Forbes - Överraskande nyheter inom reseförsäkringen

Skrivet av Madeline Sharpe

januari 28, 2023

Företag

SITATA presenterades i Forbes där man lyfte fram våra personliga försäkringar så att varje resenär kan anpassa sitt skydd efter sitt sätt att resa.

"Det finns en ökande trend mot att personalisera försäkringar, och vissa försäkringsbolag inser att den typiska försäkringslösningen med en storlek som passar alla inte fungerar bra för dagens resenärer", säger Adam St. John, vd på Sitata. Hans företag erbjuder till exempel en reseförsäkring som täcker allt det grundläggande, men som ger resenärerna möjlighet att anpassa sin försäkring ytterligare och välja vad som är viktigt för dem.

"Om du till exempel är en person som reser med mycket utrustning, kan du vilja höja gränsen för bagagetäckningen", säger St John. "Om det är en resa i sista minuten kanske du inte vill ha ett reseavbrottsskydd, eftersom det kan bli dyrt. Den här typen av flexibilitet gör det möjligt för våra medlemmar att välja rätt täckning för sina behov."

Klicka här för att läsa hela artikeln.

Följ och gilla oss:

Relaterade artiklar

Israel, Palestina och ditt försäkringsskydd

Israel, Palestina och ditt försäkringsskydd

För närvarande har Sitata identifierat och kommunicerat med alla resenärer som berörs av de aktuella händelserna. Om du planerar att resa till Israel eller de palestinska territorierna inom en snar framtid, vänligen informera dig om följande. Vår försäkringsgivare, United...

Minskad seismisk aktivitet, varningar för vulkanutbrott kvarstår - Island

Minskad seismisk aktivitet, varningar för vulkanutbrott kvarstår - Island

En svärm av jordbävningar Sedan midnatt den 25 oktober har en intensiv svärm av jordbävningar inträffat nära Svartsengi, norr om Grindavík, med över 1000 jordbävningar med den största registrerade magnituden på 4,5. Under de följande dagarna fortsatte den seismiska aktiviteten...