CNN - 15 måste-ha saker att lägga till på din ensamreses packlista, enligt experterCNN -

Skrivet av Phalguni Sharma

2 augusti 2023

Företag

Tack till Marissa Miller för att hon lagt till oss på sin lista över 15 saker du måste ha med dig på din ensamresa.

Våra experter är överens om att det är viktigt att inte bara göra grundliga efterforskningar om ditt resmål i förväg, utan också att hålla sig uppdaterad om vad som händer när du är där. Genom att bevaka internationella nyheter och sociala medier skickar Sitata-appen ut varningar om saker som resestörningar, sjukdomsutbrott, extremt väder, protester och våld så att du kan vidta nödvändiga åtgärder. 

Marissa Miller

Läs mer här.

Följ och gilla oss:

Relaterade artiklar

Israel, Palestina och ditt försäkringsskydd

Israel, Palestina och ditt försäkringsskydd

För närvarande har Sitata identifierat och kommunicerat med alla resenärer som berörs av de aktuella händelserna. Om du planerar att resa till Israel eller de palestinska territorierna inom en snar framtid, vänligen informera dig om följande. Vår försäkringsgivare, United...

Minskad seismisk aktivitet, varningar för vulkanutbrott kvarstår - Island

Minskad seismisk aktivitet, varningar för vulkanutbrott kvarstår - Island

En svärm av jordbävningar Sedan midnatt den 25 oktober har en intensiv svärm av jordbävningar inträffat nära Svartsengi, norr om Grindavík, med över 1000 jordbävningar med den största registrerade magnituden på 4,5. Under de följande dagarna fortsatte den seismiska aktiviteten...