uppdateringar dagligen behandlar Sitata teman som inresebegränsningar, om det krävs en COVID-19-prövning eller om man tillämpar cuarentena. Datan omfattar även lokala frågor som om restauranger är öppna eller om det finns sociala distanseringar.

Vi är mycket glada över att arbeta med den ledande globala plattformen för kommunikation före flygresan. Tillsammans kan 15below och Sitata bidra till att minska den stora oro för att tusentals passagerare som väntar på en resa i hela världen ska behöva åka.

Adam St. John, VD, Sitata

Sitatas data är ett värdefullt komplement till plattformen 15below, som också är tillgänglig för att hjälpa kunderna att skriva in obligatoriska dokument, som hälsointyg och information om kontaktuppgifter. Nu kan plattaforma 15below även hjälpa flygbolagen att meddela passagerarna om inresebegränsningarna, tillhandahålla uppdateringar i realtid för varje förändring och hjälpa dem att kopiera och konsolidera obligatoriska inresedokument.

Vi är glada att kunna lansera denna nödvändiga lösning som vi har utvecklat tillsammans med Sitata. Sedan COVID-19 började säljas har våra kunder kämpat kontinuerligt för nya krav, och vi förväntar oss därför att vår sammanslutning kommer att ge ett mycket positivt svar för resebyråer och resenärer, i takt med att efterfrågan på resor ökar.

Nicholas Key, vd, 15below

Nya tillägg till plattformen 15below kommer att vara tillgängliga för nya och befintliga kunder från och med slutet av juni. De två organisationerna kommer att diskutera dessa egenskaper i samband med en gemensam seminariopresentation den 24 juni 2021, som kommer att äga rum öppen för inskrivningar.

Sobre Sitata:
Sitata är en global leverantör av hälsovård, säkerhet och riskhantering med säte i Kitchener, Kanada. John, en världsledare på området för folkhälsa och beredskap för nödsituationer, använder sig företaget av artificiell intelligens, automatisk inlärning och innovativ mobil teknik för att skydda resenärer när de befinner sig utomlands. Sitata kombinerar teknik och tjänster för att hantera en mängd olika branscher, bland annat flygning, styrning av resor, försäkringar för resor och assistans. Mer information finns på följande webbplats sitata.com

Sobre 15below:
Plattformen 15below används av 57 av världens mest populära reseföretag, däribland Cathay Pacific, British Airways, Ryanair och Air Canada, vilket gör det möjligt att hålla kontakt med sina passagerare under hela resan, från bokning till hemresa och vidare. De globala researrangörerna använder sig av plattformen för att skicka 3,7 miljoner meddelanden varje dag i realtid och har kontakt med 870 miljoner passagerare per år. Mer information finns på 15below.com

Följ och gilla oss:

Relaterade artiklar

Israel, Palestina och ditt försäkringsskydd

Israel, Palestina och ditt försäkringsskydd

För närvarande har Sitata identifierat och kommunicerat med alla resenärer som berörs av de aktuella händelserna. Om du planerar att resa till Israel eller de palestinska territorierna inom en snar framtid, vänligen informera dig om följande. Vår försäkringsgivare, United...

Minskad seismisk aktivitet, varningar för vulkanutbrott kvarstår - Island

Minskad seismisk aktivitet, varningar för vulkanutbrott kvarstår - Island

En svärm av jordbävningar Sedan midnatt den 25 oktober har en intensiv svärm av jordbävningar inträffat nära Svartsengi, norr om Grindavík, med över 1000 jordbävningar med den största registrerade magnituden på 4,5. Under de följande dagarna fortsatte den seismiska aktiviteten...